Kelp Hyödyt

Aamu Ahokainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Beth Asaff

Rakkolevä on merilevää korjattu kivinen Ocean Shores ympäri maailmaa. Se on jäsen ruskolevät perheen, joita on yli 30 eri lajikkeita. Bongo rakkolevä on yleisin käytetty ravintolisiä. Tämä muoto rakkolevä on runsaasti jodia, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia ja rautaa, monien muiden mineraaleja. Itse asiassa, 70 mineraalit ja hivenaineet ovat läsnä rakkolevä.

Kelp terveessä ruumiissa

Rakkolevä on paljon ravinteita ja elementtejä ja on hyvä ravintolisä, koska se sisältää monia osia tekemään kehon terveenä. Nämä komponentit toimivat kehon tarjoamalla monet ravinteita voi muuten ole.

Kilpirauhasen asetus

Yksi tunnustettu rakkolevä eduista on kilpirauhasen sääntelyä. Rakkolevä on runsaasti jodia, mikä on tärkeää kilpirauhasen toimintaan. Kilpirauhasen imee jodi verestä voidakseen tehdä ja levittää hormoneja kehoosi. Ilman jodia, kilpirauhasen ei pysty toimimaan kunnolla; kun elimistö on puutteellinen jodia, kilpirauhasen ei toimi oikein ja aineenvaihdunta hidastuu. Sinun lopulta lihoo ja mahdollisesti laittamalla terveyden. Jodin puute on yleinen ihmisten keskuudessa, jotka eivät syö meri vihannekset, maitotuotteet ja äyriäiset. Kun rakkolevä täydentää voi auttaa voittamaan Jodin puute.

Alkali

Toinen tärkeä osa rakkolevä on emästä. Alkali auttaa elimistöä säilyttämään tasapainon hapan ja emäksinen. Kehon pH-tasapaino on riippuvainen ruoka laitat kehoosi. Kun sairastuvat tai kun syöt huonolaatuisia elintarvikkeita, kehon tulee enemmän ja enemmän hapan. Kun alkali kehoosi kanssa rakkolevä auttaa sinua pysymään tasapainossa ja terveenä.

Muut edut

Muita rakkolevä etuja ovat:

  • Kolesteroli- tasojen - Atlantin meri rautatien on osoitettu alentavan veren seerumin kolesterolitasoja, joka voi olla vaikutusta yleiseen kolesterolia.
  • Kasvatti immuniteetti - merilevä on osoitettu olevan tehokas infektioita vastaan, kuten influenssa, herpes ja HIV.
  • Syövän ehkäisystä - Jotkut alustavat testit ovat osoittaneet yhteyden rakkolevä ja syövän ehkäisyyn.
  • Säteily ehkäisy - yhteys on löytynyt välillä rakkolevä ja lisäämällä elimistön verenkiertoon proteiinia monimutkainen, joka voi suojautua kohtalokas säteilytasoja.
  • Antioksidantteja - Kaikki merilevät, kuten merilevää, on todettu olevan erittäin korkea antioksidantteja.
 Kelp Kapselit

Täydentämällä Kelp

Jos epäilet, että sinulla voi olla puutteellinen jodi, tai jos luulet rautatien voisi auttaa eri ongelma, ensin neuvotella lääkärin kanssa ennen lisäämättä täydentää. Rakkolevä on mahdollisesti vaarallinen suuria määriä, koska jodi.

Rakkolevä on saatavilla eri muodoissa, mukaan lukien:

  • Tabletti
  • Kapseli
  • Neste
  • Jauhe

Lue etiketti ja noudata ohjeita huolellisesti; ei ole asetus rakkolevä lisiä, mikä tarkoittaa määrä voi vaihdella täydentää täydentää. Ota vain määrän suositellut lääkäri.

Muista, että rakkolevä täydentää voi menettää tehoa ajan kuluttua, joten sinun ei pitäisi pitää ne teidän kaappi vuodesta toiseen.

Kelp Side Effects

Lisäksi monia etuja että rakkolevä tuo, on potentiaalia joitakin haittavaikutuksia samoin. Muista puhua lääkärin kanssa ennen rakkolevä, ja tehdä kertoa lääkärille, jos käytät jo rakkolevä. Jos koet Haitallisia oireita ottaen rakkolevä, heti puhua lääkärin. Kelp on suuri amound jodia ja muita kemikaaleja, jotka, jos toteutetaan yli voi olla myrkyllistä. Muista ei yliannostus rakkolevä tuotteita.

Saada hyötyä Kelp

Oikein käytettynä ja alle lääkärin valvonnassa, rakkolevä voi olla suuri lisäksi terveellinen ruokavalio. Kokeile täydentämällä rakkolevä ja katso jos se tekee eron terveydelle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha