Kellogg Palaa Kannattavuus Kiitos rakenneuudistus

Elvi Jääskeläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kellogg Company palasi kannattavuuden viimeisinä kuukausina 2013, vaikka liikevaihto kastettu neljännen neljänneksen. Kellogg - jonka tuotteisiin kuuluvat viljojen kuten Special K ja Frosted Flakes, Pringles sirut, Pop-Tarts, ja Eggo vohvelit - kohtaa voimakasta kilpailua sekä aamiainen ja välipala luokat sekä heikon kysynnän asiakkailta. Kuitenkin, vähentämällä kustannuksia ja uudelleenhinnoittelu jotkut varat perustuvat muuttuviin markkinaolosuhteisiin, yhtiö pystyi toipua vuoden sitten tappio.

Kolmen kuukauden määräaika, vilja valmistaja ansaitsi $ 818 miljoonaa eli $ 2.24 per osake, käänteinen $ 32 miljoonan euron tappio, eli 9 senttiä osakkeelta, että yhtiö ilmoitti neljännellä neljänneksellä viime vuoden. Sijoittajat - joka tarjouksen osakkeet alas noin 2 prosenttia vuonna 2013 - vastasi torstaina aamupäivällä tuloksen julkaisun vaatimaton optimismi. Pre-markkinoilla kaupankäynnin, osakkeet nousivat peräti 0,14 prosenttia eli 8 senttiä, to $ 57.45, vaikka osakkeet olivat kaupankäynnin alas peräti 2 prosenttia pian markkinoita avataan. On tärkeää huomata, että tulokseen merkittävästi kasvattivat uudelleenhinnoittelun myötä aasit. Kellogg kirjataan hyötyä uudelleenhinnoittelun myötä tietyistä ns "mark-to-market-muutoksia", että lisätty $ 1.83 per osake tulos.

Mukaan Kellogg, nämä oikaisut olivat "ohjaa vaikutus hyödykkeen tuotot ja korkojen muutokset oli eläkejärjestelyjen." Ilman hyöty- ja muita kertaluontoisia eriä tulos oli 83 senttiä osakkeelta, mikä edelleen ylitti Wall Streetin odotukset .

Mutta vaikka tulos parani, liikevaihto liukastui kuten myynti laski useilla tärkeillä markkinoilla. Liikevaihto oli $ 3,5 miljardia eli 2 prosenttia laskua $ 3.56 billion syntyy vuoden sitten neljänneksellä. Neljännes koko myös jäänyt hieman korkeampi tuloja $ 4.53 billion odottaa Wall Street. Myynti Pohjois-Amerikassa kastetaan 2,8 prosenttia, laskua heijastaa myynnin lasku Yhdysvaltain aamulla elintarvikkeet ja pikkupurtavaa divisioona. Samoin, myynti laski Latinalaisessa Amerikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella poranterä kasvoi 4 prosenttia Euroopassa $ 716 miljoonaa euroa.

Kellogg kertoi myös koko vuoden tulos 2013; nettotulos nousi $ 1.18 miljardia tai $ 4.94 per osake - enemmän kuin $ 961 miljoonaa eli $ 2.67 per osake, yhtiö ansaitsi edellisenä vuonna. Oikaistu tulos tuli on $ 3.77 per osake, kun taas vuotuinen liikevaihto kasvoi 4 prosenttia $ 14.79 miljardia $ 14.2 miljardia euroa.

"Meidän Pringles liiketoiminta oli erinomainen vuosi 2013, vaikka olemme edelleen haasteita joissakin kehittyneissä vilja yrityksille" Kellogg presidentti ja toimitusjohtaja John Bryant selitetty tuloksen lehdistötiedotteessa. "Olemme strategiamme toteuttamisessa, ja olemme myös edenneet hyvin Project K, meidän neljän vuoden tehokkuutta ja vaikuttavuus ohjelma. Odotuksemme on, että ajan mittaan, projekti K ryhtyy tarjoamaan meille polttoaineen meidän täytyy ajaa kasvua meidän ryhmiin, ja koko meidän yrityksille, tulevina vuosina. "

Kun ilmoitti, Project K - rakennemuutosohjelma - odotettiin johtavan yhteensä kustannussäästöt välillä $ 175 miljoonaa $ 200 miljoonaa verotuksen 2013, ja ohjelman täytäntöönpanon osaltaan Kellogg koko vuoden rebound. Vilja valmistaja myös sanoi, että yhtiö odottaa vähennettävä työvoimaansa noin 7 prosenttia yli neljän vuoden ajan, työntekijöiden pudottamalla 2013: n 31000 ja 28800.

"Olemme innoissaan potentiaalia ja mahdollisuuksia näemme kasvun ryhmiin, joilla toimimme," Bryant sanoi marraskuussa, jolloin tehostamisohjelma paljastui rinnalla kolmannen vuosineljänneksen tulokseen. "Tämän seurauksena teemme vaikeat päätökset tarpeen rakenteellisten kustannuksia säästäviä mahdollisuuksia, joita voimme lisätä investointeja ydinmarkkinoilla ja mahdollisuuksia tulevalle kasvulle." Sillä 2014, Kellogg ennustaa osakekohtaisen tuloksen kasvu on 1 prosenttia ja 3 prosenttia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha