Keittiö Muovi: Helppo Greening

Henri Aalto Elokuu 24, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
suuri info! Kiitos! Tuo takaisin lasi kaikesta! Hyvin tietoa. Kiitos.

Tupperware: ruumiillistuma 1950. Ja vaikka esiliina-päällään, Martini-laakeri, kotiäiti-in-korkokengät hänen sateenkaaren Tupperware voi olla ihanteellinen menneisyyden, pyrkimys hyvin järjestetty keittiö jatkuu. Nähdä siisti kasana elintarvikkeiden täytetty muoviastioiden jääkaappiin ja pakastin on lohdullista vuonna Primal sellainen tapa. Mutta sitten tulee kulkue varoituksia varastointi ja ruoanlaitto ruokaa muovi-, ja huuhtoutumisen kemikaaleja, ja hormoni häiriöitä, ja ACK! Joten tässä se on: lowdown muovi ruoka-astiat. Opi joka muovit koskaan käytä ruoan, lukea 12 vinkkejä muovi keittiössä, ja nähdä turpoavat inertin vaihtoehtoja.

Joten vain suoraan asiaan tässä: Flip yli suosikki muovi elintarvikkeiden varastointi astiassa ja kierrätystä koodinumero. Jos vakoilla numero 3 tai 7, hyvin, ne säiliöt luultavasti mennä veneen huoneeseen tai autotalli tallentaa painikkeita tai ruuvien sijaan ruokaa. Jos ei ole numeroon, ota yhteyttä valmistajaan.

Numero 3 on polyvinyylikloridi, joka tunnetaan myös nimellä vinyyli. PVC on kerännyt monikerin "myrkyllinen muovinen" läsnäolon DEHA-yksi monista pehmittimiä käytetään sen tuotannossa. Mukaan Environmental Protection Agency, pitkäaikainen DEHA altistuminen on potentiaalia aiheuttaa: alentunut ruumiin paino ja luumassan; vahinkoa maksan ja kivekset; ja syöpä. Valmistus ja PVC: n poltto vapauttaa myös syöpää dioksiineja ympäristöön ja ravintoketjuun. Vaikka PVC ole yleisin muovi käytetään elintarvikkeiden säilytysastiat, jotkut on valmistettu, ja se on usein käytetään muovikelmu suorituskyvyn parantamiseksi.

Kierrätys koodinumero 7 sisältää useita muovi tyyppejä, mutta se on pääasiallisesti polykarbonaattia. Ongelma polykarbonaatti on, että se satamat bisfenoli. Tutkimukset ovat osoittaneet, että BPA vahingoittaa lisääntymisjärjestelmään lab eläinten häiritsemällä vaikutuksia Sukuhormonien ja on muita vakavia terveysvaikutuksia. BPA: n kyky aiheuttaa tällaisia ​​johtuu sen kyvystä jäljitellä ihmisen estrogeenihormonin-se on yhdistetty eturauhasen ja maitorauhasen syöpien, varhainen murrosiän alkamisen ja lisääntymisterveyden-urut vikoja.

Kuten voidaan odottaa, kun otetaan vahvuus muoviteollisuudessa, on kiistaa. Vaikka on ollut yli 100 tutkimukset osoittavat BPA olisi ongelmallista, muoviteollisuus sanoo se on vaaratonta. FDA myöntää, että "aineita käytetään tekemään muovia voi huuhtoutua ruokaa", mutta ne väittävät, että tasot ovat turvallisia. Turvallinen ?! Kyllä, huuhtoutuminen öljytuotteiden sivutuotteet ja myrkyllisten kemikaalien ruoan ovat turvallisia-älä huoli! Nyt miksi ei, jotka kuulostavat hyviltä? Jos, kuten minä, löydät FDA melko välinpitämätön säädin, miksi ei noudata näitä vinkkejä turvalliseen muovi käyttää? Ja vaikka jotkut saattavat haluta ohittaa muovi-ruoka suhde kokonaan, se on kova tapa rikkoa. Monet näistä vinkkejä eivät sulje pois muovin käyttöä, vaan tarjoavat turvallisin vaihtoehtoja.

1. Tunne muovit. Muoviosat on merkitty hartsi Tunnistaminen koodausjärjestelmän, joka seistä:

1 polyethyelene tereftalaatti
2 suurtiheyspolyeteeni
3 vinyyli-, polyvinyylikloridi-
4 pientiheyspolyeteenin
5 polypropeeni
6 polystyreeni
7 muut

2. Kun haluat käyttää muovi, nämä ovat turvallisempia valintoja käyttää ruoan: 1, 2, 4 ja 5.

3. Opi tunnistamaan, ja sitten välttää, polykarbonaatti ravinnoksi kelpaavat. Polykarbonaatti muovit ovat kovia ja selkeitä. Yhteinen tehtyjä esineitä tältä BPA sisältävistä muovi ovat elintarvikkeiden säilytysastiat, tuttipullot, vesipulloja, kulhoja ja astioita.

4. Jos et päästä eroon kaikki muovi, ainakin eläkkeelle vanha muoviastioita, varsinkin ne, jotka ovat hyvin kulunut tai naarmuuntunut. Vanhemmat muovit yleensä huuhtoutua yhä enemmän myrkkyjä vanhetessaan. Käytä niitä järjestämään ja tallentaa muita kuin elintarvikkeita.

5. Varo tarjoiluun ja säilytykseen kuumia ruokia tai elintarvikkeita valmistetaan rasvojen ja öljyjen muoviastioita. Nämä elintarvikkeet helpommin siirron helpottamiseksi muovi myrkkyjä.

6. Älä koskaan mikroaaltouuni elintarvikkeet muoviastioita. "Microwave turvallinen" tarkoittaa kontti ei sula tai loimi, mutta ei tarkoita sitä ei huuhtoutua. Lämmitys muovit lisää mahdollisuuksia huuhtoutumista kemikaalien ruokaa.

7. Älä koskaan mikroaaltouuni ruokaa jogurtti altaita, ota pois kulhoja, tai muita kertaluontoisia käyttää säiliöitä. Nämä säiliöt voivat vääntyä tai sulaa, mahdollisesti aiheuttaa haitallisia kemikaaleja siirtyä ruokaan.

8. Vältä muovi- voileipäpussit tai muovikelmu tuotteita.

9. Jos sinun on käytettävä muovikelmu, varmista, että se on merkki vapaa sekä BPA ja PVC. Ziploc, Glad ja Saran edistetään vapaiksi BPA ja PVC-mutta muista, että nämä muovit elää 1000 vuotta-meidän kaatopaikoille.

10. Vältä deli-wrap ja vastaavien geneeristen pakkausten koska et voi varmistaa muovi-tyyppi käytetty. Kun viipaloitu juusto ja liha myydään muovipusseihin ja / tai muovista deli kääri, siirtää ne niin pian kuin mahdollista valkaisemattomasta voipaperi tai suojattuun pakkaukseen.

11. Muista, että jos olet raskaana tai imetät, BPA kemikaalit kulkevat verenkiertoon suoraan lapselle.

12. Sen sijaan, että sekoittamalla öljyn kanssa ruoan, käytä inerttiä vaihtoehtoja, kuten lasi- ja keramiikka sijaan muoviset ruoka säiliöistä. Uudelleenkäyttö purkit on win-win; ja voit usein löytää lasi säilytysastiat kirpputoreilta ja säästäväisyys kauppoja. Tai yksinkertaisesti säilyttänyt ruokaa kulhot peitetty levy.

Kokeile vaihtoehtoja, kuten nämä:

Pyrex Ruoansäilytysastiat

Crate and Barrel n Jääkaappi Dish

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha