Kehosi mikrobi Farm: Täällä on 5 Foods sitä viljellään

Reeta Ruuth Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos jakamisesta Rakkaus yogurt.Good info, kiitos jakamisesta Kiitos smile Kiitos Kiitos. Kiitos. Kiitos

Se on joskus hauska minut sekaisin ihmiset ovat noin bakteereita. Tarvitsemme vain yksi pieni tutkimus, joka kertoo meille on bakteereja meidän ruokaa tai kylpyhuone pesuallas, ja olemme sterilointia kaiken näköpiirissä. Jos olet yksi näistä bakteereista-phobes, ahdin itse: on yli 100 triljoonaa mikrobeja yli 500 bakteerilajit elävät ja elimistössä juuri nyt.

Yhä pitäen sitä yhdessä? OK niin tässä on hyvä uutinen: nämä pikku organismit on tarkoitus olla elimistössä. Itse asiassa ilman niitä, haluat luultavasti olla sairaalassa tai kuollut. Me ja bakteerit ovat symbiootit, mikä tarkoittaa, että tarvitsemme toisiamme hengissä. Mikrobit pinnoite meidän iho, limakalvojen ja ruoansulatuskanavan kirjoitusten auttaa pitämään taudinaiheuttajia kurissa, hajottaa ruoka, parantaa ravintoaineiden imeytymistä, säätelemään mielialaa ja parantaa immuunijärjestelmän toimintaan. Puolestaan ​​me odotetaan syödä tyyppisiä asioita, joita nämä mikrobit tarvitse tehdä työnsä, 24 tuntia vuorokaudessa. Valitettavasti emme useinkaan meidän bakteereja.

Jotta kehon mikroskooppinen asukkaiden onnellinen, se on tärkeää täydentää heidän riveissään säännöllisesti. Tämä tarkoittaa syöminen mitä kutsutaan usein "viljellyt" ​​tai "luonnostaan ​​probiootti" ruokia. Nämä ovat elintarvikkeita ja juomia, jotka ovat usein fermentoitu jollakin tavalla, antaa hyödyllisiä bakteereja mahdollisuus kasvaa. Kun nielemään nämä elintarvikkeet, se on kuin lähettää vahvistuksia armeijan suolistobakteerien pyrkii taistelemaan taudinaiheuttajia, joka tekisi sinut sairaaksi tai keskeyttää asianmukainen ruoansulatusta.

Tahallisesti syöminen bakteerit-ratsastetaan elintarvikkeet saattaa kuulostaa oudolta ja pelottava, mutta kuten näet alla olevasta listasta, monet probioottisten elintarvikkeet ovat yleisesti ruokakaupat, tai helppo tehdä.

1. Jogurtti

Live-viljellyt jogurtti on helppo tapa antaa kehon säännöllisesti annoksen terveellistä bakteereja. Ainoa ongelma on, että useimmat kaupalliset jogurtti tuotemerkit ovat täynnä korkea maissisiirappi, keinotekoiset makeutusaineet ja keinotekoisia maku. Näitä ikäviä ainesosat kukistaa bakteerien terveysvaikutuksista, minkä vuoksi se on parempi tehdä oman.

Lue: Terve Kotitekoinen jogurtti Resepti tai tehdä omia Dairy-jogurtti

2. Miso

Yhteinen Aasian ruoanlaitto ja lääketieteen, miso on liitä tehty ruis, pavut, riisi tai ohraa ja annetaan käydä 3 kuukaudesta 3 vuoteen. Muun muassa Miso tiedetään palauttaa hyödyllisiä probiootteja suolet, vahvistaa immuunijärjestelmää ja edistävät ruoansulatusta.

Lue: 10 Edut ja käyttötarkoitukset varten Miso

3. Hapankaali

Suosittu eurooppalaista ruokaa, hapankaalia valmistetaan käymisteitse kaali. Kun ostat kaupallinen hapankaali monet hyödyllisiä bakteereja on tapettu pastörointi, mutta voit säilyttää hapankaali n terveyshyötyjä tekemällä sen kotona.

Lue: Helppo Raaka Probiootti Hapankaali resepti

4. Kombucha Tea

Tämä probiootti juoma on tullut yhä suositumpi, ja on usein perinteisissä ruokakaupat. Kombucha on raaka, käynyt, probiootti, ja luontaisesti hiilihapotettu teetä valmistetaan sekoittamalla vettä, makeutusainetta ja teetä scoby joka näyttää suuri hyytelö-pannukakku. Vaikka maku voi kestää jonkin totuttelua, kombucha fanit huomaavat, että juominen se vapauttaa useita vaivoja, erityisesti ruoansulatuskanavan, suoliston kysymyksiä.

Lue: Miten Brew Kombucha Tea ja Kuinka kasvaa Kombucha scoby

5. suolakurkkua

Koska sivusto avustaja Delia Quigley kirjoitti kerran: "Pickles sisältävät runsaasti maitohappobakteerit bakteerit, jotka ovat tärkeitä ruoansulatusta jyvät ja vihannekset. Yksi yhteinen ominaisuus kaikille suolakurkku on korkea kuitua, joka on tärkeää asianmukaisen suoliston toiminnalle. "Tärkeintä on säilöä asioita itse mieluummin kuin ostaa pitkälle jalostettuja kaupallisia merkkejä.

Lue: DIY Liven Kulttuuri Pickles, retiisi ja juures Kimchi Resepti, Easy suolakurkkua

Katso myös: 6 Yllättävää lähteet Probiootit

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Kesäkuu 2, 2017 | 00:37:01 | myöhemmin 9 kuukautta
Soili Linkola
  Like 4   Dislike 1

Näitä elintarvikkeita voitaisiin poistaa huone muutaman tunnin jälkeen syömistä.

Kesäkuu 2, 2017 | 07:56:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Pirita Ahola
  Like 4   Dislike 0

Kiitos listan ja ohjeet! Laitoin tämä sivu suosikkeihini luetteloon.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha