Keeping Myrkyllistä kemikaalit kehomme

Elia Huovinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"Onko lapsesi on allergioita? . . . Voi, olet niin onnekas. Niin monet lapset ovat allergiat näinä päivinä. . . Heidän pikkusielut sopivat tänne mutta heidän kehonsa voi ottaa sitä. Tämä maailma on niin sekaisin. "

Se on aika paljon miten viime leikkipaikka keskustelun naapuruston isoäiti meni. Me iski jopa keskustelun jälkeen minun lapsi tyttäreni alkoi matkia hänen tyttärentytär n yskä. Päädyimme keskustella syyt merkittävä lisääntyminen lapsuudessa ympäristö- ja ruoka-aineallergiat.

Se on yleinen havainto keskuudessa isovanhemmat että heidän lapsensa ei ollut allergioita ja he eivät muista naapuruston lapset ottaa allergioita. Toki lapset sairastui mutta harvat näytti olevan kroonisia sairauksia. Nyt kaikki lapset näyttävät on allergioita, astmaa tai ADHD tai muita erityisiä ehtoja. On paljon syitä kasvaa, parempi diagnostiikka voi olla yksi, mutta mahdollinen syyllinen, joka voi vihdoin saada huomiota alla Obaman hallinto on kemiallinen altistuminen.

US kemikaaliasetuksen ei tee Job
 Yli 80000 kemikaaleja Yhdysvaltojen markkinoilla, vain 200 tai niin on testattu terveysvaikutuksia. Yhdysvaltojen oikeuden mukaan kemikaaleja saattaa tällaisen huomattavan taakan hallitusta osoittamaan, että kemikaali on haitallista, että ympäristönsuojeluvirasto on vain kieltänyt yhden ryhmän kemikaaleja, PCB, että kolmen vuosikymmenen koska laki.

Blogged pari viikkoa sitten yksi esimerkki siitä, mihin jättää meidät: Teollisuuden vapaaehtoiset toimet. Tänä kesänä tutkijat olivat järkyttyneitä huomatessaan että myrkyllinen palonsuoja että tuli kiistanalainen 1980-luvulla ja poistettiin lasten vaatteet on voitu hiljaa vaiheittain takaisin toimialoittain käytettäväksi lasten tuotteita ja huonekaluja, ehkä muut palonestoaineet joutui tulipalo 2000-luvun alussa. Tämä ei ole oikea tapa hoitaa myrkyllisiä kemikaaleja. Environmental Defense on vielä ilmoittaa, että myrkyllisiä kemikaaleja kielletty Kiinassa viedään Yhdysvaltoihin.

Kongressi ja EPA uudistaa myrkyllisiä kemikaaleja Lait
 Äskettäin EPA ylläpitäjä Lisa Jackson julkisti vahva joukko periaatteita myrkyllisten kemiallisten uudistus ja tulee työskentelemään pitkään ympäristöterveydenhuollon kannattaa kongressissa, Senators Barbara Boxer ja Frank Lautenberg ja edustajat Henry Waxman ja Bobby Rush, esitellä laskut tänä syksynä / talvi, jotka sisältävät niitä.

Mutta tämä ei tule olemaan helppoa taistella. Yksi otsikko ja teollisuuden kaupan julkaisu Jacksonin periaatteisiin seuraavasti: "Obaman hallinto tukee radikaaleja TSCA uudistus." American Chemistry Neuvosto on myös antanut periaatteet uudistuksen Environmental Working Group kutsutaan "rikki alusta alkaen, kun se tulee ihmisten terveyden suojeluun ja ympäristö. "

Mitä voit tehdä tukeakseni uudistaminen meidän Broken kemikaalilainsäädännön?
 Aloita allekirjoittamalla tämän vetoomuksen pyytää kongressia uudistamaan rikki Yhdysvaltain myrkyllisiä kemiallisia lakeja, joita ei suojella meitä myrkyllisiä kemikaaleja ja sitten jakaa tämä tarina perheen ja ystävien käyttäen sosiaalisen verkostoitumisen linkkejä kasvoi kuva.

Voit myös lukea blogiani epäonnistumisesta vapaaehtoiseen toimintaan myrkyllisiä kemikaaleja täällä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 23, 2017 | 16:58:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Selja Halme
  Like 0   Dislike 2

Elämä oli varustettu ekosysteemin jos kaikki tarpeemme terveyden ja kasvun. Mutta ahkera ihmiskunnalle, joka ei koskaan ollut tarpeeksi hyvä. Havaitsimme, että suurempi food, enemmän rahaa oli tehtävä ja lisää valvontaa meillä olisi yli sen jakelu. Niin tuli jatkuvasti laajeneva monocrop teollisuuden sekä tarve kemiallisten torjunta-aineiden ja laboratorio kehitetty kasvuhormoneja, minkä seurauksena laukaisi elintarvike- kuljetusalan ja tekniikoita, jotka muuntavat maapallon mineraalivarat osaksi tehdas valmisti materiaaleja, jotka edelleen pystyimme tuottaa mukavuutta elämäntapa sekä sen yhä vaaroista kohti terveyttä ja maapallon muuten hyvin tasapainoinen luonnonympäristöön. Kemikaalit, tuotteet kaivostoiminnan ohjaavat ihmisen pakkomielle hallita elämää, alkuperäinen rakennuspalikoita Natural kestävän Ecosystem, kun otetaan ulos maasta ja sekaantua kanssa laboratorioissa, ovat tuoneet meille seuraava etenemistä tauti vastustuskykyisiä perustuslain geneettinen muutos kykenemätön resistenssin. Mutta ihmisen nero löytää ratkaisu, vaikkakin tavallista väliaikainen bandaid toimenpide, yleensä liian monta ihmistä kuolee jälleen yksi uusi tauti. Kieltäydymme tunnustamasta, että ihmisen kemikaalit ovat syynä kaikki sairaudet kuten aggressiivinen, väkivaltainen ja tuhoisa käyttäytyminen; luonnon geneettinen perustuslaki ei ole korjaustoimenpiteitä laboratorio- muuttunut aineita. Olemme kiinni meidän itsetehty kuolema.

Toukokuu 23, 2017 | 22:59:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Anton Hämäläinen
  Like 0   Dislike 2

Mitä kaikki ympäristömyrkyt, ei ihme on terveysongelmia. Ne eivät edes laskea kemikaalit ruuassa. Entä kemikaaleja meidän kylpy / kehon tuotteita. Lapset eivät mitään mahdollisuuksia päivästä 1. Vauva shampooo, vauva pestä, kosteusemulsio jne ovat täynnä kemikaaleja. Kuivausrumpu levyt ovat syöpää! On vaikea saada nämä myrkyt, toksiinit, syöpää kemikaalit pois jokapäiväistä elämäämme, mutta mielestäni se on välttämätön askel. Ja sitten he ihmettelevät, miksi syöpä on nousussa ....

Toukokuu 24, 2017 | 03:14:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Tekla Haapala
  Like 5   Dislike 0

Lähes jokainen tuote markkinoilla sisältää haitallisia kemikaaleja ... kaikkea Loo paperin silmätipat ... ihmiset tarvitsevat niin paljon tietoa kuin mahdollista pystyä tunnistamaan vaaralliset aineosat ja saada ne pois elämästään. Siksi olen Neways distributor.My sähköpostiosoite on maggie_mccue oli juuri keskustella tästä asiasta kaverin kanssa toinen päivä. Hän on kotoisin Intiasta ja sanoi Huolimatta kaikista ilmansaasteiden siellä heillä ei ole kaikkia allergioita ja astmaa. Hän on lukion opettaja täällä ja uskoo 50% hänen opiskelijoiden on astma. Joten jos se ei ole ilmansaasteita mitä se on? Ja pitää mielessä meillä oli pahempi ilmansaasteet täällä, kun me poltamme puuta, hiiltä ja öljyä lämmön. Tämä jättää meille rikkakasvien torjunta, ja muita kemikaaleja, sillä tämän artikkelin sanoo. Voi amerikkalaiset oppia vai ovatko ne vain aio antaa tämän nousu terveysasiat jatkaa? Olen huolissani.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha