Kauneus

Aatto Honkonen Elokuu 7, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kaunis Ruoat

Onko elintarvikkeiden syömme tehdä ero siinä, miten ryppyinen meidän iho muuttuu?

Mukaan tutkimus julkaistiin Journal of American College of Nutrition, vastaus on kyllä.

Tutkijat arvioi elintarvikkeiden ja ravintoaineiden vanhukset asuvat auringon-altistuvilla alueilla. Tutkimuksen tulokset osoittivat, että korkea saanti vihanneksia, palkokasveja, ja oliiviöljy näytti suojaavan ihovaurioita ja ryppyjä. Kuivatut luumut, omenat, ja teetä osoitti myös ryppyjä valvontaa koskevat edut.

TET jotka ilmoittivat korkea saanti liha, maitotuotteet, ja voita oli eniten ihon rypistymistä. Yleensä alhaisempia saanti voi, margariini, maito, ja sokerialan tuotteiden
korreloi paremmin ihon laatua.

Pass palkokasvit ja pidä ryppyjä.

Saat Kuva-täydellinen hymy, syödä rusinoita.

Tutkijat American Society for Microbiology vuosikokouksessaan Atlanta, GA löytyy fytokemikaalit rusinoita näyttävät taistella onteloita estämällä kasvu tietyntyyppisten suun bakteerit. Rusinat myös estää bakteerien tarttumisen hampaisiin. Luonnollinen kemiallisia yhdisteitä vuonna rusinoita osoitettiin estävän bakteerien kuten onkalo aiheuttavia S.mutans sekä P. gingivalis, jotka edistävät parodontiitin.

Mies kauneus Trap

Paino ja kauneus huolenaiheet eivät enää pelkästään naisten asioita.

Miehet ja pojat ovat yhä pakkomielle niiden kehon kuva ja nopeasti uhriksi samanlaisia ​​sosiaalisia ja kulttuurisia paineita kuin naisia ​​ja tyttöjä, sano laatijat Adonis Complex: Secret kriisi Male Body Obsession.
Kolme tekijää kirjataan lääketieteen ammattilaisten hoitoon kehon kuva häiriöt. Heidän sairauskertomuksiin vahvistaa ongelman vakavuuden.

Samaan aikaan, American Journal of Psychiatry kertoi tutkimuksesta, jossa todettiin kehon kuva häiriöt näyttävät olevan yleisempiä läntisessä kuin nonwestern miehiä. Tutkimuksen tekijät todettiin myös, että nuoret Länsi miehiä näyttää suurempi epärealistinen kehon ihanteita ja tyytymättömyys kehoaan verrattuna Taiwanin miehet.

Nämä erot voivat heijastaa Länsi perinteet, jotka korostavat muscularity ja kunto mittana miehisyyden sekä kasvava altistuminen Länsi miehiä lihaksikas mies elinten median kuvia, ja enemmän merkittävä väheneminen perinteisten miesroolien lännessä.

Kaikki nämä tekijät painottaa enemmän kehon mittana miehisyyden ja voi olla syy kasvu kehon kuvan häiriöt ja anabolisten steroidien väärinkäyttö Länsi miehiä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha