Katsotaan lyijytön, Maggi Nuudelit palata Hyllyt Intiassa

Leevi Arvonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Tarkista ja valitse fiksu Huomattava Huomattava kiitoksia jakamisesta TYFS Kiitos jakamisesta Kiitos jakamisesta.

Viime kesänä Nestle Intia kohtasi yhden suurimmista ruokakriisin historiansa, kun Intian hallitus löytyi runsaalla lyijyä yhdessä heidän instant nuudeli tuotteita. Maggi Nuudelit, suosittu tuotemerkki, jota myydään Hongkongista Ugandaan, oli nopeasti kiellettyjä maan huipentui tappio lähes $ 105.9 miljoonaa dollaria. Kuitenkin uudet testitulokset vindicating tuote, maanantaina instant nuudeli merkki reemerged Intian hyllyillä.

Hallituksen julkilausumassa kesäkuusta, mikä johti kansalaiset polttaminen paketteja kadulla lukea, "Viime viikolla, yhteensä 13 näytettä Maggin nuudelit nostettiin ja testi / analyysiin samaa todettiin, että jos masala osan Maggi nuudelit, 10 masala näytteen havaittiin turvallisia ottaa lyijyä ylittämästä ennalta asetetut rajat. Määrätty enimmäismäärä lyijyn on 2.5 ppm. "

Se oli skandaali, joka oli huolissaan ihmiset kaikkialla maailmassa. Kuitenkin, Nestle väitti, että niiden tuotteet ovat turvallisia ja että testitulokset Intian hallitus olivat epäluotettavia ja tuli kysymykseen palataan jäljempänä laboratorioissa.

Jotkut raportit ei osoittavat, että lisätestejä osoitti puute korkean lyijypitoisuuden tuotteissa. Nämä testit esiintyi eri laboratorioissa koko Intian niemimaalla sekä Hongkongissa. Silti tämä myös tuonut eturintamassa luottamuksen puute, joka on olemassa kehitysmaissa, kun se tulee yritysten jättiläisiä, elintarvikkeiden turvallisuutta ja kansi ups.

On ollut useita merkittäviä skandaaleja elintarviketurvallisuuteen liittyvissä ympäri maailmaa. Yksi surullisen oli tarkoitus espanjalainen "myrkyllinen ruokaöljyä" skandaali joka tappoi noin 1000 ihmistä ja loukkaantui 25000 1980-luvulla. Vaikka ruokaöljyä oli pitkään syyttää, tutkimus on osoittanut, että "salaperäinen sairaus", joka ei lopulta saavuttaa New Mexico ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, liittyi tietyn torjunta-aineen. Tämä yhteys oli pitkään pidetty salassa valtion yksiköt työskentelevät käsi ja kädessä kemikaalien valmistajille.

Vuonna 2008 melamiinia pilaama maito Kiinasta havaittiin aiheuttaneen lähes 300000 sairauksia lapsilla ja noin 50000 sairaalahoitoon. Mukaan raportin Kansainvälisen Riskienhallinnan hallintorakenne neuvosto, "melamiini oli tarkoituksella lisätty maitoa" väärennös "proteiini, sillä tuottajat voivat laimentaa tuotteen mutta vilpillisesti siirtää ravitsemus testejä. Sen sijaan, testaus suoraan proteiinia, nämä testit mittaavat typpi, joka muodostaa 67% melamiinin massasta. "

Ja juuri viime vuonna Yhdysvalloissa, Michael ja Stewart Parnell syytettiin 76 liittovaltion laskee tietoisesti peittelyyn lab tuloksia ja merenkulku ulos salmonella terästetty maapähkinävoi vastuussa useita kuolemantapauksia.

Koska elintarvikkeiden turvallisuus kansi ups ovat kansainvälinen kysymys, se ei ole yllätys, että jotkut ihmiset epäilevät Nestle vaatimus, että Maggi Nuudelit ovat täysin turvallisia. Varsinkin kun ei ole mitään viitteitä siitä, että Intian hallitus hyötyisivät ottaen nuudelit - jotka valmistetaan paikallisesti Intiassa - pois hyllyiltä.

Indian Food and Drug Administration komission on luvannut, että Intian hallitus, "jatkaa rutiinitoimenpide testauksen pakattujen elintarvikkeiden tarkistaa mahdolliset vastaisesti kohti elintarvikkeiden turvallisuuden ja standardien mukaisesti. Tässä tapauksessa, jos jokin normi on halveksitaan, voimme lähettää toisen ilmoituksen Maggi. "

Keskustelut keskuudessa elintarvikkeiden turvallisuudesta, elintarvikkeiden standardit ja ravitsemus ovat edelleen käynnissä Intiassa. Instant nuudelit eivät ole tunnettuja terveyshyötyjä, mutta suurempi implisiittisesti kiellon, että hallitus lopettaa monikansallinen monialayhtiö myymästä tuotteitaan Intiassa jos testattu vaarallisia, on pitkälti pidetään myönteisenä askeleena eteenpäin kansakunnan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Huhtikuu 15, 2017 | 16:25:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Ahto Haanpää
  Like 1   Dislike 2

Kiitos tästä erittäin mielenkiintoinen artikkeli.

Huhtikuu 15, 2017 | 18:51:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Severi Mäkinen
  Like 4   Dislike 2

Nefarious Nestle sitä uudelleen. Miten voimme odottaa elintarviketurvallisuutta kun labs "peitellä" havainnoistaan?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha