Katsokaa Wendell Berryn se saataisiin Taulukko: maanviljelykseen ja Ruoka

Tuuli Lahtinen Heinäkuu 30, 2016 Miscellany 19 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos Merci! Kiitos jakamisesta Suuri artikkeli, kiitos kiitos virkaan Kiitos jakamisesta!

Toimittajan huomautus: Kiitos Progressive Kirjakerho ja niiden kattavuus Wendell Berry uusin essee kokoelma.

Hänen kokoelma esseitä se saataisiin Taulukko: maanviljelykseen ja elintarvikkeiden, Wendell Berry usein mietiskelee tulevaisuuden maatalouden. Hän varoittaa, että hiipumassa nuorten kiinnostusta maatalouteen nopeasti uhkaa olemassaoloa perheviljelmien Amerikassa.

Progressiivinen Varaa Clubin Maureen Scarpelli matkusti Sprout Creek Farm Poughkeepsie, NY, saada näkökulma tulevaisuuden maatalouden. Versoa Creek tarjoaa koulutusohjelmia enimmäkseen nuorten opiskelijoiden ja vaikka on todettu, että viime aikoina on ollut enemmän kiinnostusta luomuruokaa, se on silti melkoinen tehtävä saada nuoret viettävät elämänsä maataloutta että ruokaa.


  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Teijo Numminen
  Like 2   Dislike 2

Luomuviljely on hyvät voitot. Enemmän maatilat täytyy tulla orgaanista.

Raita Alanko
  Like 2   Dislike 2

Usein ihmiset eivät ymmärrä, kuinka voimakkaita he ovat kuluttajina. Boikotti tuotteita, jotka pitävät näitä valtavia monen miljoonan dollarin yritykset liiketoiminnan ja valita kaikki luonnolliset, orgaaninen, paikallisesti tuotettua - ei vain ruokaa, vaan kaiken, mitä ostaa. Mieheni ja minä boikotoida luottokortit, elää säästäväisesti, ja meillä on tullut tietoisia kuluttajia - haluavat tietää missä ruoka tulee, boikotoi niitä täynnä lisäaineita; keinotekoisia maku- / värejä; kemikaalit jne. ja ostaa kaikki luonnolliset, orgaaninen mahdollisuuksien sijasta. Luemme KAIKKI tarrat koska minulla on allergioita ja intoleransseja, mutta se on niin ärsyttävää, kun jäämme kiinni hoitaa valheellisesta mainonnasta tai taitavasti muotoiltu ainesosia. On järkyttävää, että jotkut tuotteet eivät edes ole ainesosan tai koska laki suojelee heitä ei paljasta "salainen ainesosa" heillä ei ole tehdä täyttä avoimuutta. Ostaminen eettisestä viljelijöiden pitää ne liiketoiminnan ja pitää sinut ja perheesi terveenä.

Stiina Rantanen
  Like 0   Dislike 2

Kestää rohkeutta pysyä keskittyneenä vuonna perhepoliittisia liiketoimintaa. Nuori on Todat näyttävät omaan napaansa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha