Katamaraani Tulos: Tässä Miksi Stock Up Nyt

Unelma Ahosilta Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Katamaraani Corporation toimitti voitto ja voittaa Wall Streetin odotukset, mutta tuli lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat jopa 1,95%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Katamaraani Oyj Tulos lunttilappu

Tulokset: Oikaistu osakekohtainen tulos nousi 96% ja $ 0,49 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,25 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Rose 100,68% to $ 3.42 miljardia vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Katamaraani Oyj raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0,49 osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ 0.44. Se jäi keskimäärin tulot arvion $ 3.47 miljardia euroa.

Lainaten Management: "Vuoden toisella neljänneksellä 2013, jatkoimme onnistuneesti toteuttaa kasvustrategiaamme, ajo uusilla asiakkailla hyödyntämällä meidän joustavuus ja muokattavissa malli antaa enemmän valvontaa ja säästöjä asiakkaillemme. Lisäksi meidän ilmoitti osto Restat jatkamme ajaa erittäin kasvattavan hankinnan strategia. Olemme koonneet erittäin ammattitaitoinen johtotiimi, yhdistettynä alan johtava teknologia-alusta, jotka yhdessä ovat saadaan erinomaisia ​​tuloksia asiakkaillemme ja osakkeenomistajillemme. Meidän ennätys taloudellisia tuloksia ja menestys markkinoilla, katamaraani on sijoitettu onnistuneen 2013 ja valmis tuottamaan jatkuvan kasvun jatkossa ", sanoi Mark Thierer, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja katamaraani Corporation.

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto kasvoi 6.13% from $ 3.22 miljardia edellisestä neljänneksestä. EPS kasvoi 16.67% from $ 0,42 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot ovat enemmän negatiiviset näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulokseen on pudonnut voittoa $ 0,49 voittoa $ 0.47. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt alas voittoa $ 1.87 ja voittoa $ 1.84 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha