Karkottaa Brown Lawn täplien Olut

Tomi Kuusela Elokuu 8, 2016 Ravitsemus 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

Olut on edullinen tapa lannoittaa nurmikon ja päästä eroon ruma ruskeita pilkkuja aiheuttamia tautien ja tuholaisten ja lemmikit. Yksi yksinkertaisin spot-poistomenetelmistä on kyllästää ruoho voi olutta, odottaa muutaman päivän ja tehdä se uudelleen.

Osa 1

Muistutuksena, olut on happoa se joka tappaa bugeja ja sokeri ja hiiva tarjota elintärkeitä ravintoaineita korjaus- ja terveen kasvun.

Työkalut ja materiaalit

  • Lippu markkereita

  • Olut

  • Ammoniakki

  • Säännöllinen Cola

  • Mitta-astia

  • 20 Gallon letkun pää Viinikoynnosruiskutin

Vaihe 1 - Tontin Yard

Ennen kuin aloitat sekoittamista, kuinka monta täplät sinulla on pihalla ja kuinka suuria ne ovat. Tarvitset vähintään kupin seoksen kunkin täplän. Suuremmat paikkoja vaativat enemmän nestettä. Merkitse ruskeita pilkkuja keltaisella lippu joten ne on helppo löytää.

Vaihe 2 - Luo Mix

Perus resepti vaatii:

1 purkki olutta

1 kuppi ammoniakkia

1 purkki säännöllisesti cola

Jos löydät tämän ei riitä, kaksinkertainen seos, käyttäen samassa suhteessa ainesosien. Sekoita ja kaada puhdas 20 gallonan letkun pää ruisku.

Vaihe 3 - Spray kohteet

Käytä ruiskun kyllästää kullekin paikalle kotitekoisia seosta. Tämä seos pitäisi antaa kasveille elintärkeitä ravintoaineita ja tappaa sieniä, jotka ovat tehneet sen kotiin omalla pihalla. Älä niukka sovellettaessa spray. Enemmän spray te säätää, tehokkaampi se on.

Vaihe 4 - Odota

Kun olet perusteellisesti ruiskutettava omalla pihalla, odota viikko. Älä anna lemmikkieläimiä tai lapsia pihalla. Ammoniakki on myrkyllistä ja tarvitsee mahdollisuuden asettua. Uusi ruoho on myös aikaa kasvaa. Se ei voi toimia näin, jos se on jatkuvasti nousua. Kun viikko on ohi, tarkista pihalla parantamisen. Jos et näe mitään parannusta, tai jos täplät eivät ole täysin menneet sinun täytyy spray uudelleen.

Vaihe 5 - Toista

Tee uuden erän olutta seoksen viikoittain voit spray teidän pihalla. Noudata samoja ohjeita ja kyllästää kukin ruskea täplä seoksella. Saatat joutua toistamaan tämän prosessin useita kertoja, riippuen vahingon. Ole kärsivällinen. Ruoho ei pysty täysin kasvavat takaisin viikossa, ei väliä mitä teet.

Vaihe 6 - Säilytetään Lawn

Säilyttää terveen nurmikon auttaa ehkäisemään ruskeita pilkkuja. Ottaa maanäyte ja muuttaa maaperä tarpeen. Pidä kuontalo raked, leikkaa säännöllisesti ja tarjota lannoite, tarvittaessa. Jos löydät se on lemmikki ongelma, sinun jatkuvasti täytyy taistella ruskeita pilkkuja, tai sinun täytyy löytää enemmän kutsuva heitä tekemään liiketoimintaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha