Karezza: uusi trendi elvyttää seksielämä

Maaria Savolainen Elokuu 7, 2016 Terveys 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Karezza: uusi trendi elvyttää seksielämä

On mielenkiintoinen uusi ajatus keskustellaan seksiä terapiassa piireissä tapa parantaa suhteita ja elvyttää seksielämä. Siihen liittyy säännöllisiä yhdynnässä ilman sitä päättyy orgasmi.
Käytäntöä kutsutaan karezza ja vaikka suuntaus on uusi, sen juuret ovat muinoin, lainanotto taolaiset ja tantriseen periaatteita, sanoo Marnia Robinson, karezza uskovainen ja kirjailija Amorin Poisoned nuoli, jossa hän kirjoittaa kliimaksi-vapaa sukupuolen.
On huomattava, että karezza on seksuaalinen käytäntö, ei vain suudella ja halailemaan.
"Vuonna Yksinkertaisesti sanottuna, karezza on hellä, aistillinen yhdynnän ilman tavoite huipentuma", Robinson sanoo.
"Yhdyntä on yleensä usein, vaikka ei välttämättä päivittäin. Mutta parit tyypillisesti myös harjoittaa päivittäin "liimaus käyttäytymistä" - ei-eroottinen ihon-to-ihokosketus, lempeä silitti ja niin edelleen. "

Saatat pitää myös: Tosielämän: "Olemme käytännössä karezza sukupuoli"

Miksi ihmiset tekevät sitä
"Poistaminen tavoite orgasmin laittaa keskittyä sukupuoleen aistillinen kokemus ja laittaa parit hetkellä niin he ajattelevat antaminen ja saaminen ilo, ei vain tavoitteena päästä loppuun," ruumis + sielu seksologi Dr Gabrielle Morrissey sanoo .
"Tutkimus osoittaa, että kun se tulee sukupuoleen, ihmiset arvostavat yhteydessä kumppanin enemmän kuin fyysinen julkaisu. Karezza, ja käytännöt kuten se, voi siirtää että painopistettä yhteyden sijaan parit jatkuvasti jahtaavat orgasmin. "
Robinson lisää, että karezza on todettu pitää romanssi elossa parisuhteissa kun kuherruskuukautta tai uusi suhde korkea väistämättä haihtuu muutaman vuoden kuluttua.
"Liimaus käyttäytymistä ja karezza kaksi tapaa pitää romanttisia tunteita virtaavan ilman hurja osuma ylimääräisiä uuden rakkauden neurochemicals", hän sanoo.
"Parit harjoitellaan karezza yleensä rakastella useammin kuin he tekivät tavanomaisten sukupuoli, joka on hyvin myönteinen tulos on mielestäni."
Robinson mainitsee myös tutkimusta, joka väittää, että orgasmeja eivät aina tehdä kaikki tuntuu hyvältä ja voi johtaa jopa eräänlainen biokemiallisia krapula.
"Tutkijat ovat löytämässä että yllättävän suuri osa naisista kertoo krooninen kyyneliä ja ärtyneisyys
seksin jälkeen ", hän sanoo.
Hän sanoo, että tämä voi tapahtua vaikka tyydyttävä seksiä rakastava kumppani.
Robinson sanoo orgasmeja tuo taso dopamiinin - välittäjäaine, joka auttaa hallitsemaan aivojen palkkio ja ilo keskukset - ja kaikkien aikojen ennätys, vain kaatua myöhemmin. Hän sanoo, että tämä tunne voi kestää jonkin aikaa.
Voisiko se olla terveempiä?
Sen sijaan vastauksia hän on saanut pariskuntia, jotka ovat yrittäneet karezza ovat vahvistaneet hänen uskovansa, että tämä seksuaalinen käytäntö parantaa terveyttä ja onnea.
"Naiset käyttävät sanoja kuten" onnellinen "," puhdas tyytyväisyys "," sydän-burstingly rakastava ". He raportoivat, että niiden suhteet ovat harmoninen ja leikkisä. Jotkut raportti vähemmän kuukautiskipuja ja tunne ja etsivät nuorempia ", hän sanoo.
"Yksi mies sanoi, 'Olen pudonnut syvästi rakastunut vaimoni todella ensimmäistä kertaa. Olemme kuin teini-ikäiset ... ja voivat saada läheisyyttä ja sukupuolen nyt se oli yksinkertaisesti ennenkuulumatonta ennen. "
"Muut miehet ovat sanoneet asioita, kuten" syvästi tyydyttävä "ja että he tuntevat enemmän miehekäs. He raportoivat tunne enemmän puoleensa yhteistyökumppaneidensa ja sanovat seksiä useammin. "
Robinson sanoo karezza voi myös auttaa ihmisiä voittamaan seksuaalinen toimintahäiriö aiheuttama riippuvuus aikuisten videoita.
Monet epäilijät voi kyseenalaistaa väitteen, että se on "syvästi tyydyttävä", kuten seksiä ilman orgasmia voi olla kuin vaellus huipulle vuoren, mutta ei vaivaa nähdä auringonnousun. Mutta Robinson sanoo, että käytäntö, karezza on täysin tyydyttävä.
"Karezza ehdottomasti vie vähän totuttelua ensin", hän sanoo. "Lovers on opittava, mitä he tekevät ja miksi, ottaa hidas tarpeeksi lähestymistapa yhdyntää, ja rakastella lempeä aallot - joka on, kun asiat lämpene, ne mahdollistavat niiden kiihottumisen pudota alas toistuvasti, joten ne päättyvät rento , trance kaltainen tila. "
Se ei ole ikuisesti Morrissey kuvaa karezza kuin "turvallinen" tapa muuttaa up rakkauselämä ja sanoo käytäntö ei ole kovin kaukana kotilaskuista määrätty sukupuolen terapeutit pariskunnille etsivät apua.

"Jos hyväksymällä uusi tapa seksiä auttaa tuomaan takaisin jännitystä ja avaa myönteistä vuoropuhelua pari heidän sukupuolielämää, että on hienoa", hän sanoo. "Mutta en näe sitä jotain pari tarvitsee, tai luultavasti halua, käytännössä ikuisesti."

Vaikka Robinson tietää pariskunnille, jotka käytännössä karezza kokopäiväisesti ja ovat jo vuosia, hän ehdottaa, että pariskunnat vielä tavanomainen seksiä silloin tällöin, varsinkin kun ne alkavat karezza.

Hän neuvoo parit ottaa johdonmukainen lähestymistapa kolmen viikon ajan, vähitellen lisäämällä yhdynnän sekoitetaan. "Se voi olla hyvä ajoittaa rakastelu aikana karezza kokeilun, joten molemmat ystävät voivat odottaa otteeseen."

Robinson sanoo kukaan pitäisi mennä tämä järjestely ymmärtämättä täysin syyt ja tekniikoita.

"Get koulutettuja. On lähes mahdotonta tehdä mitään edistystä karezza ellei sinulla on selkeä käsitys siitä, miksi te molemmat haluavat tehdä sen ", hän sanoo. "Karezza on duetto, ei yksin."

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha