Kansas Vinoviiva elintarvikeapua maahanmuuttajien Kids

Aukusti Eronen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miten repubs nukkua öisin? Surullinen, kiitos. Brownback on nälkään.

Eilisillan valtion unionin puuttumaan presidentti Obama haastoi kongressi esittää hänelle kattavan maahanmuuttopolitiikan paketin hän voisi allekirjoittaa. Mutta kun ajatellaan, miten rekisteröimättömät henkilöt ovat konservatiiveja suosikki poliittinen nyrkkeilysäkki, että ei ole todennäköistä.

Katsokaapa Kansas, esimerkiksi.

Republikaanien Kuvernööri Sam Brownback kampanjoinut lupaus lasten köyhyyden vähentämiseksi. Mutta hän tekee juuri päinvastoin. Alle Brownback hallinnassa, Kansas Department of Social ja kuntoutuspalvelut, valtion virasto on tehnyt politiikan muutosta, joka poistaa ruokaa postimerkkejä satoja pienituloisten Yhdysvaltain lapset, joiden vanhemmat ovat rekisteröimättömät maahanmuuttajat.

Tarkennus kuulla. Kärsineiden lasten Senin Brownback päätös ovat Yhdysvaltain kansalaisia. Ne ovat syntyneet täällä. Kun he kasvavat he saavat kaikki muut etuoikeudet kansalaisuuden mukaan lukien äänioikeus.

Mutta nyt senaattori Brownback on päättänyt nämä erityisesti kansalaisten, köyhät lapset maahanmuuttajien, eivät saa ruoka-apua, koska valintoja heidän vanhempiensa tehty ennen niiden edes syntynyt.

Lain rekisteröimättömät maahanmuuttajat eivät ole oikeutettuja ruokaa postimerkkejä. Mutta kaikista Yhdysvaltain kansalaisille tarjotaan ne täyttävät tulorajoja.

Vaikutus tietysti merkitsee enemmän pienituloisia lapset kärsivät tarpeettomasti elintarvikkeiden epävarmuuden ja nälkä. Ja se tarkoittaa sarjaa mahdottomaksi valintoja perheille jo kamppailevat selviytyäkseen.

Ja se tarkoittaa, että senaattori Brownback n hallinto on päättänyt kohdentaa amerikkalaiset lapset jo köyhyydessä elävien omaan lyhyen aikavälin, kyyninen poliittinen voitto. Tarkoituksellisesti pakottaa luokan amerikkalaisten lasten nälkään palvelemaan poliittista ohjelmaa ei ole vain perustuslain vastainen, se on moraalisesti konkurssiin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 27, 2017 | 23:23:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Iisak Isomäki
  Like 4   Dislike 1

Aamen Dave C. Monet ihmiset, jotka eivät ymmärrä Jeesuksen Kristuksen Kirkon Aikojen-Saints, mormonit, eivät tiedä, että tämä kirkko on yksi suurimmista hyvinvoinnin palvelua kaikkialla. Täysin rahoitetaan kymmenykset maksaa kirkon jäsenet. Ja kuitenkin me disavowed koska ei ole kristittyjä. Olemme disavowed mukaan paljon yhteiskunnan, jotka ovat vain kuulleet vääriä asioita meidän kirkko. Nyt meillä on mies käynnissä Yhdysvaltain presidentti Amerikan joka disavows oman kirkon opetusten mukaan parituksesta yleisölle "oikean siiven" konservatiivinen "kristityt" jotka kieltävät apua nälkää lapsi koska kuka hänen / hänen vanhemmat ovat. He kieltävät lääkintäapua nainen / lapsi, joka on joutunut raiskauksen tai insestin. He mieluummin nähdä nainen kuolee komplikaatioita raskauden kuin keskeyttää sikiön paitsi että nainen, joka on elossa ja voi jonakin päivänä elää ja kantaa toisen lapsen .. tekopyhät

Toukokuu 28, 2017 | 07:21:37 | myöhemmin 9 kuukautta
Raitis Mikkola
  Like 5   Dislike 0

Olen naimisissa Maahanmuuttajien ilman papereita. Kun tapasin hänet, hän puhui Englanti ja oli Fake paperit. En löydä, kunnes meillä oli yhteinen lapsi, että hän oli laiton. 11 vuotta ja 3 lasta myöhemmin, vielä ei ole varaa hänen papereita. Kannatan minun valtio näin. Meksikolaiset törmännyt rajan raskaana jotta he voivat olla lapsensa täällä. He eivät opeta lapsiaan Englanti, he eivät vaivaudu oppia Englanti itseään. He eivät edes vaivaudu pitämään autovakuutus suurimman osan ajasta. Paljon vähemmän oppia ajamaan oikeudellisesti ja turvallisesti. Uskon, että kaikki maahanmuuttajat, jotka voivat osoittaa ne maksanut veroja, pidettiin oikeudellinen ajoneuvojen parhaan kykynsä, ja jolla ei ole felonious rikosrekisteri olisi annettava mahdollisuus saada oikeusapua. Kukaan muu olisi karkottaa ja tai vangittiin. He eivät ansaitse ruokakupongit tai ilmainen lounas ohjelmia. He ansaitsevat mitään apua ollenkaan, varsinkin kun ainoa tapa he saada se on manipuloida järjestelmää. Meillä on amerikkalainen lapsia, jotka vanhemmat ovat syntyneet täällä, menee nukkumaan nälkäisenä. Emme voi pysäyttää huolehtia muihin maihin. Mielestäni Meksiko on laskutetaan kustannusten kansalaisten saattaa maamme. Mielestäni amerikkalaiset täytyy boikotoida matka Meksikoon kunnes ne osoittavat joitakin aloite pitää kansalaisten kotona. Olen kuullut Mexican women puhumme vapaaehtoisesti toimittamalla pahoinpitelyjä heidän aviomiehensä, sitten menee turvakoteja ja hakevat paperit. Ja saada ne! Sen tehnyt koko paikka ja on naurettavaa

Toukokuu 28, 2017 | 14:20:26 | myöhemmin 9 kuukautta
Saku Leino
  Like 4   Dislike 0

Synnit isät varmasti munimisen ovella heidän lapsensa.

Toukokuu 28, 2017 | 20:04:18 | myöhemmin 9 kuukautta
Siviä Holopainen
  Like 4   Dislike 2

Jos ilmaista tavaraa menee pois laittomien he eivät tule tänne. Olisitko mieluummin resursseja menossa jotka tulivat laittomasti yli ne, jotka eivät? Ei ole tarpeeksi molemmille.

Toukokuu 29, 2017 | 00:09:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Eeli Lahtinen
  Like 0   Dislike 2

En koskaan ymmärrä valtiot kuten Kansas että on tarvetta tehdä Yhdysvaltain lapset kärsivät, koska heidän vanhempansa tulivat tähän maahan paremman elämän. Onko tämä valtio kuin maksaa sairaala maksut että nämä lapset on, koska he eivät voi tarvita ruokaa hengissä?

Toukokuu 29, 2017 | 05:20:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Elsi Parkkonen
  Like 1   Dislike 1

Diana lapset rikkovat lakia? Mene takaisin omaan luolaan.

Toukokuu 29, 2017 | 08:04:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Arttur Karppinen
  Like 2   Dislike 1

Viimeisen kerran - käytetään veronmaksajien rahaa tukea ja kannustavan lainrikkomiskiertueellaan mukaan laittomia palkitsee lainrikkojat varten Hyvin toimi uhmaa lakeja, jotka kaikkien kansalaisten ja laillisten asukkaiden odotetaan noudattavan !!! TÄMÄ EI OLE humanitaarinen kysymys, se on räikeä loukkaus lakeja Yhdysvalloissa, sekä etuuskohtelun hyvin lainrikkojien joka pyöristetään ylöspäin, mikrosirutettuina tunnistamiseen, ja kuljetettiin takaisin mistä he tulivat ennen kuin ne voidaan pentue ulos Yhdysvalloissa jotta he voivat elää laittomasti pois heidän jälkeläiset n "ankkuri vauva" tila !!!!!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha