Kansalaiset United Tulee Get-Out-of-Jail-Free Card Corporate Rikolliset

Josefiina Mäki Elokuu 9, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mielenkiintoinen

Äänet ovat, ja vaikka jotkut lähellä rodut yhä sopii yhteen, on selvä voittaja 2010 vaaleista: Secret yrityksen käteisellä.

Tällaiset kateissa poliittisia lahjoituksia voi päätyä mahdollistaa syytetyt väärinkäytöksistä mennä ilmaiseksi. Kuten Joshua Holland tiedot AlterNet, Kansalaisten United v. Liittovaltion vaalilautakunnan saattanut antaa elinikäinen tarjonta get-out-of-vankilasta vapaa kortteja yritysten rikollisia.

Kentucky senaatin kilpailu toimii malliesimerkkinä. Demokraattien, Jack Conway, on tällä hetkellä Kentucky oikeusministeri. Conway on myös parhaillaan syytteeseen hoitokodissa syytettynä peittelyyn seksuaalinen hyväksikäyttö yhden sen asukkaille.

Mutta että hoitokodissa omistaa Terry Forcht, miljonääri joka antaa prodigiously oikeistolainen syitä. Hän kaatoi rahaa Karl Rove organisaatioon, amerikkalainen Crossroads GPS, joka juoksi mainoksia taustanauhoja Conway republikaaninen vastustaja, Rand Paul. Arvaa kuka tuli pois voittoon viime yönä?

Kuten Holland korostaa, puolivälin vaalit ovat vain miten ensimmäisen vaiheen oikeusjärjestelmän korruptio pelaa. Lopulta pelkkä hyökkäyksen uhka ilmoitukset voi riittää estämään tarvittavat syytteet. Yritysten bigwigs voisi kirjaimellisesti päästä pois murhasta, ja maksaa sen vain hyökkäys mainoksia.

Ajattele tämä on huono? Vain odottaa 2012

David Corn tiedot Mother Jones, korkeimman oikeuden tuomio on asettanut amerikkalaisen demokratian suuressa vaarassa. Tämän vuoden suuria menoja on vain lämmittelyn 2012 presidentinvaaleissa. Karl Rove on jo luvannut pitää käynnissä hyökkäys mainoksia puolivälin jälkeen ehdot, ja ei ole epäilystäkään siitä, että hän tehdä hyvää että. Kuten Maissi korostaa, tämä asia ei koske ainoastaan ​​miten kampanjat rahoitetaan-se pysyvästi muuttavat luonteen amerikkalaisten vaalit.

Pysyvä, loputon kampanja tulee entistäkin pysyviä ja neverending. Nämä iso-ja-salainen-rahat ryhmiä työskentelee 24/7, vastakkaiset ja pilaa presidentti Barack Obama ja demokraattien ns off-vuoden ja sitten kierroksia vuoden 2012 presidentin- ja kongressin vaaleissa. Negatiivinen mainoksia ei tarvitse lopettaa.

Että loppujen lopuksi on suuri take-away viime yön vaaleissa. Ei paikkojen lukumäärä republikaanit piristyi parlamentissa, tai Tea Party kykyä soluttautua senaatin, mutta muodollinen sisällyttäminen Amerikan politiikassa. Kirjaimellisesti ole rajoitettu määrä rahaa he voivat viettää vaikuttaa vaaleihin, yritykset ja salainen miljardöörejä aiotaan kaatopaikalle demokraattinen asteikot missä he haistavat voittoa.

Se tarkoittaa, että on paljon, paljon vaikeampaa poliitikot kaikista ideologinen raita ratkaista yhteiskunnan ongelmia. Rikkain yritykset ovat eniten poliittista ostovoimaa, ja yritykset, joilla on eniten rahaa ovat ne, jotka ovat menestyneet alle status quo-kuitenkin tuhoisaa, että tilanne voi olla yhteiskunnalle. Tämä raha menee pitää asiat niin kuin ne ovat, ei kohti työpaikkojen luominen, koulutuksen parantaminen, laajeneva saada terveydenhoitoa, pysäyttäminen ekologinen katastrofi tai jotain muuta.

Kansalaiset United 101

Puhuimme Jesse Zwick of Washington Independent noin mutterit ja pultit kansalaisten United ja salaisia ​​kampanja käteistä. Vuonna Alla video, Zwick tiedot mahdollisista vaikutuksista salaisen rahaa ja miten kansalaiset ja lainsäätäjä voi hillitä vaikutuksia tämän historiallisen päätöksen.

Riisuttu, anti-Citizens United lainsäädäntö saattaa silti olla laukaus

Mitä voidaan tehdä? Aiemmin tänä vuonna, republikaanit menestyksekkäästi filibustered lainsäädäntö, joka olisi pakottanut yritykset paljastamaan poliittisen menoja ja vaativat edestä-ryhmät paljastaa identiteetin niiden rahoittajien. Mutta kuten Jesse Zwick korostaa for Washington Independent, siellä on vielä yksi mahdollisuus työntää riisuttu versio Bill kautta kongressissa. Demokraattien säilyttävät laajan Kongressin enemmistöjen vasta tammikuussa 2011, jolloin ehdokkaat valittiin viime yönä virallisesti ryhtyä toimisto. Jos demokraatit nähdä mihin suuntaan yritysten tuuli puhaltaa, he flex poliittisia lihaksia viimeisen kerran saada julkistamista laskun kautta kongressin. On monia asioita, joita ihmiset ovat haluttomia tekemään julkisesti, että niillä on poliittista oikeus tehdä. Jos lainsäätäjät voivat poistaa nimettömyyden konsernihallinnon ja eliitin poliittinen menoja, jotkut kansalaisten Yhdistyneen vahinko voitaisiin kääntää.

Jos ei, 2012 tulee olemaan jopa uglier kuin viime yönä.

Mutta odota, siellä on enemmän!

  • Amie Newman RH Reality Check kertoo, että viime hetken Mailer rahoitetaan konsernin ulkopuoliset Kansalaisten vastuullisen menot hyökkäsivät Washington State Sen. Rodney Tom vedoten hänen pro-naisten oikeuksien ja pro-LGBT kantoja. Tom päätyi menettää istuimeltaan viime yönä.
  • California vahvisti sen ympäristönsuojelun lain kukistamalla Proposition 23, huolimatta siitä, että öljy-yhtiöt funneled lähes $ 10 miljoonaa siirtää toimenpide, raportit Kate Sheppard klo Mother Jones.
  • Dave Gilson tiedot Mother Jones, ulkopuolella menot työskennellyt ylivoimaisesti hyväksi republikaanien ehdokkaat keskeisillä kilpailuista.

Tämä viesti on tarjolla linkkejä parhaita riippumattomia, progressiivinen raportointia puolivälin vaalien ja kampanjan rahoitus jäsenten Media Consortium. Se on vapaa uusintapainoksia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Kesäkuu 19, 2017 | 16:46:09 | myöhemmin 10 kuukautta
August Leino
  Like 1   Dislike 1

Michael Cunningham, Olen kanssanne samaa mieltä tästä asiasta myös.

Kesäkuu 19, 2017 | 23:18:45 | myöhemmin 10 kuukautta
Tauno Heikkilä
  Like 0   Dislike 2

"En osaa sanoa sitä paremmin kuin Marilyn L. ja Dale B. Koskaan ajatellut näkisin päivä kun tietämättömyys, valheita ja pelkkää typeryyttä voittaa päivä." Tämä tapahtui vuonna '08!

Kesäkuu 20, 2017 | 07:10:50 | myöhemmin 10 kuukautta
Elli Aarnio
  Like 5   Dislike 1

Kuulostaa voisimme käyttää vetoomuksen täällä.

Kesäkuu 20, 2017 | 10:52:32 | myöhemmin 10 kuukautta
Naima Huhtala
  Like 1   Dislike 2

Voi sanoa sitä paremmin kuin Marilyn L. ja Dale B. Koskaan ajatellut näkisin päivä kun tietämättömyys, valheita ja pelkkää typeryyttä voittaa päivä.

Kesäkuu 21, 2017 | 14:16:57 | myöhemmin 10 kuukautta
Antti Kemppainen
  Like 3   Dislike 2

"Grace kommenttia seuraaviin artikkeli: Kyllä, hyväksyn palkka. ... En usko, olen kaiken, ahne. " Valitettavasti ei ole mitään eroa. Käytät palkka, joka on kaikki, mitä tarvitaan tukemaan ahneus. Aivan kuten kongressin jäseniä, vaikka niiden ahneus luultavasti menee hieman pidemmälle.

Kesäkuu 21, 2017 | 20:21:38 | myöhemmin 10 kuukautta
Säde Siirala
  Like 2   Dislike 0

Kyllä, hyväksyn palkka. Se näyttää minun tulot vuonna 2010 tulee olemaan noin $ 5,000 palkkaa osa-aikaista työtä, hieman vähemmän kuin $ 5,000 neljännesvuosittain osinkoa hyväntekeväisyyteen jäljellä luottamus, ja hieman yli $ 8,000 lukien Medicare Osa B palkkio pidätetään sosiaaliturva. Yhteensä noin $ 18,000 jopa yhdelle henkilölle, en usko olen kaiken, ahne.

Kesäkuu 21, 2017 | 23:10:54 | myöhemmin 10 kuukautta
Maunu Tuominen
  Like 3   Dislike 2

Todellinen ongelma, joka on vaikuttanut kansalaisten Yhdistyneen kysymys on, että pidämme kaupan republikaanien demokraattipuolueen republikaanien varten demokraatti. Pidämme ruokinta 2 puolue monopoli, joka on tuhota tämän maan. On aika, että aloimme äänestämme riippumattomille; eroon Democans ja Republicrats ... kaksi puolta saman korruptoitunut kolikon.

Kesäkuu 22, 2017 | 07:26:27 | myöhemmin 10 kuukautta
Esaias Heikinheimo
  Like 5   Dislike 2

Pahinta kaikessa on mitä tapahtuu nyt vastustaa kaikkea tämä ensin maa edusti. Se on häpeä meidän isät että suuryritykset voivat ostaa vaaleja. Ja kuten olemme oppineet vuonna 2000 emme voi luottaa oikeudenmukaiset vaalit. Se on vähän frighting ajatella, että valtaosa ihmisistä, jotka äänestävät republikaanien päätyvät työskentelevät kovemmin vähemmän ja ne silti tehdä sen uudestaan ​​ja uudestaan. He eivät ole koskaan ottanut aikaa tutkia, miten varakas vaurastuu ja keskiluokka vie pelaajan kun republikaanit ovat vastuussa. Valitettavasti ihmiset, jotka eivät tiedä, mitä tapahtuu loppuun asti on kestettävä kaikki kovat ajat varmasti tulemaan liian.

Kesäkuu 22, 2017 | 11:23:32 | myöhemmin 10 kuukautta
Liisa Korhonen
  Like 2   Dislike 1

Tämä Kansalaiset United päätös aikoo räjäyttää heidän kasvoillaan. Monet tuntemani ihmiset puhuvat ulos kaduille miten vihainen ne ovat, leikkaamalla poikki sukupuoli, poliittiset, rotuun, ja uskonnollisten rajojen.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha