Kansainvälisen Anti-Street häirintä Day, AtreveteDF kehottaa Nuorten koulutus

Atro Alanko Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Totesi! Kiitos Infor, erinomainen artikkeli. Thak sinua

Tämä viesti on kirjoittanut yksi anti-kadun häirintää aktivistien kohtaamiin koulutus / naisten oikeudet bloggaaja Ileana Jimenez, joka on tällä hetkellä Distinguished Fulbright -palkinnon opettaminen yhteyteen Meksikossa. Tänään, sunnuntai, on kansainvälinen Anti-Street häirintää Day.
AtreveteDF, uusi luku Hollaback !, taistelee kadulla häirinnän koko México. Tämä viesti ensimmäinen ilmestyi Ileana blogi Feministinen opettaja.

Aiemmin tänä syksynä, lukijat blogini Feministinen Opettaja oppinut työstä että minun lukiolaiset tekivät Emily May Hollaback! anti-katu häirintää liikettä. Erityisesti minun opiskelija Grace Tobinin todisti New Yorkin neuvoston istunnossa Kadulla häirintää ja ikäisensä hänen luokan lähettää niiden voimakas todistuksia Hollaback blogiin. On tärkeää käsitellä kadun häirinnästä kouluissa ei koskaan tehty selvemmiksi minulle kuin kun oppilaani jakoivat tarinoita on häiritään metroissa ja New Yorkin kaduilla, varsinkin menossa ja koulusta.

Nyt kun olen Meksikossa Fulbright, minulla on ollut kunnia tavata perustaja Hollaback! Luku täällä Mexico Cityssä, nimeltään AtreveteDF. Melko uusi lisäksi kansallisten ja nyt maailmanlaajuinen työstä Hollaback! alkoi vuonna 2005, AtreveteDF on kasvava voima anti-kadun häirintää liikettä. Voit merkitä Kansainvälinen Anti-Street häirintä Day tänään, kutsuin AtreveteDF kirjoittamaan asiakkaiden post jakaa työnsä ja visio, erityisesti suhteessa tarvetta käsitellä tätä asiaa nuorten kanssa. Alla, lukijat löytävät sekä Englanti ja espanjankieliset versiot AtreveteDF vieraana postitse. Huomaa, että turvallisuussyistä, AtreveteDF osaltaan niiden postitse anonyymisti.

Koulutus Against Street Häirintä

Yksi muisti on jäljellä äskeisellä jalkapallostadion täällä Meksikossa. Kaksi lasta, jotka olivat noin 6 tai 7, huusivat - vuonna lähes kaunopuheinen tavalla - aivan halventavia ja objectifying kommentteja cheerleaderit ja muut naiset stadionilla. He myös kommentoi suunnattu pelaajat vastapuolen joukkue koskien homoseksuaalisuutta ja niiden oletettu "puute miehisyys" ja jäsenille oman joukkueen kun pelaajat jättänyt pisteet. Ihmiset kulkivat ja nauroi; useimmat miehet ja naiset tuntuivat kehua tämän ongelman, eikä kukaan, minä mukaan lukien, pyysi heitä kunnioittavasti tai muuten.

Tänään on kansainvälinen Anti-Street häirintää Day. Kun puhumme päivittäin todellisuuden monet naiset ja LGBTQ ihmiset kohtaavat, kun he kävellä kadulla, älkäämme unohtako mainita lapsia ja nuoria oppia toistaa näitä käyttäytymismalleja laajasta seksuaalisen väkivallan yhteisöissämme, tiedotusvälineet, kotinsa , kadut ja koulut.

Vaikka sanallista häirintää naamioitu kohteliaisuus ei monen mielestä seksuaalinen hyväksikäyttö (vaikka se on lain Meksikossa

Kaupunki), se on alku ketjun sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa, joka johtaa tofemicide. Tapaukset naisiin kohdistuvan väkivallan on käsitelty rangaistuksetta täällä Meksikossa; Toisin sanoen, se on normalisoitu ja jättää huomiotta. Tämä on viesti, tiedostamaton tai muutoin, joka on kuvata lapsille yhteisöömme. Jos olet mies ajattelu voisi olla: "Se on ok, no big deal" ja jos olet nainen, ajattelu voi olla, "No, mitä voit tehdä asialle?"

Tiedämme myös, että mitä machoilu, "yksi ei ole syntynyt, mutta teki." Vuosina lapsuuden ja nuoruuden, on paljon, että voidaan tehdä vastapainoksi kollektiivisia vahvistaa maskuliinisuus, joka säilyy sekä miesten ja naisten yhteiskunnassamme.

Mikä tahansa koulutuksen pyrkimyksiä edistää pääomaan olisi harkittava eri kulttuurin ja koulutuksen ympäristöissä me navigoida niin, että viestit kunnioittamisen naisiin ja monimuotoisuutta muodostavat kirjataan. Klo Unescon kokouksessa maskuliinisuus ja rauhanomaisen kulttuurin mainittiin, että yhdistettynä opettajankoulutuksen tehokkaista menetelmistä vastaan ​​seksismiä, homofobiaa ja rasismi, olisi ryhdyttävä "vähentää hierarkioita ja sukupuolten vastakohtaisuudet kaikilla yhteiskunnallisen elämän julkisuuteen, joukkotiedotusvälineet, yksityiselämään, työpaikalla, ja laitokset. "Lisäksi kouluissa, puhuvat sukupuolen vain yksittäinen viesti tulee välttää ja sen sijaan sisällyttää keskusteluja pääomaan, rauhaa ja kunnioitusta sisällä opetussuunnitelmaa koska kaikki aiheet ovat teemoja, jotka koskettavat sekä miehiä että naisia.

Ileana Jiménez kertoi minulle, kuinka hänen miespuolinen opiskelijoiden käsitys katu häirinnän muuttui, kun he kuuntelivat kokemuksia niiden naisten ikäisensä aikana työpaja Emily toukokuuta perustaja Hollaback; Näiden poikien ymmärtää, että tämä oli arkeen ikätoverinsa aiheuttanut todellista vaikutusta, koska monet ollut koskaan pysähtynyt miettimään asiaa.

Juuri tästä syystä, olen vahvasti sitä mieltä, että jakaminen henkilökohtaisia ​​tarinoita katu häirintä on tärkeää osoittaa, miten sukupuoleen perustuvan väkivallan ja syrjinnän ovat yleisempiä kuin ne näkyvät. Ne ovat todiste siitä, että nämä pakottavia realiteetit naisten ja LGBQT ihmiset pitäisi mennä huomaamatta, varsinkin kun ne ovat niin tärkeä osa laajaa väkivallan Meksikossa.

AtréveteDF

Lopussa viime vuonna, huomasin Hollaback! blogi ja päätti tavoittaa New York Hollaback! joukkue avata

México luku. Olemme aina tienneet, että perustajajäsenet olisi kiistanalainen, erityisesti siksi, että koska Meksiko on yksi korkeimmista naisiin kohdistuvan väkivallan maailmassa, jotkut ajattelevat on enemmän tärkeitä asioita käsitellä kuin street häirintää. Monet ihmiset pitävät "kohteliaisuuksia", joka kiinnittää huomiota naisiin tulkinnanvaraisia ​​sijaan halventava; toisten mielestä ne osa kulttuuria seurustelun ja "Picardia."

On selvää, tämä ei ole niin, koska nyt on Mexico City lain täsmennetään, että seksuaalisen hyväksikäytön julkisilla paikoilla vaihtelevat leering, kommentit, vihjailevia eleitä, ja koskettava. Vaikka tämän lain, AtreveteDF uskoo, että on kulttuurisia rajoituksia tämän lainsäädännön, koska naiset ovat usein kyseenalaistettu ja syyllistää kun ne jakavat tarinan tai valituksen häirinnästä ja / tai seksuaalisen hyväksikäytön.

Haluamme toistaa, että AtréveteDF / Hollaback! liike ympäri maailmaa ei ole anti-mies, mutta sen sijaan, anti-häirintää. Myönnämme, että kaikki miehet häiritä naisia ​​ja monet ovat tietoisia sen vaikutus ja työ sitä vastaan. Uskomme vakaasti, että jakaminen tarinoita ja tapoja käsitellä kadulle häirintää massoittain on tehokas tapa lisätä tietoisuutta sosiaalisia ongelmia, jotka ovat usein näkymättömiksi.

Kun äänet tulevat yhdessä, se johtaa luoda ja muuttaa julkista politiikkaa sekä luoda kannustavan yhteisön niille, jotka ovat sitä mieltä, että heidän kokemuksensa katu häirinnästä ei ole arvoa tai että he ovat vastuussa siitä, mitä heille on tapahtunut.

Uskalla kertoa tarinasi ja lähdetään kävelemään meidän kaduilla pelkäämättä.

Seuraa AtreveteDF Twitterissä ja Facebookissa.

La educación contra el acoso en las Calles

El recuerdo pääasiallinen de mi Ultima visita un Estadio de futbol aquí en México es el de dos niños, de aproximadamente 6 o 7 años gritándoles cosas denigrantes, con motivos de objetificación y por cierto bastante elocuentes las Mujeres que caminaban por las gradas O que animaban el juego; ni hablar de los comentarios de homosexualidad y "falta de hombría" dirigidos los jugadores del equipo vastakohtaispäätelmän o ai del que apoyaban cuando fallaban en alguna jugada. La gente pasaba y se reia, la mayoría de los hombres y mujeres parecían aplaudir este comportamiento, y nadie, incluyéndome, SE quejó o les pidió Respeto.

Hoy es el Día Internacional contra el Acoso en las Kallen y mientras hablamos del Diario caminar de muchas mujeres y personas LGBT, ei olvidemos mencionar la infancia y Juventud que poika Testigos y aprendices de la violencia seksuaalinen generalizada en nuestras Comunidades en los MEDIOS, en sus hogares, en las calles y en las Escuelas.

Si bien el acoso sanallinen como un piropo ofensivo para muchos ei se considera abuso seksuaalinen, es Este el principio de una Cadena de violencia con base de género que llega hasta el feminicidio. Con el ejemplo de la impunidad con la que se han Tratado Los casos de violencia hacia las Mujeres lo largo de la Historia de México y ultimamente, Este es naturalizado e ignorado. Esta es la imagen, tiedostamaton o Ei, que se refleja hacia los Ninos y niñas de Nuestra Comunidad. Que si eres Hombre ... "que no Pasa nada", que si eres Mujer "¿Pues qué le vas hacer?"

Sabemos que en términos de miehisyyden uno ei NACE, kiinalais SE hace, y en la infancia y adolescencia heinä- mucho que se puede hacer para contrarrestar las formas Colectivas de reafirmar masculinidades impuestas y perpetuadas por hombres y mujeres la par.

Dentro de cualquier esfuerzo Educativo que promueva la Equidad, SE Deben de considerar los diferentes ámbitos Culturales y Educativos que navegamos para que los Mensajes de Respeto hacia las Mujeres y hacia la diversidad conformen una experiencia completa para los hombres y las Mujeres. En una Reunión de la UNESCOn sobre masculinidades y Cultura de Paz se menciona que aunada la Capacitación de maestros en Metodos eficaces contra la discriminación como el sexismo, la homofobia y el racismo, SE Deben de Tomar "Medidas para reducir las jerarquías y los antagonismos de género Través de la Gama de la vida sosiaalinen la areenalla Pública, los MEDIOS de Comunicación masivos, la Esfera privada, los lugares de trabajo, las instituciones. "Por Otra kuulematta, dentro del Ambito escolar SE Debe de evitar el hablar de género de forma aislada, y comenzar generalizar la Equidad, La Paz y el Respeto dentro del opetussuunnitelma ya que cualquier Tema de aprendizaje tiene que ver y es revisado tanto por hombres Como mujeres.

Ileana Jiménez minulle Conto sobre la experiencia y cambio de percepción que tuvieron sus alumnos ai escuchar las experiencias de sus compañeras con respecto ai acoso en las calles el día que tuvieron un pitempi con Emily toukokuuta, la yhteistyössä fundadora de Hollaback !; el sapeli que esta aikakausi una realidad diaria para ellas los Hizo reflexionar, ya que la mayoría Jamas SE habían detenido pensarlo. Por esto mismo, Creo cada vez Más que las Historias de acoso en las calles es un ejemplo imprescindible para demostrar que la violencia de género y la discriminación poika Mas comunes de lo que parecen y que poika realidades contundentes para las Mujeres y miembros de la Comunidad LGBTQ que no debeniä de Pasar desapercibidas, siendo estas un eslabones importante dentro de la violencia generalizada en nuestro País.

AtréveteDF

Finales del año pasado minulle Encontre con el blogi de Hollaback! y decidi comenzar los lentokoneita con el equipo de Hollaback vs otras persoonat de abrir el capítulo en el Distrito Federal. Siempre Hemos Sabido que su Apertura IBA ser kiistanalainen, particularmente por el Hecho de que heinä- quienes piensan que siendo uno de los países con pormestari kuvaavalla asteikolla de violencia hacia la Mujer, heinää cosas Más importantes TRATAR. Mucha gente considera los piropos y el atraer la atención de una mujer de manera denigrante es subjetivo y que es parte de una Cultura de Cortejo y Picardia muy arraigada.

Tan no lo es que ya existe legislación en esta Ciudad que especifica que las formas de abuso seksuaalinen en La Via Pública incluyen desde Miradas lascivas, comentarios e insinuaciones sobre el Cuerpo hasta tocamientos. Por Otra parte minulle pareció que la legislación tiene todavía la limitación kulttuuri- donde es común que una mujer que denuncia o comparte una historia de acoso / abuso seksuaalinen meri puesta en Duda, muchas veces SE LE hace Sentir syyllinen por ser acosada.

Quisiera reiterar que el movimiento de Atrévete ei es anti-hombres Kiinan anti-acoso, que reconocemos que no todos los hombres acosan y que muchos están conscientes de sus efectos y están en contra de ello. Creemos firmemente que el Hecho de compartir Historias vs formas de lidiar con el acoso en masa, es una forma efectiva de crear conciencia sobre problemas Sociales invisibilizados, y que finalmente cuando Las Voces SE Unen, es Más Fácil crear o modificar políticas públicas al igual que crear Comunidades de apoyo para quienes creen que su experiencia ha sido única, que no tiene urheus o que poika culpables por lo que les ha sucedido.

Atrévete contar tu historia y transitemos las calles synti miedo.

Síguenos en Twitter y en Facebook.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Marraskuu 12, 2017 | 17:45:49 | myöhemmin 1 vuosi
Josefiina Rossi
  Like 1   Dislike 0

Olkaamme ainakin yrittää parantaa viestintätaitoja - molemmat opettavat uhreja kiusaamisen miten puolustaa itseään ilman kumara tasolle niiden kiusaajia ja opettaa kiusaajia miten on tyyneyttä hyväksyä mitä heidän pitäisi hyväksyä, miten on rohkeudesta, jolla muuttaa mitä heidän pitäisi muuttua ja miten saada viisautta, joilla kertoa ero.

Marraskuu 12, 2017 | 21:10:37 | myöhemmin 1 vuosi
Senja Karjalainen
  Like 3   Dislike 2

Minusta näyttää siltä, ​​että mitä tapahtuu kaduista on refleksi, mitä tapahtuu kotona. HOME "LATO SENSUS", ON KAIKKI yhteiskunnan tai PERCEPTION näiden kaverit ovat siitä; SO, koulutus näyttää AINA olevan keskeinen.

Marraskuu 13, 2017 | 02:31:34 | myöhemmin 1 vuosi
Valma Ruotsalainen
  Like 5   Dislike 2

Tämä ongelma on aina perseestä! Tekee kaikki miehet näyttävät typerä seksiä hullu pojat.

Marraskuu 14, 2017 | 05:59:54 | myöhemmin 1 vuosi
Milja Santavuori
  Like 2   Dislike 1

Tavat ja kunnioittamaan toisten ihminen. Niitä ei opeteta, joten ne, jotka eivät tiedä mitään muuta tapaa kommunikoida tai side heidän ikäisensä, turvautua iso suunsa kadulla. Eikö olisi hienoa, jos tämä voisi olla osa yläasteen opetussuunnitelmaan? Viestintätaidot avaisi silmät nämä lapset ja ehkä auttaa lopettamaan kiusaaminen nopeammin rangaistus.

Marraskuu 14, 2017 | 10:18:37 | myöhemmin 1 vuosi
Marja-Leena Jaakkola
  Like 5   Dislike 2

 Tiedän mitä tarkoitat. vain Olin vetänyt varten on suurin tyttö luokassa mutta en tule kotiin alcholism samoin.

Marraskuu 14, 2017 | 13:14:50 | myöhemmin 1 vuosi
Janne Isotalo
  Like 0   Dislike 0

Carolyn B kiitos eri perpective. Ongelma on kulttuurinen ja kunnes kansa tietyn kulttuurin haluaa muutosta, se ei tapahdu.

Marraskuu 14, 2017 | 21:31:29 | myöhemmin 1 vuosi
Jaakko Elomaa
  Like 5   Dislike 0

Kun et anna kuria kotona tai kouluissa ja kun laki ei ole tarpeeksi vahva niin lapset alaways olla tavoite muiden ... joten hyväksyä laki ja pakottaa vanhemmat, koulut asialle jotain tai muuten !!!

Marraskuu 15, 2017 | 04:57:02 | myöhemmin 1 vuosi
Leea Rossi
  Like 2   Dislike 0

Stefan d.- Haluan antaa sinulle halauksen! Olin pahoinpiteli vuonna 7-9th laadut varten olla lyhyt, ottaa lasit, henkselit, you name it. Ihmiset, jotka harjoittavat kadulla häirinnän pitäisi saada elämä. Mennä löytää parannuskeinon syöpään, jos sinulla on niin paljon vapaa-aikaa, että voit loukata ja heikentää ihmisiä, jotka yrittävät mieleen oman yrityksen ...

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha