Kaksi luonnollista Face Mask Reseptit

Valdemar Aho Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Useimmat tytöt rakastavat hyvä kasvonaamion, lasi viiniä ja katsella elokuvan. Silti ostaa laadukkaita kasvonaamiot voi tulla kalliiksi ja ei ole mitään keinoa tietää, mitä kemikaaleja olet vaahtoavalla itse. Yksi tapa on välitön pääsy laadukkaat kasvonaamiot, hetken mielijohteesta ja ilman huolta niistä on huono iho on tehdä niitä itse, elintarvikkeista ja materiaaleja, jotka ovat jo kotona.

Ensimmäinen asia on muistaa kasvot naamarit on, että kun ostaa niitä myymälä tai valmistaja, että naamariin on materiaaleja se että tekevät siitä goopy ja kiinni kasvosi. Kun teet yksi luonnollisia ainesosia se voisi ei tartu niin hyvin ja se voisi olla hyvä ajatus soveltaa sitä, kun olet kylvyssä tai kun ajella jalat suihkussa, jotta ei tippua hedelmämehua tai jogurttia koko teidän aamutakki, matto tai vuodevaatteet.

Vaihtoehtoisesti, ja paljon enemmän käytännön tapa soveltaa luonnollinen kasvonaamiot, voit lisätä kasvis liivate. Tämä on kamaa, että lisäät hedelmämehua ja laittaa päälle cheesecakes ja se on valmistettu kokonaan vihannekset joten se on kaikki luonnolliset. Se voi joskus tehdä ihania hedelmämehut haju vähemmän ruokahalua mutta he vain menossa naamasi muutenkin. Kasvis liivate voidaan yleensä löytyy kakkujen käytävällä supermarketeissa ja tulee laatikko useita annospusseissa. Yleensä koko pussi riittää tekemään 4-5 paljon naamariin, niin käytä - tai vähän vähemmän, jos olet vain tehdä tarpeeksi yhdelle.

Ensimmäinen meidän reseptejä on niille, joilla on kuiva tai tulehtunut iho edellytykset, kuten psoriasis tai ihottuma. Sekoita 2 rkl kaurahiutaleita 1 rkl maitoa ja 1 rkl maustamatonta jogurttia. Sekoita tämä seos joko sähkövatkain tai mittaus kannu sauvasekoittimella. Lisää - pussi vihannesten gelatiinia ja 1 tl hunajaa. Puuro kaura on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja maito, jogurtti ja hunaja rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Älä unohda pestä pois hyvin ja kosteuttaa kanssa pehmittävä kuten vesipitoisessa kerma jälkeenpäin.

Toinen resepti on hedelmäinen yksi, johon papaijamehusta joka on proteiineja, jotka hajoavat kuolleet ihosolut. Se perustuu hyvin tiivistä resepti luoma etno-kasvitieteilijä James Wong, joka lähetettiin hänen ohjelman Kasvata omat Drugs ". Ota mehu puolen kiivi ja sekoita se mehu puolen kalkkia kulhoon. Mash puoli papaija toiseen kulhoon ja aseta yli koko vettä, toi liikkuvan kiehua minuutin ja sekoita yhden pussin vihannesten liivate. Ota se pois lämpöä ja hitaasti sekoita kalkki ja kiivi mehu kunnes se on oikea johdonmukaisuus. Voit laittaa tämä heti, lämmin, ja voit yrittää jättää sen kuivua ja hankausta se pois tyynyt sormilla todella kuorintaan ihoa. James Wong suosittelee, että kokeilet vähän sisäpuolella käsivarren tarkistaa allergiat ensin, ja niin teemme mekin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha