Kaksi koiraa, kaksi erityistarpeet Lapset ja kaksi onnellisia loppuja

Jyri Pitkänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. Kiitos jakamisesta smile Erittäin kiva. Kiitos jakamisesta. Nice ... Kiitos smile Ihana tarina. TY suuri tarina ty

Extreme mielialan vaihtelut, eksytä, varovaisuus joutua kosketuksiin: nämä ovat muutamia niistä haasteista, että monet vammaiset lapset mukaan lukien autismi ja Downin oireyhtymä voi kokea. Kun lapsi voi vain puhua vähän tai ei lainkaan, tällaiset vaikeudet voivat pahentaa, koska tiedän liian hyvin nostamasta meidän vakavasti autistinen teini-ikäinen poika, Charlie.

Lukemattomia kävelee ja pyöräretkiä, Charlie, mieheni ja olen kohdannut monia koiria sekä hevosia, Kanadan hanhet ja satunnaista Deer. Charlie on aina hyvin virittynyt eläimiä ja he hänelle, koska hän luottaa niin paljon sanatonta viestintää.

Saadaksesi käsityksen siitä, miten eläin voi vuorovaikutuksessa lapsen vammaisten ja tavoilla, jotka tekevät valtava ero hänelle, katsomaan tämä video koira nimeltä Himalajan ja lapsi, Hernán, joka on Downin oireyhtymä ja asuu Buenos Ares. Kuten Hernán äidin äiti, Ana, muistiinpanot, pieni poika on hyvin herkkä fyysistä kontaktia.

Himalaya varovasti edelleenkään saada yhteys Hernán. Muutaman minuutin, hän jopa mahdollisuus antaa hänelle halauksen.

Ohio, palvelu koira nimeltä Kevät on myös ollut erityinen vaikutus autistinen tyttö, 6-vuotias Shyanna Gretz.

Shyanna vanhemmat vietti kaksi vuotta kerätä varoja ja odottaa saada erityinen koira Shyanna; heidän odotus oli vihdoin ohi viime heinäkuussa, kun 1-vuotias vanha labradorinnoutaja, Spring, tuli heidän elämäänsä. Kuten Shyanna äiti, charla Gretz, sanoo, jousella, Shyanna on ollut paremmin hallita hänen mielialan vaihtelut ja voisivat edelleen perheen retki.

Elokuussa, Shyanna piti alkaa osallistuvat ensimmäisen luokan osallisuutta edistävässä ympäristössä Ateenan kaupungin koulupiirin. Hän oli aikaisemmin osallistunut Beacon School, joka hoitaa Beacon Ateenan County hallituksen Kehitysvammaliitto. Mutta ensimmäisenä päivänä koulun, Gretz kerrottiin, että Shyanna olisi siirrettävä toiseen peruskoulun johtuu hänen opettaja on vakavasti allerginen koira hilse.

Gretz ei ollut ilmoitettu, että Shyanna ei voinut olla läsnä koulussa, koska opettajan terveysnäkökohdat kunnes ensimmäinen koulupäivä. Koulupiirin ehdotti Shyanna osallistuvat eri peruskoulun, mutta Gretz epäili vahvasti, tästä, koska koulu oli kauempana ja tarkoitti, että hänen tyttärensä olisi oltava pidempi bussimatkan.

Shyanna jäi kotiin, kun kouluviranomaiset ja hänen vanhempansa haetaan ratkaisua. Onneksi he keksivät yksi: tulevan lukuvuoden Shyanna osallistuvat edelleen Beacon School. Ensi vuonna, hän voi osallistua peruskoulun Ateenan koulupiirin, kun virkamiehet Ateenan koulupiirin selvittää, miten mahtuu Spring.

Palvelu koiria luokkahuoneissa alle amerikkalaiset vammaisten lain. Sekä opiskelijat ja opettajat, jotka saattavat olla allergioita on laillinen oikeus majoitetaan tällaisia, kuten Sara Clark, asiamiehelle Ohio School Boards ry, toteaa; erillisillä luokkahuoneissa on yksi mahdollinen ratkaisu.

On kiitettävää, että kiista kevään läsnäoloa koulussa kanssa Shyanna ratkaistiin ilman aiheetonta konflikteja ja melko nopeasti. Se on varmasti erittäin hyvä merkki siitä, että Ateenan koulupiirin pyrkinyt mukautumaan Shyanna tarpeisiin ja tunnustettu miten kevään voi tehdä ero.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Kesäkuu 11, 2017 | 18:08:48 | myöhemmin 10 kuukautta
Ruut Mäenpää
  Like 1   Dislike 0

Mikä ihana tarina. Se oli niin kiva nähdä koira vuorovaikutuksessa lapsen ja koskaan anna periksi. Kaunis ja heartwarming.

Kesäkuu 12, 2017 | 00:06:59 | myöhemmin 10 kuukautta
Miikka Akkanen
  Like 0   Dislike 2

Mikä ihana tarina. Tämä osoittaa ehdotonta rakkautta että koirat sekä muut eläimet pystyvät antamaan. He ansaitsevat kunnioituksemme ja hoito.

Kesäkuu 12, 2017 | 06:37:50 | myöhemmin 10 kuukautta
Alvar Hämeen-Anttila
  Like 0   Dislike 2

Toivotan ihmisten ja eläinten voisi olla sopusoinnussa

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha