Kaksi Entinen Circus Elephants säästynyt Eutanasia Ranskassa

Leevi Arvonen Elokuu 15, 2016 Miscellany 1 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
hyvä uutinen, kiitos jakamisesta smile ty Kiitos jakaa tämän suuren uutinen! Ole hyvä ja vapauttaa ne takaisin luontoon

Kaksi norsuja, Baby ja Nepal - kahden entisen sirkus norsuja ranskalainen eläintarha aikoi euthanize jälkeen ne positiivisiksi tuberkuloosi - sen sijaan viettää lopun päivää Kiinteistöjen Cote d'Azur omistaa kuninkaallisen perheen Monacossa.

Kyllä, se on melko muutos onni!

Tete d'Or eläintarha Lyon oli löytänyt itsensä keskellä valtava julkista paheksuntaa jälkeen ilmoitettiin viime vuonna, että se euthanize Baby ja Nepalissa, vuotiaiden 42 ja 43, ulos huolta siitä, että he saattavat tartuttaa muita eläimiä.

Vauva ja Nepal oli uskottu Lyon eläintarhassa vuodesta 1999, työskenneltyään vuosia Pinder Circus. He positiivisen tuberkuloosin 2010 ja asetettiin karanteeniin tammikuussa 2011, yhdessä Java, toinen norsu joka oli positiivisen tauti. Java kuoli elokuussa 2012; jälkeen ruumiinavaus, Ranskan viranomaiset sanoivat, että tuberkuloosi oli syy hänen kuolemaansa. Seuraavana päivänä, prefekti Rhône alueella, Jean-François Carenco, allekirjoitti asetuksen, jossa se kehotti kaupungin Lyonin euthanize Baby ja Nepalissa 30 päivän kuluessa, pois peloista kansanterveydelle.

Ranskalainen näyttelijä Brigitte Bardot johti kampanjaa pelastaa kaksi elefantteja, uhkaa tammikuussa hakemaan Venäjän kansalaisuuden, jos ne lopetettiin. Noin 200 ihmistä muodostivat ihmisen ketju noin norsujen kotelo "tallentaaksesi Baby ja Nepalin" ja Monacon prinsessa Stephanie tuomitsi päätös tappaa niitä "radikaali ja peruuttamaton."

Helmikuussa Ranskan korkein hallinto-oikeus lopettaa eutanasia norsuja, sillä perusteella, että oli "merkittävä tänään" noin laillisuuden Näin sanoo Saksalainen sanomalehti Der Spiegel.

Prinsessa Stephanie sitten tarjoutui ottamaan Baby ja Nepalissa ja viime viikolla he astuivat ilmastoiduissa perävaunu matkalla Roc Agel karjatila, kiinteistöjen omistama Monacon kuninkaallisen perheen Kaakkois Ranskassa. Norsujen uusi koti on lähes hehtaarin kotelo allas ja puuvaja. Eläinlääkäri, joka liittyy heille heidän matkallaan sanoi, että saapuessaan, se näytti "hyvinvointi" suihkussa itse pölyn ja humina pehmeästi.

Elämä kotelo Ranskassa ei juuri antaa norsuja vapauden olisivat olleet ne vapautetaan luonnossa. Mutta varmasti se on helpotus tietää, että vauva ja Nepal ei tarpeettomasti tapettu. Kutsu euthanize heille näyttää todellinen kontrasti kuinka jotkut eläintarhoissa Euroopassa ja joissakin Yhdysvalloissa käsitellä eläintautien.

30-vuotias Aasian norsu, Rama, on parhaillaan hoidetaan tuberkuloosi testauksen jälkeen positiivinen taudin Oregonin eläintarha Portland. Tämä eläintarha testejä kaikki elefantit tuberkuloosin rutiininomaisesti ottamalla runko kulttuuri muodossa nestettä eläimen runko, joka sitten lähetetään sertifioitu lab analysoitavaa.

Kun Rama positiivisen tuberkuloosi, eläintarha on asettanut noin hoitoon häntä ja varmistaa, että kaikki ihmiset hän olisi kohdannut tai voisivat kohdata ovat turvallisia. Koska Oregonin eläintarha koskee, eläintarha on ottanut yhteyttä terveysviranomaiset ja eläinlääkärit Oregon Department of Health and Human Services ja Yhdysvaltain maatalousministeriö; se työskentelee ne voivat määrittää tehokkain hoitojakso Rama sekä turvallisuus protokollia.

Takana-the-scenes matkat norsun tilat on keskeytetty ja henkilökunnan on käytettävä kasvonaamiot työskenneltäessä norsu alueilla. Rama on karanteenissa ja sitä valvoo eläintarha henkilökunta, enemmän runko kulttuurien otetaan sekä verikokeita.

Ihmisillä, tuberkuloosi tarttuu ilman ihmisestä toiseen, kun he yskä, aivastaa tai puhuu. Määrä norsuja eläintarhassa ovat todellakin positiivisiksi tuberkuloosi. Mikään muu Oregon Zoo norsut ovat positiivisen tuberkuloosi ja toistaiseksi varotoimia että eläintarha on saattanut voimaan näyttävät omiaan estämään taudin leviämisen. Vielä ei tiedetä, kuinka Rama tautitartuntaa tai jotka hän olisi voinut pyydetty taudin.

Tuberkuloosi on "tyypillisesti hyvin hallittavissa tauti. Rama ei ole osoittanut merkkejä sairaudesta, ja olemme toiveikkaita, että asianmukainen hoito hän koskaan tulee ", tohtori Mitch Finnegan, eläintarha johtoa eläinlääkäri, sanoo. On todellakin "karu ero tiettyjen Amerikan eläintarhoissa, jossa norsut hoidetaan tuberkuloosi, ja asenne Euroopassa, jossa asiantuntijat neuvovat vastaan ​​hoito", kuten Marc Artois, professori tartuntatautien Lyonin eläinlääketieteellisessä oppilaitoksessa, Vetagro Sup, kommentit .

Kuten tuberkuloosi voidaan hoitaa norsujen, Lyonin eläintarha aikomuksen euthanizing Vauva ja Nepalin erottuu sitäkin epäinhimillistä. Se, että kaksi elefantit ovat nyt vapaita tällaisista kohtalo on sitäkin rohkaisevaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Helmikuu 13, 2018 | 19:30:29 | myöhemmin 1 vuosi
Topi Ruutu
  Like 5   Dislike 2

Olen iloinen, että he elävät yhä Toivon vain, että ne on hoidettava asianmukaisesti.

Helmikuu 13, 2018 | 20:57:49 | myöhemmin 1 vuosi
Katriina Aho
  Like 1   Dislike 1

Pakotetaan tekemään sirkuksessa sitten suljettiin eläintarhassa, nyt "vapautettu" jossakin hehtaarin yksityisellä maalla. Toivotaan, että nämä kaksi norsua, joilla on ollut karkea juttu suurimman osan elämästään vankeudessa, saavat oikean ruokavalion ja eläinlääkärin hoitoa tarvitaan pitkän aikavälin, ja tilat muta kieriskelee ja pölyä kuivaan maahan uudessa "kotelo ". Wild norsuja usein kylpeä mudassa ja vedessä ylläpitää ihon ja on miellyttävä kokemus nauttivat koko perheet norsuja. Norsuja myös pöly itse kuivaan maahan, joka uskotaan suojaa norsujen auringolta ja hyönteisten puremat. Norsujen vankeudessa, erityisesti sirkuksissa, nämä käyttäytyminen ovat yleensä ole saatavilla ja ne on usein pakko elää eristyksissä, toisin kuin perheiden luonnossa. Eläinten sirkukset ja kaupunkien eläintarhoissa olisi kiellettävä maailmanlaajuisesti.

Helmikuu 14, 2018 | 02:41:26 | myöhemmin 1 vuosi
Rauni Pulkkinen
  Like 5   Dislike 2

Iloinen kuullessani ihmiset välittivät tarpeeksi edestakaisin julkista paheksuntaa estää sitä!

Helmikuu 14, 2018 | 09:31:09 | myöhemmin 1 vuosi
Eleonoora Hänninen
  Like 4   Dislike 0

Mikä kaunis ja fantastinen uutinen - lopuksi, järkevämpi ja huolehtiva lähestymistapa sellaisten eläinten kanssa tai ilman tauti - SYVIN KIITOS KAIKILLE Ihmiset, jotka puuttuivat asiaan pelastaa KAIKKI ELEPHANTS Tässä artikkelissa, Ranskan ja AMERIKKALAINEN! Kiitos Brigitte Bardot ja hänen seuraajansa, kiitos prinsessa Stephanie ja kuninkaallisen perheen Monacon, kiitos kaikille Rama talonmiesten, tohtori Finnegan, jotka tekevät kaikkensa pitääkseen Rama terve ja elossa ja mukava - nämä norsuja, vauva, Nepal ja Rama ansaitsevat pitkän ja terveen ja onnellista elämää - me ihmiset velkaa heille - me kynitystä heidät pois niiden elinympäristöjä, pois heidän perheidensä ja yhteisöjensä - olemme velkaa heille kaiken hyvä, että elämä on tarjota! Kiitos kaikille teille, jotka tunnistaa tämän ja toimivat näin ollen auttaa näitä Sweeties.

Helmikuu 14, 2018 | 12:17:52 | myöhemmin 1 vuosi
Santeri Väänänen
  Like 3   Dislike 0

Glad ne säästyneet eutanasia .... he eivät ansaitse kuolla.

Helmikuu 14, 2018 | 18:16:59 | myöhemmin 1 vuosi
Vilppu Aro
  Like 2   Dislike 2

Iloinen tietää, mutta niiden pitäisi olla luonnossa!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha