Kain Rides Skandaali Enimmäkseen vahingoittumattomana

Tarja Heinonen Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Cain on Oreo. Hän on toinen Clarence Thomas.

Liikemies Herman Cain on ollut hyvin laulu omassa puolustuksessaan väitteet vähintään kolmessa tapauksessa mahdollisesta seksuaalisesta häirinnästä vieriessä tiedotusvälineissä. Vaikka uusia yksityiskohtia on syntynyt noin päivämäärät, paikat, ja todennäköisesti payoffs naisille mukana, Kain on jatkanut vähätellä raportit sanoen tutkittaville joko valehtelee tai rikkomatta toimia, ja puolustaa omaa syyttömyyttään.

Rajoittavia salassapitosopimuksen lausekkeet vedonnut, naiset toisella puolella eivät pysty tekemään paljon tapa vastata mitä on tullut ", hän sanoi, ei hän sanoi" tarina, ja jopa ne, jotka edellä mainitut haluavat mahdollisuus mennä yleisölle nyt välttelevät parrasvaloihin, huolissaan vastatoimia.

Yksi syyttäjä teki julkaisee lausunnon kautta hänen asianajajansa torjua Kainin vaatimus, että mitään väärää tapahtunut. Vaikka National Restaurant Association päättänyt antaa hänen rikkoa hänen salassapitosopimuksen, hän päätti jäädä pois median vimma, muuta kuin sanoa, hänen valituksensa oli tarkka. NRA toimitetaan sitten oman lausuntonsa jälkeen hänen asianajajan Lehdistö:

Perustuu tämänhetkisten tietojen, voimme vahvistaa, että yli kymmenen vuotta sitten, heinäkuussa 1999, Mr. Bennettin asiakas jätti virallisen sisäisen valituksen mukaisesti yhdistyksen nykyisten politiikkojen kielletään syrjintä ja häirintä. Mr. Herman Cain kiistänyt väitteet valituksessa. Yhdistys ja Mr. Bennettin asiakas myöhemmin tehnyt sopimuksen asian ratkaisemiseksi, ilman pääsy vastuun. Mr. Kain ei ollut tämän sopimuksen osapuoli,. Sopimus sisältää molemminpuolisen salassapitovelvollisuuden. Huolimatta Kuntaliiton jatkuvasti huolta säilyttää yksityisyyden kaikki henkilöstöasiat, olemme neuvoi herra Bennett että olemme valmiita luopumaan luottamuksellisuuden tässä asiassa ja sallia Mr. Bennettin asiakas kommentoida. Kuten Mr. Bennettin lausunto, hänen asiakkaansa ei halua olla edelleen mukana tässä asiassa ja me kunnioitamme hänen päätöksensä.

Yhdistys on vankka joiden tarkoituksena on varmistaa, että työntekijät huolenaiheet saattavat tuoda ne esiin tutkimusten nopeuttamiseksi ja resoluutio, ilman kostotoimien vaara. Yhdistys on täysin sitoutunut Equal Employment Opportunity ja ympäristössä, joka on vapaa kaikista syrjintää tai häirintää.

Ehkä siksi, kyky olla täysin hallita tarina, se on tehnyt vähän, jos mitään vahinkoa Kainin suosio republikaanien äänestäjistä. Uusi äänestyspaikoilla tehnyt sen jälkeen skandaali puhkesi on osoittanut, että Kain ei ole kärsinyt lainkaan huomiota. "Yli puolet mahdollisia republikaanien äänestäjistä sanoa kiista ei ole vakava, alle neljäsosa sanoa se tekee niistä vähemmän todennäköisesti tukea Kain, ja hän juoksee olennaisesti tasaisesti Mitt Romney republikaanien presidenttiehdokas nimitysvaliokunnan."

Cain kampanja ei ota mitään mahdollisuuksia joko. Vetoaminen Clarence Thomas / Anita Hill seksiskandaalista, Kainin SUPERPAC jatkaa soittaa tarina "high tech lynkkaus" ja on julkaissut uuden mainoksen toivoen tarjota yksi viimeksi vähän vauriontorjuntamenetelmät.

Ensimmäinen nimitys kilpailu on vain kahden kuukauden päässä.
Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Gingrich puolustaa Kain, ja voi Gingrich Gain Off Skandaali

Aamu Mix: Toinen päivä, toinen häirintää Vaatimuksen

Onko se "liian helppoa" vaatia seksuaalinen häirintä?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Joulukuu 8, 2017 | 00:20:00 | myöhemmin 1 vuosi
Teija Eronen
  Like 1   Dislike 1

Kain seksuaalinen kiusaaja ... Hyvästi! sinua on pyydetty tänään. Bye, bye, bye ... emme menetä sinua.

Joulukuu 8, 2017 | 00:56:10 | myöhemmin 1 vuosi
Atro Hämäläinen
  Like 4   Dislike 0

Jälleen Cain on vahingoittumattomana, jonka silmissä? ...... "Se on tehnyt vähän, jos mitään vahinkoa Kainin suosio republikaanien äänestäjistä." Huomaa viimeisen 3 sanaa. Koska teabagging ääliö näyttää olevan vaatimus ajaa nimittämistä ... on misogynic, häiritsemällä, seksuaalinen kiusaaja pitäisi laittaa hänet aivan eturintamassa kanssa GOP "älymystö" ja muita oikeistopuolue puolustajat.

Joulukuu 8, 2017 | 02:25:53 | myöhemmin 1 vuosi
Johanna Tikkanen
  Like 3   Dislike 1

Mikä huijari Herman Cain on huijatuksi Amerikassa, iso time.He ei ole pystyy eikä sovi olla käynnissä presidentiksi Mutta hänen kyky tehdä rahaa ja: Con "" Tea Party "on mahtava. 1) Ensimmäisessä keskustelussa hänen "runous" viittaus oli kirjaimellisesti Pokemon !! 2) Hänen 999. oli kotoisin videopeli, ja Hänen viittaus on "veljekset eri mother.is.verbatim.from B taistelulajit, elokuva, Tämä kaveri todella tietää con peli, ja se ei yllätä minua, jos hänen seksuaalinen häirintä tarina aloitettiin omasta kampanja, syyttää hänen muiden käynnissä saavat syrjintää. Tiivistettynä. Voit "Tea" partiers, luuserit !!!

Joulukuu 9, 2017 | 04:05:48 | myöhemmin 1 vuosi
Joona Isotalo
  Like 2   Dislike 0

Kiitos lähettämistä. Cain on hieno. Kaikki valitukset koskaan viitattu olivat kommentti-tyyppisiä eleitä muutenkin. Iso juttu.

Joulukuu 9, 2017 | 10:24:59 | myöhemmin 1 vuosi
Arho Kivinen
  Like 1   Dislike 1

Tämä on niin outoa! Amerikka on yksi rasistisen paikkoja maapallolla, mutta on kaksi mustaa presidenttiehdokkaiden? Talouskriisi on jopa huonompi kuin luulimme! Kysyin musta ystäväni oliko hänellä mitään tietoa, hän sanoi minulle. "Musta ihmiset ovat aina lama, se on aina vaikeampaa meille saada pankkilainoja kuin valkoiset, mutta nyt valkoiset voi saada pankkilainoja he kutsuvat sitä lama, mutta koska mustat eivät ole riippuvaisia ​​pankkilainoja se tarkoittaa, että ne voivat myös avoin yrityksille keskellä taantumista. ". Olin hämärästi tietoinen tästä, että työväenluokan itseäni. Onko se, että amerikkalaiset voivat perehtyä myös? Sillä yleensä vihan mustat valkoinen amerikkalaisten on vain korvattu heidän viha meksikolaisia. Voisiko tämä olla aika Meksikon ehdokas? Kun kaikki valkoiset eivät näytä halua koskettaa sitä proomu napa.

Joulukuu 9, 2017 | 14:28:42 | myöhemmin 1 vuosi
Miia Mäkelä
  Like 3   Dislike 0

Kantelut tehtiin ja naisten maksettu pois Sept, 1999 tai, jos haluat ... 9/99

Joulukuu 9, 2017 | 16:30:15 | myöhemmin 1 vuosi
Helinä Koivunen
  Like 2   Dislike 2

Kain voi tehdä mitään väärää silmissä hänen kannattajansa. Luojan kiitos ei ole tarpeeksi niitä saada hänet valituksi. Obama saa automaattinen voittaa, jos hän juoksee vastaan ​​Cain.

Joulukuu 9, 2017 | 20:10:00 | myöhemmin 1 vuosi
Päivikki Parkkonen
  Like 3   Dislike 0

Päästä yli Clinton, sinun tee partiers tajuta jotain koira luun. Se oli kahdenkymmenen vuotiaiden. Tarpeeksi! Entä Arnold kanssa kaikki hänen haparoiden ei republikaanit välittänyt. Sitten hän sai piika raskaaksi. Missä on skandaali?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha