Kaikkien pitäisi Oppia Hololens joka varmasti Transform Our World

Josefiina Mäki Tammikuu 27, 2017 Teknologia 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun muutat tapoja nähdä maailma, voit muuttaa maailmaa näet.

Jos kuten minä, olet yleensä viimeinen tietää uusia ja innovatiivisia gadgetien tech maailma, et voi olla tietoinen Hololens teknologia, mitä se on, ei, ja miksi se muuttaa maailmaamme. Noin 2 tunteja tutkimusta, ja hypnoottinen videoita, voin ymmärtää, mitä kaikki tämä kohu johtuu.

Mikä on Microsoft Hololens?

Tämä näennäisesti kömpelöitä pari huipputeknologian aurinkolasit, aikoo muuttaa tapaa, että voit nähdä maailmaa. Microsoft Hololens avulla voit sekoittaa digitaalisen maailman kanssa reaalimaailman.

Vaikka kaikki näkevät sinut silmälaseja, voit nähdä kuvia että kukaan muu ei voi nähdä. Microsoft yrittää voit yhdistää maailman ihmeitä tietokoneen päällekkäin kuvia ja esineitä ympäristöstä.

Suojalasit voit seurata liikkeitä, katsella katseesi ja muuttaa mitä näet räjäyttämällä valoa silmiin. Koska laite kappaleet missä olet, voit käyttää käsimerkkejä - juuri nyt se on vain ilmassa klikkaa nostamalla ja laskemalla sormella - vuorovaikutuksessa 3D-kuvia.

On koko joukko muita laitteisto, joka on suunniteltu auttamaan HoloLens "vaikutukset tuntuu uskottavalta. Laitteessa on lukuisia antureita aistia liikkeet huoneessa ja se käyttää näitä tietoja yhdessä kerroksia värillistä lasia luoda kuvia voit vuorovaikutuksessa tai tutkia eri näkökulmista. Haluatko nähdä taakse virtuaalisen pyörä keskellä keittiön? Vain kävellä toiselle puolelle.

Suojalasit on myös kamera, joka tarkastelee tilaa, joten HoloLens tietää missä pöydät, tuolit ja muut esineet ovat. Se käyttää sitten tätä tietoa hankkeen 3D-kuvia päälle ja jopa niiden sisällä - paikka virtuaalinen dynamiitti pöydällä ja saatat isku reikä nähdä, mitä sisällä.

 CNET

Tutkitaan joitakin innovatiivisia tapoja, joilla Hololens varmasti muuttaa maailmaamme!

Uusia tapoja visualisoida Työmme Kuvittele ei vain pysty kiinnittää sisustus suunnitelmat uuden asiakkaan, vaan nähdä työsi heräävät eloon, joten voit tehdä visuaalinen ja realistisen muutokset samalla voit tutustua huoneeseen. Antaen kuvia ja suunnitelmia sulautumaan asiakkaasi nykyinen kotiin, ja miten muutokset vaikuttavat ympäristöön henkilökohtaisesti.

Tietenkin Microsoft on ajanut tätä työpaikalla liian näyttää, miten voit heijastaa hologrammin robotin yli robotti tosielämässä, joten voit testata muutoksia, kun työskentelet.

Uusia tapoja tehdä yhteistyötä suosikki virtuaalisen yrityksen omistaja, kuten minä, olen aina kiehtonut kanssa, miten virtuaalisen yritykset ovat uudelleenmäärittelyssä tiimityöskentelyä ja yhteistyötä, koska se koskee työpaikan ja johtajuutta. Microsoft Hololens, varmasti uudelleen tapa ryhmät toimivat yhdessä, ja ulos toimistosta. Olemme nyt voi muuttaa tiedostojen jaamme keskenään osaksi 3d leikkipaikka, muuttamassa työntyy visuaalinen rakennuspalikoita, ja työn tekeminen ja yhteistyötä jotain uskomatonta.

Uusia tapoja opettaa ja oppia olin kiehtonut kuullessani, että lääketieteellinen koulutus on suunta, että Microsoft on kiinnostunut tutkimaan. Hololens mahdollistaa lääketieteen opiskelijoiden tutkia jokaisen elimen kautta 3D linssit että he voivat zoomata kaikkia yksityiskohtia. Mutta ymmärtää tämä tekniikka auttaa meitä nähdä, että se tulee muuttamaan tapaamme kaikki opettaa ja oppia, jolloin tehtäviä, jotka näyttävät haastava yksinkertaistettava.

Uusia tapoja Tutki paikat Emme ole koskaan olleet Mennä tilaa kävellä kuuhun, tai tutkia Marsin. Ei ole rajoja ihmeitä Hololens teknologian, ja miten se antaa meille mahdollisuuden tutkia meidän maailma sellaisena kuin se muuttaa tapaa, että näemme sen. Ottamalla pois rajoituksia että me muuten jouduttu jotta voimme tutkia uusia maailmoja, sekä paikkoja olemme ehkä muuten ei voinut nähdä.

Hololens voimme mennä näytön ulkopuolelle, jotta voimme tavoittaa, ja yhdistää maailmamme yksi että olemme pitkään kiehtonut kanssa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha