Kaikki mahdollisista tuloksista velan kattoon Fight selitys

Josefiina Mäki Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
David F., kokeile vähän tutkimusta joskus:

Hallituksen shutdown jatkuvan ja alle viikossa välttämään oletuksena Yhdysvaltain velkaa, seisomme kriittisessä vaiheessa. On mahdollista, että 17 lokakuu voisimme edessään suurin talouskriisiin sitten Suuren Laman. Tai, vain ehkä, syy voittavat, ja republikaanit House liittyy vaellukselle velan kattoon, lopettamalla shutdown, torjua finanssikriisi ja mahdollistaa hitaasti mutta-tasainen elpyminen jatkuu.

On helppo liioitella seurauksia poliittisen taistelee - pahus, republikaanit ovat laittaa klinikka myöhään osalta Obamacare - mutta tuloksista voitaisiin kuitenkin ratkaista talouden viiden seuraavan vuoden aikana. Tässä katsomaan mahdollisia skenaarioita olemme edessä:

Parhaassa tapauksessa: Punt

Totta puhuen: Republikaanit eivät todennäköisesti aio tehdä fiksu juttu tässä vaiheessa ja vain siirtää puhdas Jatkuvat päätöslauselman ja velka kattoon vaellukselle. GOP meni tukalassa hyvin suuri tavalla laukaisemalla shutdown, ja nyt kiitos uponneita kustannuksia harhaluulo, he eivät halua perääntyä ja leikata tappioita. Rep. Marlin Stutzman, R-Ind., Kehystetty GOP asema siististi, kun hän sanoi: "Meidän täytyy saada jotain pois tästä. Ja en tiedä mitä se edes on. "

Ongelmana on, että Obaman hallinto on ollut ehdottomasti halua antaa GOP tuuman, ja se on helppo nähdä miksi. Jos jokainen velka kattoon ja budjetti taistelu tulee panttivanki tilanne, Amerikassa menettää. Republikaanit voi halveksia, mutta tämä voi olla aivan yhtä huono niitä demokraattien; Neljän vuoden kuluttua, Ted Cruz voisi olla presidentti ja edessä vastahakoinen demokraattinen senaatin, joka on vaativa hyökkäys aseita kielto vastineeksi yksinkertaisesti kulkee talousarvio.

Lisäksi demokraatit ovat suoraan sanottuna heltymättömyydellä pidemmälle kuin heillä jo on. Kuten Speaker John Boehner, R-Ohio, on pääosin myöntänyt, oli käsitellä paikka republikaanit siirtää puhtaan Jatkuvat päätöslauselman sitoa rahoituksen tasolla, merkittävästi alhaisempi kuin demokraatit olisi halunnut. Republikaanit sitten käveli pois tästä kompromissista, jotta yrittää pysäyttää Edullinen Care Act. Sanomattakin on selvää, demokraatit eivät ole kovin kiinnostuneita auttamaan republikaanit kävelymatkan päässä sotku oman luontia jopa aavistuksen viikunanlehti.

Miten tämä saada ratkaistua? No, parhaassa tapauksessa lienee, että republikaanit sopivat kulkea hyvin lyhytaikainen Jatkuvat päätöslauselman ja velka kattoon vaellukselle. Demokraatit ovat ilmaisseet, että he äänestäisivät kahden kuukauden velka kattoon vaellukselle välttääkseen nykyiseen kriisiin, ja sitten sopia keskustella talousarvion republikaanit.

Tämä antaisi republikaanit mahdollinen ulos, ja pienimmätkin voittoja; Eli ne voittaa myönnytys, että demokraattien olisi keskustella heidän kanssaan talousarviosta ja oikeudet. He luultavasti olisi edes voi voittaa kumoaminen lääkinnällisen laitteen vero, joka määrä demokraattien vastustaa vuoksi nurkkakuntainen etuja. Sitten joulukuussa, kun kukaan etsii, republikaanit voisi hiljaa kulkea pidempi velka kattoon vaellus ja jatkuvan resoluutio.

Tämä on vahingollista ja vaatii paljon kabuki ja silmäniskuja ja nyökkää, mutta se on luultavasti paras mahdollinen tilanne juuri nyt. Se voitaisiin välttää välittömän kriisin, saada hallitus avasi takaisin ylös, jotta republikaanit peruuttaa kanssa pienintäkään ihmisarvoa ja mahdollistavat demokraattien lujana. Ongelmana on, että merkittävä määrä konservatiivit eivät mene siitä.

Lähi-Ground Skenaario: Jatkuu Chaos, mutta ei Disaster

Useita House republikaanit ja kourallinen senaatin republikaanit ovat kuolleet asettaa vastaan ​​käsittelevät demokraattien, ellei demokraattien olennaisesti luovuttamaan valvonta hallituksen heille. Nämä republikaanit, egged mennessä rightest oikean siiven edelleen soittaa republikaanit kieltäytyä tinkiä ja uhata torjunta, jotka uskaltavat eksy.

Se sanoi, mahdolliset seuraukset jättäessään vaeltaa velka kattoon ovat katastrofaalisia, ja suurimmaksi osaksi, republikaanit tiedä sitä. Toki siellä on satunnaista tyhmä kuin Rep. Ted Yoho, R-Fla., Joka ajattelee Yhdysvaltain yksipuolisesti velkakonkurssin jotenkin vakauttaa maailmanmarkkinoilla - siirtyä muistuttaa vakauttaa oman talouden kieltäytymällä maksaa kiinnitys - mutta Suurimmaksi osaksi, aikuiset vuonna GOP tunnustavat, että hylkäämistä velan enimmäismäärä vaellukselle olisi tuhoisaa.

Vaikka se ei ehkä ole ihanteellinen, on mahdollista, että republikaanit päättää siirtää puhdas velka kattoon vaellukselle vai ei on päästy sopimukseen hallituksen shutdown. Tietenkin tämä silti jättää kaikki hoitaja ongelmat hallitus shutdown paikallaan, mutta ainakin, talous ei täysin sulaa ennen Halloween.

Tietenkin, jos republikaanit eivät joukko Yohos, he luultavasti olisivat tehneet tätä jo, mikä tarkoittaa meidän pahin skenaario on pelottavan todennäköistä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Joulukuu 2, 2017 | 05:19:23 | myöhemmin 1 vuosi
Milja Kuosmanen
  Like 2   Dislike 0

Olen kiinni siitä vanha virkaa. Luojan kiitos sammutus on menneisyydessä. Jos tyhmä kongressi kulkee ainoastaan ​​kunnollinen talousarvio !!!!!

Joulukuu 2, 2017 | 13:25:23 | myöhemmin 1 vuosi
Kaarina Ruotsalainen
  Like 2   Dislike 1

Jessica L. kysyy: "Voisiko hallitus shutdown pakottaa yksityistäminen tarvittavat palvelut meidän vero dollaria rahoitetaan? Poliisi, palomiehet, ja sotilaallinen esimerkiksi? FedEx ja UPS jo kilpailla USPS erittäin menestyksekkäästi. Tämä voi johtaa elpyminen miliisin toimintaa. " Lyhyellä aikavälillä, ei, mutta jos olet ajatellut jotain pysyvämpää, kyllä, Anarchy merkitsisi meidän olisi tehdä kaikki ne asiat itsellemme. Se myös tarkoittaa korkeampia hintoja, vähemmän apua sitä tarvitseville, ei sääntelyä niin sanoa Goodby ympäristölle, ei vastuuta, ei ole standardeja lainvalvonnan, ehkä tekee oikea jne en usko todella haluamme elää, että maailman. Kyllä, miliisit nousisi, ja se ei olisi hyvä asia millään tavalla muodoltaan tai.

Joulukuu 2, 2017 | 15:33:44 | myöhemmin 1 vuosi
Arja Hämeen-Anttila
  Like 5   Dislike 2

David F. kysyy, "Obama lähettää 2011 talousarvion ehdotuksia Dem. Senaatti ja on hänen jalat leikattu pois 99-0 helvettiin ole äänioikeutta. Hän lähettää 2012 talousarviota ehdotuksia Dem senaatin ja on hänen jalat leikattu pois 97-0 helvettiin ei ole äänioikeutta ja 414-0 helvettiin ei äänestetä talossa. Ei yksi demokraattisen äänestyksen. Missä puhemies, golf. Kukaan neuvottelee. " Ilmeisesti presidentti teki osa, mutta kukaan ei ollut yhteistyössä hänen kanssaan. Työskenneltyään kaikki, että aikaa niihin budjetit sanoitte, ei ole mitään syytä, miksi hänen ei pitäisi pelata golfia. Jos jotain tapahtuu, joka tarvitsee hänen huomiota pelaa golfia ei estänyt häntä käsitellä sitä. Itse olen varma paljon neuvotteluryhmän saa tehdä golfkentillä koko tässä maassa säännöllisesti. Mutta miten yhteistyön puutteesta puolelta kongressin tullut Obaman vika mielessäsi? Selvästi hän teki osa, kun hän esitti nämä budjetit. Helvetti ei äänestetä, koska laitat sen, asettaisi pallon suoraan Kongressit tuomioistuimessa. Jos olisin presidentti vastaukseni olisi, "niin, ok, mitä sinä haluat?" Olen varma puhemies viettää paljon aikaa odottaa vastausta kysymyksiin, että tämän kongressin.

Joulukuu 2, 2017 | 23:44:41 | myöhemmin 1 vuosi
Lari Heiskanen
  Like 3   Dislike 1

Susan T. kysyy, "Joku selittää tämän minulle. On 04.02.2013, presidentti Obama allekirjoitti lain" No Budget, No Pay "lain. Se esitti, että jos 15. huhtikuuta 2013 House of kongressi ei ole suostui samanaikaisesti päätöslauselman talousarvion verovuodelta 2014 sitten maksaa Kongressin jäsenet keskeytetään, kunnes ne saavuttivat samanaikaista päätöslauselman tai viimeinen päivä 113. kongressi, kumpi ajankohta on aikaisempi. " Siksi ei ole toteutettu on yksinkertainen. Osassa että lakiehdotuksen suoritettu palkka kongressin jäsenten oli perustuslain vastainen, koska viime perustuslain muutos: "Tarkistus XXVII-Mikään laki vaihteleva korvaus palveluista senaattorit ja edustajainhuoneen tulee voimaan vasta Edustajien on pitänyt puuttua asiaan." Ei uusi laki koskee palkkojen senaattorit ja edustajainhuoneen voidaan toteuttaa ennen seuraavia vaaleja vuonna 2014. Sen jälkeen ne on odotettava, kunnes vuoden 2016 jälkeen ja niin edelleen. Miten tämä oli kirjoitettu oli tehdä siitä tehokasta vain toimia soveltamista vuonna 2013. Se oli täysin perustuslain vastainen, ja vain läpäissyt tacked lakiehdotusta mainostemppu, koska silloin he voisivat sanoa he tekivät sen. He kokonaan pois sitä, että sitä ei voitu panna täytäntöön. Olen varma, että Obama vain allekirjoittanut sitä, koska tärkeimmät toimet Bill olivat hyödyllisiä tuolloin, eli ulottuu velan raja saakka

Joulukuu 3, 2017 | 00:07:52 | myöhemmin 1 vuosi
Jyrki Äijälä
  Like 5   Dislike 2

Lukeminen mielenkiintoisin kirja Secret Gift Ted Gup. Kaikki nimetön lahja $ 5 hänen isoisänsä oli antanut noin 75 henkilöä hyvin ahdingossa vuonna 1933, vuosi olen syntynyt. Tekijä on jäljittää jälkeläisiä näiden vähäiset lahjat ja mitä se tarkoitti perheille tuolloin. Se on silmiä avaavaa. Ihmettelen, miten vanhempani hallitaan 4 tytärtä suuren laman aikana sitten tuli. He eivät koskaan puhuneet siitä, minun täytyy nähdä, jos minun 96 v vanha sisko voi muista mitään siitä. Minun Jumalani, kongressi! Korjaa tämä sotku tai Tulemme pian takaisin 1929-33 vuotta.

Joulukuu 3, 2017 | 05:09:20 | myöhemmin 1 vuosi
Piia Haapala
  Like 4   Dislike 1

Janice b. Mielenkiintoinen väite, jossa opit tuon?

Joulukuu 3, 2017 | 12:29:45 | myöhemmin 1 vuosi
Arhippa Isomäki
  Like 3   Dislike 1

Mielenkiintoinen ajatus, että 14. Tarkistus tulkinta ... Onkohan se voisi toimia. Voisiko hallitus shutdown pakottaa yksityistäminen tarvittavat palvelut meidän vero dollaria käytetään rahaston? Poliisi, palomiehet, ja sotilaallinen esimerkiksi? FedEx ja UPS jo kilpailla USPS erittäin onnistuneesti. Tämä voi johtaa elpyminen miliisin toiminnan.

Joulukuu 3, 2017 | 18:12:41 | myöhemmin 1 vuosi
Samu Huuskonen
  Like 0   Dislike 2

Toivon ihmiset vihdoin herätä itsekeskeinen idioottimaisuus republikaanit ja heittää ne kaikki pois virasta.

Joulukuu 3, 2017 | 20:07:58 | myöhemmin 1 vuosi
Anitta Alanko
  Like 3   Dislike 2

Ronnie Reagan republikaaninen presidentti kolminkertaistaa alijäämä ja saa 18 puhdas velka katto kasvaa Presidentti Obama leikkaa meidän alijäämä kahtia ja saa verrattuna Hitlerin oikeiston.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha