Kaikki Green syödä

Maija Aalto Tammikuu 27, 2017 Ravitsemus 23 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kaikki Green syödä

Se on helppoa syöminen vihreä. Lehtivihannekset vihreät vihannekset kuten pinaatti, lehtisalaatti, broccolini, ja rapini välittää vaikuttava terveyttä edistäviä hyötyjä.

Olemme kaikki kuulleet terveyshyödyt pinaatti, lehtisalaatti, ja parsakaali, mutta oletko tulokas maistuu broccolini, escarole, kihara endiivi, rapini, ja lehtimangoldit? Kaikki pidetään vihannes powerhouses koska niiden vaikuttava terveyttä edistäviä ravintoaineita.

Etsiä näitä Greens paikallisesta supermarketista tai maanviljelijöiden markkinoilla tänä kesänä. Tuo heidät kotiin ja tallentaa ne, pesemätön, muovipussissa jääkaapissa enintään kolme päivää.

Sitten, loppukesästä, harkitse istutus jotkut hardier lajikkeiden talven vihannekset, kuten Savoy kaali ja lehtimangoldit omassa puutarhassa. Näin voit olla nämä ravitsevia vihanneksia käsillä ympäri vuoden.

Valitse vehreän vihreä Miksi se on hyvä sinulle Mitä etsiä Broccolini Tämä risteytys parsakaali ja kiinalainen lehtikaali tarjoaa runsaasti vitamiineja ja C, kalsiumia, kuitua, folaattia ja rautaa. Broccolini pitäisi olla kirkkaan vihreä väri ja yritys, tarjous varret. Vältä kellastumista lehtiä tai kukannuppuja, ontua varret, tai nuutuneissa päätä. Curly endiivi Sekä rasva- ja kolesteroliton, kihara endiivi on hyvä lähde vitamiineja ja C, kuitua, ja folaatti. Etsi vihreä-rimmed, raikas, ja tiukasti pakattu päätä. Uloimpien lehtien pitäisi olla tummanvihreä ja keskustan lehdet pitäisi olla keltainen. Vältä nahistuneita nippuina. Kurttukaali Yksi parhaista kaalit ruoanlaittoon, Savoy kaali on runsaasti kuitua ja vitamiineja, B, C, ja E. Savoy on löysä, koko pään ja poimutettu lehdet, jotka vaihtelevat tumman tai vaalean vihreä. Johtaja Savoy kaali pitäisi tuntea raskas sen kokoa ja on raikas, tuore näköinen lehdet ilman ruskea raitoja tai pisteitä. Escarole Tämä vihreä, lehtivihannekset vihannes tarjoaa korkeat pitoisuudet vitamiineja, C, ja K, sekä kuitua ja foolihappoa. Valitse raikas, vihreä päät ilman värivirhe ulkolehtien. Lehtimangoldit Runsaasti vitamiineja, C, E ja K, magnesiumia, mangaania, kaliumia, rautaa, ja kuitu, lehtimangoldit on myös hyvä lähde kuparia, kalsiumia, vitamiineja B1, B2, B6, proteiini, fosfori, sinkki, folaatti , biotiini, niasiini, ja pantoteenihappo. Etsi lehdet, jotka ovat eloisia vihreä. Varret pitäisi näyttää teräviä ja on tahraton. Rapini Monet piikki lehdet, jotka ympäröivät vihreä alkuunsa tehdä rapini samannäköisten pieni pää parsakaalia. Erinomainen lähde vitamiineja, C, ja K, sekä kaliumia, kalsiumia, ja rautaa. Hyvä laatu rapini on kirkkaan vihreä, raikas lehdet suhteellisen vähän avasi nuppuja.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha