Julkkis Kids paremman näköinen kuin vanhempansa

Virpi Hollo Tammikuu 26, 2017 Viihde 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Osa 1

Julkkisten lapset tiedetään aina valokeilaan ne jo ennen kuin ne ovat syntyneet. Olet ehkä nähnyt monia näistä kuuluisuuksia kasvaa, mutta eivät kaikki hyödynnä mahdollisuuksia, joita ne saivat. Sen lisäksi rahaa ja yhteyksiä, monet heistä mennä saada kuuluisan vanhempiensa moitteeton ulkonäkö. Katsotaanpa huomauttaa, kuinka kasvaneet ja super kuuma jotkut heistä on tullut. Tarkista se!

Osa 1

Bria Murphy

Eddie Murphy tytär Bria on 25 vuotta vanha. Hän haluaa olla Victoria Secret malli, mutta hän on jo poseerasi Maxim Hot 100 List ja on kasvot Dark & ​​Ihana hiustuotteita. Hän syntyi 18. marraskuuta 1989 alkaen.

Scott Eastwood

Tämä kimpale huokuu seksikäs maskuliinisuus, joka teki hänen isänsä Clint niin kuuluisa vuosikymmeniä sitten. Kuka tiesi, että Clint meni saada tällaiset houkuttelevia jälkeläisiä? Syntynyt 21. maaliskuuta 1986 Scott varttui Havaijilla ja on nyt näyttelijä. Hän on esiintynyt elokuvissa kuten Gran Torino ja Invictus ansiosta hänen isä, ja hiljattain Fury. Scott Eastwood? Enemmän kuin "Stud Muffin."

Zelda Williams

25-vuotias Zelda on tytär Robin Williams. Valitettavasti hänen isänsä vain kuoli 11. elokuuta, 2014. Hän onnistuu hänen isänsä kautta näyttelemisen uransa ja nokkela itse. Hän on tunnettu hänen esityksiä Olivatko World Mine, yhdeksän kuukauden ja House of D

Emma Roberts

Eric Roberts "tytär, Emma, ​​oli varhainen Hollywood elämäntapa kun hän oli teini-sarjassa, Unfabulous. 24 vuotta vanha nyt on erinomainen jatkaa, joka toimii rinnalla Zack Galifianakis vuonna se on eräänlainen hauska tarina, John Cusack vuonna aikuisten maailmaan, ja James Franco Palo Altossa. Hän oli syntynyt 10. helmikuuta 1991. Tämä nuori nainen on kasvanut jopa olla melko Hollywood silmänruokaa.

Rainey Qualley

Andie MacDowell tytär, Rainey, aloitti mallina, vaikka hänen vanhempansa sanovat hän on melko vaatimaton noin hänen luonnon kauneutta. Hän äskettäin laittaa näyttelemisen kengät ja soitti rooli Falcon Song ja äitienpäivä. Hänellä on että kaunis hymy, joka on niin tarttuva sinua hymyillen takaisin.

Gia Mantegna

Joe Mantegna tytär Gia on yksi upea 24-vuotias. Hän oli syntynyt 17. huhtikuuta 1990. Hän kasvoi hyvin lähellä hänen isänsä, pitkälti tunnettu Kummisetä. Gia on aloittanut oman näyttelijänuransa, pelaa roolit rinnalla Nicholas Cage ja John Cusack kesällä trilleri, Frozen Ground. Hän oli myös esillä Salattu teinielämä.

Mavis Spencer

Mavis on tytär Alfre Woodard; hän aloitti mallinnus uran, kun Columbian yliopistossa. 25-vuotias nopeasti muutti mielensä tulla kansallisesti sijoittui hevosurheilun. 5'11 "ratsain ratsastaja on vielä kuumempi nyt kuin hän oli mallina. Mestari ratsastaja, Kent Farrington, on hänen kouluttaja ja mentori. Mavis syntyi 29. syyskuuta 1989 alkaen.

Sasha Spielberg

Steven Spielbergin 24-vuotias tytär, Sasha, syntyi 14. toukokuuta 1990. Hän valmistui Brownin yliopistossa ja toimii läheisessä Nicole Richie mallina. Hän soittaa myös näppäimistö toissijaisesti rock-yhtye, Wardell.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha