Julkinen koulutus kärsii: 3 Poliitikot jotka voisivat Turn It Around

Jyri Pitkänen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vuodesta alusta 2014, amerikkalaiset sijoitettu koulutus yhdeksi tärkeimmistä tavoitteista, vain talouden onnistunut ylittämään sitä 89 prosentista 81 prosenttiin. Koulutus oli sijoittunut korkeammalle kuin Terveydenhuolto, sosiaaliturva, Teorrorism, Crime, ympäristö-, ja maahanmuutto, mukaan Gallup tammikuussa. Erillinen tutkimus osoittaa enemmän amerikkalaiset tyytymätön kuin tyytyväinen Yhdysvaltojen koulutusjärjestelmän viime neljätoista vuotta, lukuun ottamatta 2004, jolloin tyytyväisyys kastetaan jopa 53 prosenttia verrattuna 45 prosenttiin tyytymättömyyttä. Prosenttiosuus vastaajista, jotka on lueteltu itseään "täysin tyytymätön" on noussut 13 prosenttia elokuussa 1999 20 prosenttia elokuussa 2013, joiden alkuperäinen parannusta välillä.

FiveThirtyEight viittaa joitakin muutoksia, jotka voisivat selittää, miksi erityisesti, että useimmat julkiset koulut verotuksellisesti huonommin nyt sitten ne olivat aikana todellinen lama. Syynä tähän on tekemistä rahoituksen muutoksia. Laman aikana itse, valtion ja kuntien rahoitus nopeasti pudonnut hyvin pieni, mutta merkittävä kasvu liittovaltion rahoitusta auttoi tilanteen korjaamiseksi, ja mukaan FiveThirtyEight, oli jopa pientä lisäystä aikana taantuman vuotta rahamäärä kunkin opiskelija, kun taas opiskelijoiden ja opettajien suhde myös vähentynyt. Valitettavasti tämä taso liittovaltion tukea voinut jatkaa loputtomiin ja sen seurauksena talouden elpyminen Amerikassa ei ole laajennettu koskemaan yleissivistävää koulutusta. Päinvastoin, itse asiassa. Rahoitus liittovaltion tasolla on vähentynyt rajusti, mutta paikallisia ja valtion tasolla on pysynyt suurelta osin tasainen, kuten ilmenee FiveThirtyEight pöytään.

Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelija opettaja suhteet ovat huonontuneet ja per-opiskelija menoja on vähentynyt. Vuodesta 2007 opiskelija / opettaja-suhde viidentoista ja puoli yhteen, suhde on kasvanut nykyiseen kuusitoista-yksi. Menot opiskelijaa kohden on laskenut lähes $ 11000 $ 10,600 opiskelijaa kohti. Joten koulutus kamppailevat ensimmäistä kertaa pitkään aikaan - 2012 oli ensimmäinen kerta vuodesta 1977, koko koulu rahoitus laski - ja amerikkalaiset osoittaa koulutuksen tärkein poliittinen prioriteetti, jotka ovat meidän paras poliittinen vetoja koulutus? Monet kannattavat depoliticizing koulutuksen, sanoen poliitikot ole käytännön tietoa ja kokemusta tehdä oikeita päätöksiä. He voivat hyvinkin olla oikeassa, mutta niin paljon äänestäjien koulutuksen painottaminen, asia tuskin jättää huomiotta. Realismi tulee tänne ja vaatii istuin pöydässä.

Joten katsomaan kolme poliitikot molemmin puolin käytävän vahvat koulutuksen taustoja.

1. Jason Isaac

Paikalliset poliitikot ovat erityisen tärkeitä, kun on kyse politiikan koulutuksen että paikalliset poliitikot voivat paremmin varmistaa tarpeisiin piirit ja koulujärjestelmiä. Tämä tuskin tarkoittaa, että ne sopivat erinomaisesti, ja jotkut eivät todella synkkä työtä, mutta valtion edustaja Jason Isaac on työskennellyt lisätä varoja koulun ja erityisesti opettaja palkka. "Hallintomenot ovat nousseet, mikä johtuu osittain yhä takauksen luonteisen toimeksiantoja valtion ja liittovaltion hallitus, kun taas opettajien palkat nähnyt vain vähän kasvaa. Opettajat ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä hänen koulutustaan, ja tämän pitäisi olla yksi eniten maksaa ammateissa. Aion jatkossakin ajamaan enemmän menoja luokkahuoneessa, mukaan lukien opettaja palkka ", sanoi Isaak mukaan New York Times.

Texas State Teachers Association kertoo, että 2011-2012 osoitti ensimmäinen lasku palkkansa nähty vuosikymmeninä, mukaan NYT. Interstingly, Texas on tuskin pahin maksaa valtio kun se tulee opettajien palkat. National Education Association osoittaa Yhdysvaltain keskimääräinen opetuksen palkka on $ 36,141, Texas osoittaa keskimäärin 2012-2013 palkka $ 38,091. Korkein palkka soi klo $ 48,631 New Jerseyssä, jossa matalin Montana $ 27,274.

2. Jeb Bush

Lausunnot Jeb Bushin koulutuspolitiikka ovat erittäin riippuvaisia ​​mielipiteitä Common Core koulutuksen standardeja, kiistanalainen kohta Bush seisoo tukevasti takana huolimatta asianomaisen omalla epäröintiä. Ne ovat myös riippuvaisia ​​oman näkökulman koulutusjärjestelmään. Jos olet tärkein huolenaihe on välitöntä hyvinvointia lapsille, Common Core standardit ovat ongelmallisia. He asettavat enemmän paineita opiskelijoiden ja opettajien, johtavat siihen, että lapset vaikeuksia saada hyviä arvosanoja, ja ole kovin suuri "lasten itsetuntoa", kuten Bush itse myöntäisi. Kuitenkin, jos otat enemmän globaalista näkökulmasta koulutuksen ja kilpailukykyä maailmanlaajuisesti työmarkkinoilla, Bush on kilpailukykyisempi filosofiaa. "Minäpä kerron teille jotain. Aasiassa tänään, he eivät välitä lasten itsetuntoa. He välittävät matematiikka, ovatko he voivat lukea - in Englanti - ovatko he ymmärtävät miksi tiede on tärkeää, onko heillä soraa ja päättäväisyyttä onnistuisi ", sanoi Bush haastattelussa Miami Herald. Jeb Bush on kutsunut itseään "koulutus kuvernööri", mutta myöntää myös olleensa "Syö Broccoli kuvernööri."

Vastustajia ja jopa sisällä GOP, hän voi olla oikeassa, mutta Gallup mielipidemittaukset osoittavat, että hän ei voi olla parsakaali, milloin se tulee yleinen mielipide - enemmän kuin porkkanat. Fifty-kaksi prosenttia kertoi joko melko tai hyvin positiivinen kuva Common Core, kun taas 42 prosenttia sanovat, että heillä jonkin verran tai erittäin kielteinen vaikutelma siitä. Ei ylivoimainen show tukea, mutta ei pahin kasvi pöydällä ainakin.

3. Hillary Clinton

Yhdellä potentiaalinen 2016 haastaja luettelossa, on järkevää lisätä luottoa opposition samoin. Mielenkiintoista, Jeb Bush ja Hillary Clinton liittyi ylös koulutusuudistus tämän vuoden maaliskuussa, minkä jälkeen hän antoi hänelle kunnian hänen ponnisteluistaan ​​parantaa koulutuksen Flordia aikana hänen virkakausi, mukaan CNN. Omalta osaltaan, hän kutsui koulutus "arvokkain omaisuus, että Yhdysvallat on" ja on ilmaissut samanlaisia ​​ongelmia kuin Bush että korkeakoulutus on tulossa liian kallis.

"Pelkään, että olemme sulkemalla ovet korkeakoulutuksen Iin oman maan. Tämä suuri malli, joka meillä on ollut, että on merkinnyt niin paljon niin paljon on tulossa yhä kauemmas muodossa liikaa ", sanoi Clinton, mukaan Washington Post.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha