Julkinen koulutettu, homeschooled tai unschooled: Kuka tekee tasokkaasti?

Seidi Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. William, kiitos selvennystä. Anna vapaus rengas vieläkin. Anna vapaus rengas.

Viime viikolla Atlantin kertoi Kanadan uusi tutkimus, jossa verrattiin testitulokset lasten eri koulutuksen ympäristöissä. Johtopäätös: homeschooled lapset pisteet korkeampi testien. Useimmat ihmiset, tämä ei luultavasti ole yllätys. Mutta mitä se tarkoittaa?

Tutkimus

Sandra Martin-Chang, Odette N. Gould ja Reanne E. Maas julkaisseet tutkimuksen vaikutuksista koulutuksen koulumenestystä Canadian Journal Käyttäytymistieteiden Science. Tutkimukseen osallistui 74 Kanadan vuotiasta lasta viiden ja kymmenen vuotta vanha, joista puolet osallistuu julkisten koulujen ja puolet oli homeschooled. Niistä homeschooled opiskelijoita, 25 olivat seuraavat jäsennelty kotiopetusta ohjelmaa samalla 12 oli jäsentymätön ympäristössä. Standardisoituja testejä keskittyy lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka ja muita aiheita, lapset arvioitiin yli seitsemän akateeminen toimenpiteitä.

Tulokset osoittivat, että lapset jäsennelty Kotikoulu ympäristön oli korkeimmat pisteet, jossa puoli-luokan etu matematiikka ja kaksi ura tasolla etu lukemasta niiden julkisten koulujen kollegansa. Lapset jäsentymätön Kotiopetus ympäristö oli heikoin kaikissa seitsemän akateeminen toimenpiteet. Tutkimuksen tekijät totesi, että "lapset opetetaan jäsennelty kotiympäristössä voi olla akateeminen reunan yli ikätovereitaan perinteisissä kouluissa".

Kritiikki

Mitä tämä tutkimus todella testaus? Mukaan arvostelijat tutkimuksen, se ei todellakaan testaus älykkyys tai tietoa tai mahdollisia. Se oli yksinkertaisesti testaus lasten testi-ottaen kyky. Vuonna post oikeus Kotikoulu Tutkimus: Kalat kiipeilypuissa, kirjailija ja kustantaja Wendy Priesnitz kirjoitti:

Kaksitoista jäsentymätön homeschoolers teki huonosti Näillä standardoituja testejä. Tietysti! Ne kalat puiden kiipeilyä kilpailu sidottiin menettää rotu. Kysymys minulle on: Miksi he mukana ensimmäinen paikka? Koko lähtökohta "unschooling" on, että oppiminen tapahtuu seurauksena oppijan kiinnostusta, eikä jollekin toiselle esityslistaa tai aikajanalla, ja ei perustu testausta tai vastuullisuutta muille kuin oppija. Tutkijat eivät anna nyökkäys että josko "saavien lasten jäsentymätön Kotikoulu" voi lopulta "kiinni tai ylittää heidän ikäisensä annettava riittävästi aikaa." Mutta he eivät sano, jos he haluavat opiskella, että.

Koulumenestystä, standardoituja testejä ja luokka-asteelta ovat viime kädessä mielivaltaista ja keinotekoinen toimenpide älykkyys kehittäneet ihmiset, jotka suunnitella opetussuunnitelman ja testaus välineet. He ovat puolueellisia hyväksi opiskelijat, jotka seuraavat opetussuunnitelma, joka tiiviisti kuvioita asioita, joita mitataan testin.

Lisäksi tutkimus ei sisältynyt lasten yksityisiä kouluja, joten ei ole mitään tietoa siitä, miten he pärjäsivät verrattuna muihin kolme ryhmää, jotka testattiin.

Ole helppoja vastauksia

Vaikka tämä tutkimus lukee kuin kannattavansa rakenteeltaan Kotiopetus kuin paras tapa kouluttaa lapsia, kannattajat julkisia, yksityisiä kouluja ja unschooling voivat kaikki todennäköisesti mainita syitä, miksi niiden ensisijainen lähestymistavat etu opiskelijoille ja heidän perheilleen.

Mitä mieltä olet? Joka oppimisympäristössä olet valinnut lapsillesi ja miksi?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Kesäkuu 8, 2017 | 01:24:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Riitta Jokinen
  Like 4   Dislike 0

Standardoituja testejä ovat melko arvottomia ja ajanhukkaa.

Kesäkuu 8, 2017 | 02:52:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Pentti Hirvisaari
  Like 5   Dislike 0

Standardoituja testejä ovat ontuva. Kuka tahansa voi oksentaa tietoa, ja se ei oikeastaan ​​näyttää mitä lapset oppivat. Koti koulu mahdollistaa lapselle olla oma itsensä, miten koulut aiemmin. Nyt virtuaalinen koulut ovat läsnä, voit olla molempien maailmojen parhaat puolet. Olet edelleen vastuussa koulutuksen, jossa voit ohjata lapsesi henkilökohtaisesti kaikin tavoin. mutta, virtuaalinen koulu on julkisesti rahoitetun koulu, missä perinteinen tiili ja laasti koulua oman piirin on maksettava ne lapsesi, niin teidän opetussuunnitelman, koulutyöhön, jne saada suoraan kotiin, ja siellä on online-opettajia auttaa sinä. Tietenkin tulet oppimisen valmentaja, mutta, et tee sitä yksin, ja et ole opettaja ... Opettaja on toisessa päässä tietokoneen ja auttaa, joka askeleella. Ole hyvä ja tutustu Wisconsin Virtual Learning - siitähän poikani on kirjoilla, ja se on mahtava ohjelma.

Kesäkuu 8, 2017 | 03:29:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Annukka Salonen
  Like 1   Dislike 2

Puhuminen omasta kokemuksestani .... kolme minun viisi lasta edullinen koti-koulu jolloin se oli yläasteella .... olen voinut antaa sen heille vain, koska se oli tulossa suosittu tuolloin ..... ja ne tuli paljon sosiaalisesti mukautettava kuin ensimmäinen kaksi vuosikymmentä ennen joka meni lähinnä julkiseen kouluun ... Sanon lähinnä koska olen aina etsinyt vaihtoehtoisia koulunkäynti kaikki lapseni.

Kesäkuu 8, 2017 | 04:26:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Sauli Koivunen
  Like 0   Dislike 1

Toinen etu tyttöni ovat hyötyneet Kotiopetus on ollut joustavuutta niiden aikataulu, jonka avulla heitä menemään pois viikon vuosittain syyskuussa telttaretkellä isoäitinsä kanssa tai mahdollisuus jäädä heidän isoäidin viikon joka talvi. Meidän vanhimmat ovat niin arvokkaita, ne ovat elinikäinen oppiminen, että ne ovat vain innokkaita jakaa nuorten mielissä. Älä olettaa homeschoolers eivät ole hyvin socialized. Kun tyttäreni meni yliopistoon hänellä oli hieno kokemus, nauttia, hänen luokat, ystävystynyt, osallistui täysimääräisesti opiskelijaelämään, järjestetään osa-aikatyötä ja teki vapaaehtoistyötä En sano Kotiopetus on kaikille, olen vain sitä mieltä, että kaikki vanhemmat ansaitsevat vaihtoehtoja lapsen koulutus ja valitettavasti näyttää siltä, ​​että suurin osa vain varakkaat perheet ovat joutuneet valintoja. Kotikoulu pienessä tavalla auttaa antamalla mahdollisuus meille muille

Kesäkuu 8, 2017 | 05:12:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Eero Leino
  Like 2   Dislike 2

Homeschooled lapset eivät saa viettää 7 tuntia päivässä eri lasten kanssa erilaisia ​​persoonallisuuksia eri taustoista, mutta ne eivät vuorovaikutuksessa eri ihmisiä eri taustoista säännöllisesti. Kokemukseni homeschool lapset ovat usein paljon mukavampaa vuorovaikutuksessa eri-ikäisten, joka on jotain, joka palvelee heitä hyvin elämässään kun jätät koulun et ole enää vain ihmisryhmien oman iän. En tiedä, että kaikki "sosialisointi", joka tapahtuu koulussa on aina hyvä asia, on olemassa huonoja osia kuten kiusaaminen, suvaitsemattomuus ja tietysti et ole seurustelua kaikille 7 tuntia, suurin osa olet opetetaan . Olen tietoisesti päättänyt mennä Unitarian Church niin tyttöni voisi tavata ihmisiä kaikista uskonnoista ja eri puolilta maailmaa, olemme vapaaehtoistyötä hoitokodit, kanssa Cancer Society, PEAC ja auttoi paljon varainhankinnan paikallista taidetta ryhmät sekä kaikki meidän homeschool toiminta, tyttö oppaita, teatteri luokat, jääkiekko, päästökauppajärjestelmään. Vuorovaikutuksessa muiden kanssa ei todellakaan ole kysymys ja minun kokemukseni mukaan useimmat homeschoolers ovat hyvin täynnä elämää

Kesäkuu 8, 2017 | 07:22:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Vappu Huovinen
  Like 1   Dislike 2

 David A. Ei eli määräajoin laki, jonka vaikutus on lain, mutta on edelleen teoriassa, koska se voidaan väärentää ja muuttaa, mikä on tapahtunut useita kertoja sen hyväksyntää tieteellinen laki. Monet teoriat ovat itse asiassa yhdistelmä lakeja ja muita teoreettisia osia. Eli; painovoima on tosiasia, mutta miksi se tapahtuu id vielä teoria. Täydellinen laki olisi jotain, jota ei missään olosuhteissa voida väärentää.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha