Jotkut IVF lääkkeet voivat lisätä vaara Downin oireyhtymä

Tuomo Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 4 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos jakamisesta kiitos, että artikkeli Thx jakaa smile

UK tutkijat ovat huolissaan siitä, että käytettävät lääkkeet IVF ikääntyneiden naisten voi lisätä lapsen saada lapsi Downin oireyhtymä, sekä IVF epäonnistuminen ja raskaus menetys. On jo tiedossa, että ikääntyneet naiset ovat lisääntynyt riski saada lapsi, jolla kehityksen häiriö, joka syntyy, kun sikiö kuljettaa ylimääräinen kopio kromosomi 21. Mutta tutkittuaan 34 parit saavilla muodossa saada lääkkeitä, "kick- alkaa munasarjat IVF, "tutkijat ovat huolissaan siitä, että lääkkeet voivat itse olla" häiritsemättä geneettistä materiaalia "munien, sanoo BBC.

Hedelmällisyyttä huumeiden naisille annettiin kannustanut niiden munasarjat vapauttamaan enemmän oosyytteihin kuin tavallisesti, tarjota riittävästi "hyvä laatu oosyyttejä" hedelmöityksessä in vitro. Tutkijat käytetään uutta tekniikkaa, mikrosiru vertaileva genominen hybridisaatio, jonka ansiosta ne seuloa Polar elimille, jotka ovat pieniä soluja, jotka ovat sivutuote munasolun kehitys; tämä uusi menetelmä auttoi tutkijoita paremmin analysoida oosyytteihin on kromosomitasolla.

Se oli katsot, että tiedot, että tutkijat pystyivät nähdä, että jotkut nyt hedelmöitymättömät munat oli geneettinen virheitä. Sanoo professori Alan Handyside, johtaja London Bridge Hedelmällisyys, naistentautien ja genetiikan keskus, Lontoo, Iso-Britannia, luonnontieteiden Daily:

"Mitä tapahtuu naisen meioosin on, että 23 kromosomiparia päällekkäisiä ja kunkin parin päällekkäistä kromosomeja tulee yhdessä ja neljä erillistä kromosomeja, tai" kromatidia ", tulee" liimataan "yhteen pitkin koko pituus kunkin kromosomi. Tämä todella tapahtuu ennen nainen on syntynyt ja on vaihe, jossa DNA vaihtuu välillä isovanhempien kromosomeja.

"Joskus, vuosikymmeniä myöhemmin, juuri ennen ovulaatiota, liima" liukenee ensimmäinen kahden kahdennettu kromosomia ja lopulta hedelmöityksen jälkeen kahden yksittäisten kromosomien. Tämä mahdollistaa kromosomiparia eristää ensimmäisessä meioottisen divisioonan tuottaa ensimmäinen napa-runko. Toisessa meioottisen divisioonan toinen napa-kappale tuotetaan, mikä johtaa yhdet kromosomien hedelmöittyneen munasolun tai "tsygootti", joka yhdistettynä yhden asetettu lannoittavista sperma, palauttaa 23 paria ", hän sanoo.

Tutkijat uskovat, että munasarjojen stimulaatio saattaa häiritä tätä prosessia vanhemmilla naisilla Koska kromosomit tulossa pilalle ennenaikaisesti, erityisesti pienemmät kuin kromosomi 21.

Vaikka tiedemiehet olivat aiemmin ajatellut niin kromosomipoikkeavuuksien johtuivat iän muna, huoli on, että lääkkeet itse vaikuttavat munat, jonka jotenkin vaikuttaa prosessin meioottista liiketoimintaryhmissä. Tutkijat jatkuvat testaus. Jos lisää tuloksia varmuuskopioida havainnoistaan, tämä ehdottaa, että "lääkärien pitäisi olla varovaisempi käyttää näitä hoitoja" ja myös siitä, että joissakin tapauksissa naiset saattavat olla "parempi käyttää luovuttajan munat", sen sijaan että käyttäisivät huumeita aiheuttaa munasarjojen stimulaation .

Tutkijoiden havainnot esiteltiin vuosittaisessa konferenssissa European Society of Human Reproduction ja embryologia ja ovat vielä julkaistu.

Jos tutkijoiden alustavista tuloksista noin yhdistää tietyt IVF hoitoja ja lisääntynyt riski saada lapsi Downin oireyhtymä on esitetty näyttöä, vanhemmat, jotka tehdään IVF hoitoja on saatava paitsi perustiedot häiriö ja myös - vaikka jotkut saattavat löytää utelias - myönteisiä puolia saada lapsi Downin. Noin 85 prosenttia Downin raskauksista lopetetaan ja lasten vanhemmille Downin on huolissaan siitä, vähemmillä yksilöiden Downin, heidän lapset voivat kohdata maailma ei vain vähemmän tuntevien mutta vähemmän sopusoinnussa heidän tarpeensa ja, kyllä, vahvuuksia. Voin kertoa teille ensi käden, että on erittäin haastava nostaa lapsen kehityksen viivästymisestä, mutta ei ollenkaan mahdotonta. Se kokemus olemme enemmän kuin kiitollisia joka päivä me viettää rakkaan poika. Mutta naiset tarvitsevat olla täysin perillä siitä, mitä voi tapahtua, kun he käyttävät IVF hoitoja ja toivotaan, työ Handyside ja hänen kollegansa tekevät näitä riskitön äidille ja lapselle kuin mahdollista.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (1)
Kesäkuu 2, 2017 | 12:57:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Aukusti Haapakoski
  Like 4   Dislike 2

Uskon todella, että "Downin oireyhtymä" on jäännösarvona salaperäinen maa Atlantis, jossa he lopulta väärin valtaansa ja käytetyt geneettiset kokeilu hyödyntää ihmisiä. Tämä tapahtuu alas eloonjääneitä "suuri tulva" teoria. Tämä toinen henkisesti vammaisille väestö, olen samaa mieltä, että ne ovat myös tuote äskettäin kokeilujen lasten vanhemmat, jotka ovat tehneet yli lapsensa yli yksityisen sektorin hallituksen! Kuulostaa sci fi, mutta tehdä tutkimusta täällä. En ole kaukana rahaa!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha