Jos Vitamiinit välttää?

Titta Huhtanen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 24 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ty Kiitos smile

Amerikkalaiset viettänyt lähes $ 30 miljardia vitamiinien ja kivennäisaineiden 2011; yli puolet meistä ottaa vähintään yksi täydentää päivittäin. Vitamiini hoito on rituaali lämpimästi syleilyssä terve joukko, ja se ei ole ihme. Vuosikymmeniä Meille on kerrottu, että vitamiinit lisäävät terveyttä ja voivat olla olennaisia ​​pitkäikäisyys, ylläpitää kognitiivisiin kykyihin ja torjua sairauksia.

Mutta on ollut kasvava ääni toisinajattelijoita, ja nyt asiantuntijapaneeli on ryhtynyt kynä kirjoittaa tiukkasanainen pääkirjoituksessa Annals of Internal Medicine, sanomalla, että asia on suljettu vitamiineja ja muita lisiä.

"Viesti on yksinkertainen: Useimmat lisäravinteet eivät estä krooninen sairaus tai kuolema, niiden käyttö ei ole perusteltua, ja ne tulisi välttää", kirjoittaa kirjoittajat, paneeli, joka kuuluu tutkijoita Johns Hopkins yliopistossa Baltimoressa, brittiläinen tutkija ja yksi Lehden vanhempi toimittajat.

Vaikka monet asiantuntijat edelleen suositella foolihapon naisille, joilla iässä - ja kirjoittajat tehdä poikkeuksen D-vitamiinilisä, jonka he sanovat tarpeet lisätutkimuksia - muut vitamiinit ja lisäravinteet, he sanovat "tapaus on suljettu . "

"Meillä on niin paljon tietoa niin monista tutkimuksista", sanoo tohtori Cynthia Mulrow, vanhempi varapäätoimittaja lehden ja yksi kirjoittajista. "Emme tarvitse paljon enemmän todisteita laittaa tähän nukkumaan."

Pääkirjoituksessa Annals tulee yhdessä kaksi uutta tutkimusta julkaistaan ​​myös painos; yksi raportoi huono haulle multivitamins auttaa säilyttämään kognitiivisen toiminnan ja ehkäistä sydänkohtauksia. Muut havaitsi, että korkea-annoksen vitamiineja ja kivennäisaineita ei suojannut sydän- potilailla 50 vuotta ja vanhemmat saamasta edelleen sydänkohtauksia.

Vaikka monet kuluttajat uskovat, että säännöllinen pitkäaikainen käyttö vitamiineja voi estää sydänsairauksia ja syöpää, se ei ole koskaan selkeästi osoitettu kliinisissä tutkimuksissa. Toimituksellinen laatijat eivät ole ensimmäinen tuoda huomiota siihen.

Cochrane Collaboration, kustantaja lääketieteen arvosteluja, totesi myös, että vitamiinit eivät pidennä elämää. Ja ajantasaisen arvion todisteita Yhdysvaltain Preventive Services Task Force totesi myös, että ei ollut juurikaan näyttöä siitä, että vitamiinien ja kivennäisaineiden ravintolisistä voi estää taudin, toteaa New York Times.

Työryhmä ei huomauttaa, että kahdessa kliinisessä tutkimuksessa oli löytänyt hieman syöpä vähennykset miehillä, jotka ottivat multivitamins, mutta muut tutkimus on todennut, että jotkut täydentää voi itse lisätä keuhkosyövän riskiä tupakoivilla, työryhmä tarkastelu sanoi, ja että suurina annoksina vitamiineja ja E ovat haitallisia ja voi lisätä kuoleman riskiä.

Dr. Stephen P. Fortmann Kaiser Center of Health Research ja johtaja työryhmän tarkastelua, sanoi, että ne, jotka ostavat vitamiineja voi olla "heittää rahansa pois."

"Älä ajattele sitä kompensoi huono ruokavalio, että voit syödä paljon pikaruokaa ja sitten ottaa nippu lisäravinteet", hän lisäsi. "Se ei ole hyvä idea."

Lisää MNN  10 superfoods jotka voivat parantaa elämääsi Pet lisäravinteet: 5 asioita sinun tarvitsee tietää 18 elintarvikkeita, jotka taistelevat yhteisiä vaivoja
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Aili Keränen
  Like 2   Dislike 1

Et voinut pyytää enemmän petollinen ja räikeä pala lääkealan propagandaa. Tietenkin kaikki ravintolisät eivät ole samanlaisia, ja sinun pitäisi kuluttaa koko kirjon olennainen orgaaninen kasvipohjaisia ​​lisiä, kun ajatellaan, miten suurin osa elintarvikkeet on pitkään köyhdytettyä mitään mielekästä ravinteita. Huolimatta siitä, mitä otat, ei ole ollut yksi tapaus vammaisuuden tai aiheuttaman kuoleman ottaen täydentää, toisin kuin yli 3/4 miljoonaa kuolee vuosittain pelkästään Yhdysvalloissa lääketieteen laitoksessa yli-määrätty ja väärin reseptilääkkeiden ~ !! Lääketieteellisen koulutuksen MDS Yhdysvalloissa sisältää juuri lainkaan työselostus ihmisen ravitsemus, hämmästyttävää, miten järjestelmä on onnistuneesti puhdistettu kuittausta, miten ravitsemus kulutamme vaikuttaa terveyteemme. Ainoa tapa saada pois väite mitä syöt ja mitä täydentää ei ole merkitystä terveydelle, on on onnistunut irrotus ja yhdenvertaisuuspyrkimykset-alas väestöä perusteet biologisen elämän. Vaikka monet ihmiset ovat heräämässä ja ymmärrystä siitä, miten kriittinen oikea ravitsemus on terveydellemme, hallitusten ja lääketeollisuuden mafian tekevät ylitöitä hyökkäävät kykyä ottaa vastuuta oman terveyden, jne ...

Henrik Jalkanen
  Like 3   Dislike 2

Catherine S. 19:11 PST 19 joulukuu 2013 Jossa tyypillinen amerikkalainen ruokavalio tänään, en näe miten ottaa monivitamiini / mineraali voi satuttaa. Oma lääkäri totesi, että useimmat vitamiinit eivät ole tarpeeksi, mitä tarvitset ja liian paljon siitä, mitä et. . Catherine ottaen multi vitamiini on melko turvallinen kaikille. Olet aivan oikeassa .... Jos olet puutteellisia saatat joutua ottamaan paljon enemmän tietyn vitamiinin. Voit saada sairas jos otat liikaa väärä vitamiineja. Kehosi ei ehkä tarvitse sitä. Oletko ostamassa niitä dollaria kaupat ?? Älä tee sitä !! Voit olla veren työtä testata tärkein vitamiininpuutokset.  Multi vitamiini on hieno kaikille ja olen erittäin epäilen sitä on jopa liian paljon mitään. Jotkut ihmiset vain sairastuvat tiettyjä vitamiineja, joten sanoisin älä ota niitä. Et tarvitse niitä todennäköisesti.  Artikkeli Edellä on vähän outo. Tehdä oma tutkimus. Mitä multi vitamiini, en voi kuvitella, että tekee haittaa yleensä.  Tutkimus !! Älä liioittele vitamiineja et tarvitse.

Roosa Kaila
  Like 5   Dislike 1

Minun osassa maailmaa meillä on vain vähän valoa ja aurinkoa talvella. Perinteisesti olemme käyttäneet turskan rakastaja öljy päivittäin saada A-, D- ja omega. Minun on vaikea uskoa, että se on haitallista käyttää kaikenlaisia ​​lisiä, ja jatkan minun turskan rakastaja öljyä, ja C-vitamiinia

Eija Junnila
  Like 2   Dislike 2

Vitamiinit ovat suuri- jos tarvitset niitä. Merkitys: Jos sinulla ei saada tarpeeksi auringonvaloa, kestää jonkin D-vitamiinia tai saat sairas. Jos syöt vain Ramen nuudelit, kestää jonkin C-vitamiini tai hampaita jää pois. Mutta ota Älä ota liian paljon. Vaikka elimistö voi päästä eroon vitamiinit, se ei voi päästä eroon erikseen-out, manifactured Vitamiinit.

Kimi Aaltonen
  Like 2   Dislike 1

synteettiset vitamiinit kyllä, ei hedelmät ja vihannekset

Ali Jalkanen
  Like 1   Dislike 2

Monet ihmiset tarvitsevat lisäravinteet, koska elintarvikkeiden että syömme, älä anna meille meidän päivittäiseen tarpeeseen. Ota Vitamiinit C. Vaikka se löytyy sitrushedelmien ja tiettyjen muiden kasvikset, voitteko kuvitella, kuinka monta Appelsiinit, esimerkiksi, että sinulla olisi syödä yhtä 1000 milligrammaa, joiden avulla voit estää vilustuminen ja flunssa? Yksi oranssi sisältää vain noin 125 milligrammaa, niin näette, sinun täytyy kuluttaa paljon Appelsiinit, joka päivä, pysyä hyvin.

Urho Tikka
  Like 4   Dislike 0

Asiaa lähemmin uudelleenvalinnan, minun on kysyttävä itseltäni, kuka hyötyä tästä "tutkimuksesta?" Kuka maksanut sen? Kuten Deep Throat sanoi "seuraa rahaa." Lääketieteellinen farmaseuttinen vakuutus kartelli ei tee mitään ilman voiton tavoittelu. Joten jotain on tekeillä kulissien takana täällä.

Ruut Hautala
  Like 4   Dislike 2

Otan d & omega 3 - koska en saa tarpeeksi aurinkoa ja äyriäiset

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha