Jos pidät "Newsroom," Tarkista nämä 7 Showta

Taija Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Aaron Sorkin verkon inspiroivat osoittavat Newsroom on käärimistä jopa kolmen kauden tänä syksynä. Jos rakasti show'n nopean palon vuoropuhelua ja grand puheita journalistista eheyden ja media, sinun kannattaa kokeilla näitä muita sarja jälkeen olet valmis katsomassa henkilökohtaisen ja ammatillisen kamppailut Jeff Daniels tahdon McAvoy ja muun henkilöstön kuvitteellinen Atlantis Cable News.

West Wing

Ilmeinen ensimmäinen paikka aloittaa Uutishuone fanit on katselevat Aaron Sorkin tunnetaan parhaiten, jos et ole jo, West Wing. Pitkäikäisen sarjan seuraa fiktiivinen puheenjohtajavaltio Joosian Bartlett, soitti Martin Sheen, ja henkilökunnan jäsentä, jotka työskentelevät hänen kanssaan länsisiiven Valkoinen talo. Show sai rave televisiosta kriitikot, entinen toimihenkilö Valkoinen talo, ja oli suosittu yleisön. Show kesti seitsemän vuodenaikaa vuosina 1999 ja 2006, ja Sorkin kirjoitti ensimmäiset neljä vuodenaikaa lähes kokonaan itse. Esitys antaa enemmän positiivisia, inhimillinen puoli politiikkaa ja poliitikkoja.

Studio 60 Sunset Strip

Tämä on vain TV Show Sorkin ilmaan vain yhden kauden, mutta vaikka se on hieman suutari hänen tuotannossaan, jos aiot olla todellinen Sorkin fani, sinun täytyy saada läpi kaikkien kolmen hänen osoittaa. Studio 60 tapahtuu kulissien takana erilaisia ​​luonnos-komedia näyttää samanlainen NBC: n Saturday Night Live. Matthew Perry, Amanda Peet, ja Sarah Paulson näytteli lyhytaikainen sarja. Jos etsit fiktiivinen takana-the-scenes noin SNL, 30 Rock on itsestään selvä valinta, mutta se ei tarkoita Studio 60 oli kauhea myöskään. Se, että sekä 30 Rock ja Studio 60 ensiesityksensä NBC saman kauden aikana ja olivat samanlaista aihe todennäköisesti osaltaan verkon päätös olla poimia sarjan toisen kauden, vaikka se sai kunnon arvosteluja, jossa suotuisa 75 on Metacritic.

30 Rock

Puhuminen 30 Rock, että komedia sarja hilpeä SNL aluna Tina Fey ansaitsee paikkansa tällä listalla myös on noin kamppailut verkko-ohjelmointiin ja ottaa show-sisällä-näyttely. Fey kirjoitti ja näytteli tässä fictionalization hänen päivää SNL. Hän soittaa dorky ja sosiaalisesti kömpelö, mutta ahkera Liz Lemon, joka hallinnoi varieteen TGS kanssa Tracy Jordan. Vaikka journalismi ei ole teema täällä, Sitruuna on kamppailemaan halujen hänen verkon esimiesten ja paine saada paremmin arviota. Kirjoittaminen tässä myös hyvin nopeatempoinen, toimijoiden kanssa tuottaa Fey hassu, järjetöntä vitsejä niin nopeasti voit tuskin heidät kiinni.

Sports Night

Sports Night on Sorkin ensimmäinen TV-show, joka sai pitkän ABC kahden kauden vuodesta 1998 vuoteen 2000. Se on toimisto draama urheilu toimittajia työskentelevät näyttää hyvin samankaltainen ESPN: n SportsCenter. Tämä show auttoi Sorkin kehittämään monia avaintekijöitä löytyy hänen tyylinsä, mukaan lukien hänen nopeatempoinen, nokkela, henkinen pilailu ja tekniikkaa kutsutaan "kävellä ja puhua", kun tämä vuoropuhelu on toimitettu samalla kun toimijat ovat kävely paikasta toinen. Jotkut juoniaineksiin kierrätettiin kohteesta Sports Night käytettäväksi West Wing. Samoin Newsroom, toimittajille Sports Night on käsitellä ongelmia, kuten laskussa luokitukset, taloudellisia kysymyksiä kohtaamat verkon, ja interoffice suhteita.

Lanka

HBO: n hiekkainen draama Wire tutkii pimeä puoli Baltimore ja on jatkuvasti kehottanut yksi aliarvioida osoittaa kaikkien aikojen, on yksi television suuri näytelmiä että ihmiset eivät koskaan puhu. Show'n viides kausi keskittyy Baltimore tulostusmateriaalia kautta uutishuoneeseen fiktiivisen version sanomalehden Baltimore Sun. Sanomalehti kasvot kysymyksiä, kuten budjettileikkauksia, henkilöstön vähentämistä, ja lasku raportoinnin laatua, jotka kaikki johtaa huonoon kattavuus tärkeitä tapahtumia kaupungissa tapahtuu.

Nykytilanne

Tämä kuusiosainen BBC sarja pidetään yhtenä parhaista näyttää koskaan tehty noin newsroom. John Simm, Kelly McDonald, ja Bill Nighy työtä sanomalehti Herald tutkia huumeisiin liittyvän murhasta nuori mies ja toinen, näennäisesti liity, kuolema tutkija työskentelee voimakas kansanedustaja, soitti David Morrissey. Etumatka toimittaja tapauksesta on edellisen ystävyys parlamentin jäsenen kytketty murhat ja toimittajat lopulta selville, että kuolemat liittyvät laaja-alainen salaliitto.

Sarja sai ylistäviä arvioita, joissa yksi Guardian käsittelyssä: "... se on verinen taikaa. Tarina on mukaansatempaava, Näytteleminen on ässä ja Paul Abbottin käsikirjoitus on erinomainen. Korvansa vuoropuhelua, ja erilaisia ​​ääniä, on poikkeuksellinen. Näyttely on nopeaa, näppärä ja iloisesti unclunky. Merkit ovat uskottavia ja pyöristetty. Jos voit laskea parhaiten draamat viime vuosien sormilla molempien käsien, on aika kasvaa uusi sormi. "

Sinkkuelämää

Vaikka suurin osa puhua Sinkkuelämää keskittyy naisten comradery, asuja, ja sukupuoli, journalismi on myös keskeinen teema kuin päähenkilö Carrie Bradshaw on kulttuuri kriitikko ja sukupuolen kolumnisti kuvitteellinen sanomalehti New York Star ja jaksot "kerronta rakentuu hänen kirjallisesti hänen viikoittain sarake. Carrie, pelataan ikimuistoisesti läpi kuusi vuodenaikaa ja kaksi elokuvaa Sarah Jessica Parker, antaa sukupuoli ja suhde neuvoja hänen lukijoille kun kahlaa hankala vedet naimattomuus ja asuu New Yorkissa itse. Hän myös liittyy anekdootteja suhteet hänen kolme lähellä naispuolisia ystäviä.

Seuraa Jacqueline TwitterissäJacqui_WSCS

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha