Jos ostat Intuitiivinen Kirurginen?

Asser Kankkunen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Intuitiivinen Kirurginen tekee da Vinci robotti leikkaus järjestelmä, joka on johtava tuote ja tulevina alan robotti leikkaus. Onnistuminen tuote on lähettänyt osakkeiden huiman yli 2000 prosenttia vuodesta 2000. Kuitenkin viime aikoina, varastossa on heikentynyt. Käytyään lähes $ 600 / osake vuonna 2012, kaluston alkoi korjata, ja se rikkoi $ 400 / osake taso elpyy jonkin verran $ 435 / osake tasolla tänään.

Korjaus johtuu useita huolenaiheita. Ensinnäkin, yhtiön da Vinci järjestelmä on erittäin kallista, ja sairaaloille ja terveydenhuollon tarjoajat ovat haluttomia investoida kalliisiin lääkinnällisten laitteiden, kun he valmistautuvat Edullinen Health Care Act. Toiseksi jotkut ovat huolissaan siitä, että yhtiön da Vinci järjestelmä ei tarjota parempaa palvelua kuin standardi leikkaus, ja koska lisätty kustannuksella suorittaa menettelyn avulla da Vinci järjestelmä vs. normaali menetelmät, joilla suoritetaan leikkaus, sairaaloissa ja sijoittajat eivät näe hyöty da Vinci järjestelmän.

Tämän seurauksena yhtiö on nähnyt merkittävä väheneminen myynti sen Da Vinci yksikköä viime vuonna, ja tämä on paineita tuloja, joka nousi vain 4 prosenttia vuoden yli vuoden. Vaikka tämä on edelleen kasvu, tämä on merkittävä hidastuminen vahvasta kaksinumeroisia kasvu lähettäjä yhtiön ennen neljäsosaa.

Koska kaikki nämä huolenaiheet, ja ottaen huomioon, että osakkeiden kauppa 26 kertaa tulos, näyttäisi siltä, ​​että sijoittajien tulisi välttää Intuitiivinen Kirurginen osaketta. Luulen kuitenkin, että se voi olla aika askel ja ottaa kantaa. Tässä syy.

Ensinnäkin, yhtiön liikevaihdon kasvu on hidastunut, koska myynnin väheneminen sen da Vinci järjestelmä. Yhtiö kuitenkin myös tekee rahaa huoltamalla Näiden koneiden ja tarjoamalla kertakäyttöinen laite, jota käytetään kunkin menettelyn suorittaa da Vinci järjestelmän. Toisin sanoen, yhtiö käyttää razor / partaterällä liiketoimintamalli. Myynti "partakoneenteriä" ovat kasvaa edelleen nopeasti, ja menee eteenpäin, tämä osa yhtiön liiketoiminta tulee olemaan tärkein.

Toiseksi, yhtiön kansainvälinen myynti on edelleen vahva, ja osa yhtiön liiketoimintaa, joka tulee ulkomailta kasvaa nopeasti. Tämä lieventää heikkous, joka tulee huoli Edullinen Healthcare lain. Lisäksi yhtiö on huomattavasti vähemmän levinneisyys ulkomaisilla markkinoilla. Yksi syy, että da Vinci yksikön myynti ovat vähenemässä on, että markkinoiden kyllästyminen; kaikille, jotka haluavat yksi on jo yksi. Tämä ei ole ongelma ulkomaan markkinoille.

Kolmanneksi, se voi olla niin, että robotti leikkaus on kalliimpaa kuin tavanomainen leikkaus ja että tulokset ovat samat molemmissa, mutta meidän on ymmärrettävä, että robotti leikkaus on vielä lapsenkengissään, ja se tulee olemaan tulevaisuudessa leikkaus . Vaikka on olemassa tutkimuksia on julkaistu, että arvostella Intuitiivinen Kirurginen n da Vinci tuote ja robotti menettelyjä vs. perinteinen leikkaus, voimme intuitiivisesti väittää, että menetelmien robotti leikkaus aiotaan parantaa ajan myötä ja muutaman vuoden nämä menettelyt on paljon yksinkertaisempi ja tehokkaampi kuin perinteiset kirurgiset toimenpiteet. On myös todennäköistä, että robotti leikkaus olla kustannustehokkaampaa.

Intuitiivinen Kirurginen on johtaja tällä alalla. Vaikka se ei voi olla ikuisesti, se on paremmat kuin sen ikäisensä edelleen hallitsevat robotti leikkaus teollisuus tulevaisuudessa. Se on tietoa parantaa tuotteiden, ja se on myös pääkaupunki - $ 1,4 miljardia rahavarat - investoimaan tutkimukseen, tai yksinkertaisesti ostaa pois sen kilpailua.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Intuitiivinen Kirurginen kokee joitakin kasvukipuja, ja ei ole epäilystäkään, että se kokee enemmän tulevaisuudessa. Uskon kuitenkin, että yhtiö on erittäin hyvät mahdollisuudet kasvattaa voimakkaasti tuloja ja voittoja pitkällä aikavälillä, ja sijoittajat annetaan mahdollisuus ostaa osakkeita alennus annetaan edellä mainittujen takaiskuja. Tällä on asia, mielestäni Intuitiivinen Kirurginen tekee pakottavia käyvin hinnoin.

Disclosure: Ben Kramer-Miller ei ole asema Intuitiivinen Kirurginen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha