Jos Google antaa oman Nexus Smartphones?

Tiitus Aakula Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Joka vuosi, Google julkistaa viimeistään sen Uusimmat Nexus laitteita, Android älypuhelimet, jotka on tarkoitettu ei olla kansainvälisiä bestsellereitä, mutta osoittaa Googlen laitteisto kumppanit ja Android faneille todellista laajuutta valmiuksia uusimman version Android.

Versio Android käynnissä Nexus puhelimissa on koskematon muutokset ja lisäohjelmia että puhelin päättäjät lisää, ja sisältää päivitetyt sovellukset ja palvelut, jotka ovat joskus täysin poissa Android-puhelimissa, että myöhemmin lähetettäväksi kuluttajille, erityisesti kehittyvillä markkinoilla.

Mutta Googlen Nexus puhelimet eivät ole tehty Google itse. Sen sijaan yhtiö valitsee yhden sen Android kumppanit tehdä vuosittain Nexus malli. Tänä vuonna se valitsi kaksi: Huawei ja LG. Walt Mossberg raportit Verge että vaikka Google tekee tiivistä tämän johdosta laitteita, yhtiöllä ei ole sellaista täyden valvoa näitä "puhdas Android" laitteita Apple on yli iPhone tai Microsoft on pinnan yli. Ja Mossberg mielestä se on aika, joka muuttaa.

Mossberg ehdottaa, että on aika Google alkaa tehdä oman laitteisto, ainakin älypuhelimille ja ainakin Nexus linja ja linja halvan älypuhelimiin asiakkaille suunnattu kehittyvillä markkinoilla. Vaikka Google lyhyesti omistuksessa, ja sittemmin myyty, puhelin valmistaja Motorola, ja on dabbled laitteisto laitteet, kuten Chromecast ja Chromebook Pixel, Mossberg mielestä Google on tehtävä enemmän. Ja hänen mielestään se on "täysin mahdollista" Google ei vain palkata enemmän laitteisto insinöörit ja suunnittelijat, vaan luoda ainutlaatuinen laitteiden ja jopa ulkoistavat valmistus.

Ehkä paras syy Google tehdä niin on läheinen suhde laitteiston ja ohjelmiston, ja monia tapoja, ohjelmistoalusta etuja, kun se on käynnissä laitteisto nimenomaan rakennettu varten. Koska Apple on täysi valta sen laitteisto ja ohjelmisto, Apple voittaa Googlen Nexus linja sormenjälkien tunnistus kahdella vuodella. Kiitos myös sen integrointi laitteiston ja ohjelmiston, Cupertino on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden nimeltä 3D Touch, joka pitkällä aikavälillä saattaa osoittautua ole iso juttu tai voisi olla alku tärkeä uuden aikakauden käyttäjä syöttää.

Mossberg puhui "top Google Executive", joka sanoi, että yhtiön tiiviissä Nexus laitevalmistajien saa aikaan tavoitteena on säilyttää ohjelmistojen tiiviisti integroitu laitteisto. Hän huomautti, että molemmat uudet Nexus puhelimet käyttävät samaa kameraa ja sormenjälki anturit vaikka ne on tehty eri yrityksissä. Mutta Mossberg on arveluttavaa, että "että sellainen komponenttimäärittelyyn on sama asia kuin korjaavat voitot samanaikaisesti ohjelmistojen ja laitteistojen kehittämistä."

Kuten lunttilappu raportoi äskettäin, Google näyttää harkitsevan integroida Android ja Chrome OS uuteen, yhtenäinen käyttöjärjestelmä. Mossberg väittää, että tulevaisuus, jossa Android voisi ajaa tietokoneet, olisi järkevää olla Google-rakennettu linja Nexus laitteisto, johon voisi sisältyä paitsi puhelimet ja tabletteja, mutta myös kannettavat tietokoneet, jotka voisivat olla "ensimmäinen pakottavia uusi vaihtoehto Applen työpöydän alustan vuosikymmeniin. "

Lisäksi Google pyrkii pitämään Android hallitseva ympäri maailmaa, Samsung - vain Android kumppani maailmanlaajuisesti, merkittävä markkinaosuus, ja kannattavuus - on horjuvaa. Google-tehty laitteisto linja voisi osoittautua avain pitää Android päälle kuin pysyvän alkuun puhelimen päättäjien muutoksia.

Toinen ongelma Android on taipumus puhelimen päättäjille, jotka rakentaa edullisia laitteita kehittyville markkinoille nauhat ulos Google-sovelluksia ja palveluja, joiden avulla Google tehdä rahaa, kun ihmiset käyttävät puhelimet. Android on sekä vapaasti käyttää ja avoin muutoksia, mikä tarkoittaa, että Google ei ole kyennyt tehokkaasti suojella itseään vastaan ​​trendi. Google-tehty linja älypuhelinten kuitenkin voisi auttaa Google takaisin osan tulonmenetykset. Ja koska Euroopan unioni tutkii, onko Googlen niputtamista apps muiden valmistajien puhelimiin on laiton, se voi tehdä hyvin hallita tilannetta omalla linja laitteisto.

Mossberg toteaa, että vaikka linja Googlen valmistettujen Android älypuhelimet todennäköisesti ärsyttää yhtiön yhteistyökumppaneiden, tilanne voitaisiin hallita, varsinkin jos Googlen laitteisto pyrittiin rajoitettu, ja "kohdennettu tiettyihin alueisiin kuten sankari puhelimet ja ne ihmisille matalan tulotason maissa. "

Tietenkään kaikki eivät samaa mieltä Mossberg tulevaisuudesta Googlen älypuhelin linja, ja jotkut väittävät, että Google olisi lopetettava älypuhelimissa kokonaan. Nate Swanner äskettäin kirjoitti Next Web, että "Google ei tarvitse tehdä Nexus puhelimiin enää", koska, hänen arviointi, ne eivät enää palvele alkuperäistä tarkoitusta esittelee Android kyvyistä ja edistymistä.

Swanner väittää, että "viime Nexus laitteita ovat tuoneet mitään uutta pöytään", huomauttaa, että Nexus puhelimet eivät ole nopeammin kuin kilpailijat, ei ole parempaa näyttöjä, tarjota mitään uutta tyylillisesti, ja eivät ole vain puhelimia että tarjota kilpailukykyisiä tiedot kohtuuhintaan. Lisäksi harvoista valmistajista, Motorola erityisesti, tarjoavat laitteita, jotka kulkevat lähes puhdas versioita Android, ja alustana kypsyy, vähemmän valmistajat ja harjoittajien tehdä muutoksia, jotka aiheuttavat niiden puhelinten suorituskykyä ja käytettävyyttä ottamaan merkittävän osuma. Swanner mielestä Googlen Nexus ponnistelut ovat pitkälti turha Android kypsyy, ja että hyödyllisyys referenssisovellusalustaa on tullut tiensä päähän.

Naakka analyytikko Jan Dawson kirjoitti hiljattain Re / koodi, joka Nexus on "ohjelma, joka tarvitsee uuden tarkoituksen." Hän luonnehtii ohjelman "outoa", koska se yhdistää tarkoituksena on tarjota puhdasta Android laitteiden kehittäjille toisi samalla laitesarja "kanssa fanfaari ja brändäys kuluttajan tuote." Dawson mielestä Google tarvitsee löytää uuden tarkoituksen Nexus ohjelman tarkoitus, että on mahdollista yhtiön Google Fi-palvelu ja sen rahoitusohjelma voisi tarjota.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha