Jopa Aikuiset haluaisivat Nämä 30 Amazing Nukkekodit

Justiina Hiltunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun olit pieni, sinä pelata nukkekoti, joka ei vain ollut kaikkea mitä haaveillut se olisi? Joten ehkä otit pahvi ja rakentaminen paperi ja tehty lisäyksiä. Ehkä olet löytänyt jouluvalot, kääritty niitä Tulle luoda eteeristä tai vedenalainen vaikutus oman merenneitoja ja mermen. Tai ehkä muuntaa vanha puunrunko ja teki Middle Earth arvoinen hobitti kotiin.

Minne mielikuvitus vei sinut kuin lapsi, nyt, että olet vanhempi, ehkä on aika saada takaisin, että mielikuvitus.

Ja nyt kun asut internetpäätelaitteissa maailmassa, jonka avulla voit paitsi nähdä villi luomuksia toisten, mutta tarjoaa myös askel-askeleelta ohjeet, miten videoita, ja niche kaupat toimittavat hämmästyttävä miniatyyrejä loppuun ja kohteliaisuus teidän yksi eräänlainen unelma kotiin, voit tehdä melkein mitä tahansa!

Mikä tahansa maku on, vilkaise näitä 30 harkittuja ja hämmästyttävä nukke taloja! Ja antaa maailman miniatyyrien nielaista teitä vielä kerran.

1. resuinen chic Yksinkertainen

Joka sanoo kaikki nukkekoteja täytyy olla vaaleanpunainen ?! Ehkä asut boxy moderni tehokkuutta, mutta haaveillut valkoinen pitsi ja ruusuja sammaleiselle matalikolle jonnekin. Tämän hurmaavan mökki Cinderella Moments Caroline Dupuis, voit tyytyväinen tuulahduksen raitista ilmaa ikkunalauta tai sivupöytä ja asua mahdollisuuksia.

2. Eri Tavallaan Tree House

Aloittaa tyhjästä voisi merkitä vain ottaa kävellä metsässä. Kannolta ehkä vain päivänä ympäri kerjäämässä toisen elämään hiiri nukkekoti. Tämä talo by Maddie Brindley löytyy täydellisenä ohjeita Mad n hiiri talo WordPress enemmän tietoa käsityöläinen.

3. Oikean huomautus

Yksi henkilö on roskaa on toisen henkilön aarre-to-be! Vääntynyt tai rikkoutunut kitara voi olla koti mielikuvituksellisen pelata uudelleen. Katsomaan Fairy Meadow Miniatyyripelit "kitara nukkekoti. Kuvia työn käynnissä, tarkistaa niiden verkkosivuilla.

4. Grounded tyyppi Dollhouse

Tiesit viittauksella JRR Tolkienin "Middle Earth, että olin menossa on yksi Hobbit House. Ja tässä se on! Sinun ei tarvitse lentää Uusi-Seelanti, mutta se voi kestää vuoden rakentaa yksi aivan kuten Maddie Chambers. Lisää uskomatonta sisällä kuvia, käy Mads Hobitti Hole Wordpress.

5. Joten tuntuu kääntämällä japani. . .

Kuten 80-luvulla Englanti bändi, höyryt, saatat tuntea kääntämällä japanilainen, mutta voit tietysti ei. Et ehkä voi liikkua Japaniin tai jopa ostaa sushia missä asut. Mutta voit olla oma hämmästyttävä miniatyyri japanilainen nukkekodin! Tämä myydään pakki Billy, japanilainen nukkekoti yritys.

6. haaveilee on mustalainen

Ehkä unelmiesi ovat roaming Euroopan maaseutua sokkeloinen mustalainen. Kynnyksellä laserleikkaus tulostimet, nukkekodit voi tulla missä tahansa muoto tai koko, kuten 8 "matkailuauton Michellen Miniatures.

7. Ehkä enemmän mod!

Teidän tyyli voisi olla retro tai vain sateenkaari jos rakkaus love tyylikäs kuntosali. Tämä Kaleidoskooppi koti voidaan löytää vain eBayssa tai Craigslist toistaiseksi, mutta mitä erityinen nukkekoti se olisi!

8. mini-modernismin kädet

Vastakohta Victoria nukkekodin, joka oli idoli nuoruuteni on tämä mini-moderni mestariteos. Called Bennet House monilla sivustoilla, jälkimarkkinoilla saattaa olla ainoa paikka se on olemassa enää!

8. Real Retro

Jos et mielessä tutkiva maailmaa ja aikajanan, saatat löytää tämän, Plattenbau-Hochhaus alkaen 1966. Puhua hurmuri! Mutta kuinka uskallat pelata tämä!

9. linna estate, ota minut pois!

Jos syömällä toinen luvulla verrattuna vuosikymmenen on sinun juttusi, ja aina tuntenut sinun olisi sopii kuninkaallisen kohtelun, niin tämä laser leikkaa linna nukkekodin on sinun juttusi. En löytänyt pakki myyntiin, mutta se saattaa olla mahdollista löytää video askel-askeleelta laser näki esittelyn. Yksi voi unelma ja toivottaa Olipa tähti kai!

10. True Royalty Vain

Ehkä voisit olla miljardööri näinä päivinä ja saada jotain verrattavissa tarkka nukkekoti Queen Mary, joka on suunnitellut Sir Edwin Lutyens vuonna 1924. Tämä kuva on talon liikkuvat päivä vuonna 1924. Jos haluat nähdä linnan henkilökohtaisesti, sinun täytyy suunnitella matkan Windsorin linna. Mielestäni se voisi olla sen arvoista.

11. Erittäin Victorian

Jos haluat Victorian nukkekoti, valintasi ovat lukemattomat. On esimerkkejä kaikin väriyhdistelmä ja mittakaavassa. Tämä on klassinen yksi kuvassa useita verkkosivustoja. On varmasti pakki aloittaa jotka tekevät erittäin Victorian sydämen Pysyt.

12. jotain, joka voisi olla Lemony Snickets

Victorian nukke taloa tai ilman laajaa piparkakut yksityiskohta voi soittaa ulos teille jopa lapsuuden klassinen kirjoja ja elokuvia, kuten Lemony Snickets tai James ja Giant Peach. Kahvi tahra ikääntyminen on vain innoittamana.

12. Ehkä jotain enemmän aikuiseksi kasvaneita Tim Burton

Ehkä pelottava todella on sinun juttusi tai et vain ole pimeä puoli, Tim Burton tyyli? No, Internet on asuttu hämmästyttävän nukke taloja, jotka sopivat, että lasku! Tässä on yksi, joka on erittäin Beetle Juice.

13. Erittäin ahdisti muistoja

Jos tämä ei pelottava tarpeeksi, tämä ei ole myöskään, koska hurmaava talon Amityville viettelee se uhreja tuntuu kuin ne ovat ihanteellinen New England maalaistalo, juuri ennen kaikki asiat menevät pahasti, pahasti vialla. Mikä kauneus elokuva muistoesineitä tai fan art.

14. Ei saa leikkiä ... .ever ...

Jotkut nukkekoteja älä kysy pelataan kanssa, kuten tämä, joka on kuvattu Tim Burtonin Dollhouse. Näyttää siltä, ​​missä Saksikäsi Edward voisi asua. Se näyttää myös huutaa RUN toisinpäin!

15. Oletko kuullut Rob kuullut?

Rob Heard veistokset ovat nukkekoteja koholla painovoiman uhmaa taidetta! En tiedä, jos on lapsi maailmassa onni pelata yhden näistä mestariteoksia, mutta jos on, ne ovat uskomattoman onnekkaita. Sanoinko painovoima uhmaa ?!

16. Ostaminen boutique miniatyyrejä

Jos ostos nonstop on unelmiesi ja fantasia, niin ehkä Lontoo boutique nukkekoti on mitä kaipaavat. Tämä yksi on esillä Kinsington Dollshow Lontoossa toukokuussa 2015. Juuri tuo mall kotiin, ei sinua?

17. nukkekoti oikealle ulos kirja

Jotkut nukkekoteja tehdään heti kirjoja, kirjaimellisesti! Jos crack avoin yksi näistä, löydät pikkuinen, pieni, itty, Bitty kirjoja jopa sisällä. Saatat jopa tarvita suurennuslasilla nauttia kaikki yksityiskohdat.

18. ihastuttava adobe nukkekoti

Jos haluat jotain enemmän rajan eteläpuolelle, tämä ihana Adobe saattaa olla juuri sinua varten. Tutustu kaikki kulttuuri olet kiinnostunut ja vain tietää voit luoda pienoiskoossa nukkekoti tyydyttää maapalloa trotting toiveita.

19. Poikkeukselliset Kiinan korkeakoulujen nukkekoti

Ovet oppiminen ovat auki, jos haluat rakentaa koulun nukeista. Tämä kopio Kiinan Academy tulee valmis koota pakki kuten muutkin nukkekoti.

20. Blow oma sarvi

Vuosisatojen kuoret ja sarvet tehtiin osaksi, hyvin, sarvet, mutta kuinka moni on tehty osaksi keiju talo? Tämä hieman kammottava fantasia luominen on edelleen hämmästyttävä.

21. Niin yksinkertainen, lapsi voi koota miten haluavat!

Kun tulin hänen verkkosivuilla, sain hieman innoissaan. Koska ei vain ovat taloa houkutteleva, mutta kappaleet voidaan käydä ulos ja lomittain. Tämä on Lillen kaupunki. Lisätietoja, mene tutustu Lille Hussets House ..

22. kenkä

Ehkä sinulla on niin paljon nukkeja et tiedä mitä tehdä, joten ehkä tämä kenkä, tai pikemminkin, boot talo. On kymmeniä tyylejä verkossa, ja eikö olisi hauska haaste kääntää boot taloon pikku nukkeja.

22. 3-2-1 Nosta !!

Katsoin ja katsoin ja lopulta löytyi, raketti SHIP nukkekodin !!! En ole edes varma, miten ihmeessä Löysin tämän pois tästä maailmasta luomisen, mutta tiedän olin pettynyt löytää, että se näyttää loppu. Mutta miksi ei tehdä yhden tyhjästä? Kuka sanoo nukkekoti on oltava talon ?! Ehkä meidän täytyy rakentaa joitakin avaruusasema taloa.

23. Repurposefull

Se ei ole sana, repurposefull, mutta tämä ei nukkekoti enää myöskään. Käänteinen teema ottaen muita asioita ja tehdä ne nukkekoteja, tämä on nukkekoti muuttui hyllyt tilaa pesutupa. Sellainen tekee minut surulliseksi.

24. Living Fabulous Life

Ei ollut omituinen omatekoinen nukkekoteja, jotka olivat myös risteilyalusten, mutta minun täytyy sisällyttää Barbie tai Glamour Gal risteilyalukset koska he ovat joskus suurempia kuin unelma taloa. Jotkut ovat isompia kuin lasten kirjahyllyt. Vaikka kaikki muovi, ne ovat upeita, ja kaipaan minun!

25. taiteilijan Den nukkekotien

En ollut ajatellut sitä, mutta uudestaan ​​taiteilijan ateljeehen olisi mahtavaa. Katsomaan Frida n! Yksityiskohtia ovat tulostaa oman kuvamateriaali sekä pienoiskoossa Frida hänen ikonin aiheuttaa.

26. Yksi että heittää loitsun

Tämä Voodoo House Laura Denison on rikas kauneus. Sen sijaan pelottavaa, se on vain viehättävä. For more hänen luomuksia voit tarkistaa hänen G 45 Papers Typepad. Kerrospukeutuminen ja tekstuuri väri ja kuviot ovat silmänruokaa. Pikku lamput ja kattokruunut ovat ihana. Odota! On että kallo lattialle ... ?!

27. Vihreä kateudesta

Tämä nukkekoti näyttää nousevan oikealle ulos sohvapöytä, eikä pieni myöskään. Se on rikas vihreä paljon yksityiskohtia. Jalkani väsyy vain katsomalla kierreportaat nuket olisi kiivetä.

28. Fantasy luominen todellakin!

Frogmorton näyttää erikoistua nukkekodit alkaen keiju-gnome alueella. Tämä näyttää olevan elävä puu talon kasvanut Luontoäiti itseään joitakin hänen metsän asunnon perheensä. Lisää unenomainen malleja, tutkia Frogmorton.

29. Go Green! nukkekoti

Ympäristötietoisia nostaa seuraavan sukupolven maa talonmiesten, jotkut nukkekoteja vakavasti vihreä, työllistävät tuulimyllyt ja aurinkopaneelit. Tämä Planstoy Vihreä Dollhouse on mukana toimitetaan roskakorikansiot kaikenlaisia ​​materiaaleja. Keskustele nostaa seuraavan sukupolven rakastaa heidän äitiään maa!

30. vanha talo Pariisissa, joka oli katettu viiniköynnöksiä ...

Minun pitäisi valita pysähdyspaikka, joten vanhan talon Pariisissa on se. Omistan yksi näistä taloista ja on monia nuket ja kalusteet. Kirja oli suosikki lapsuudesta. Elokuvat J'adore! Rakastan että sisukas sprite Madeline. Joten kun törmäsin tähän nukkekoti istuu lähetyksen myymälä, olin tyrmistynyt. He eivät myy näitä Yhdysvalloissa, joten en ollut nähnyt tai kuullut niistä. Ja olen aikuinen ja jo pitkään lopettanut katsomassa Madeline seikkailuista.

Mutta koska olin alkanut lukea kirjoja tyttäreni, en voinut vastustaa tuo tämä nukkekoti kotiini niin monet Madeline ystävät kuin voisin löytää eBayssa! Uskoisin nauttia siitä enemmän kuin lapseni, ja minä innostun kun löydän kohde täällä tai siellä. Ovikello toimii. Lyhty syttyy. Saan runsaasti lisävarusteita. Ja minulla on jopa neiti Clavel. Ja eräänä päivänä Haen Genevieve koira! ... .FOR Lapsenlapseni ... .Tietenkin!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha