Joka Tech Company on paras Work For?

Sirpa Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ei ole mikään salaisuus, että monet alkuun yritysten teknologian teollisuuden tarjoavat työntekijöille erilaisia ​​etuisuuksia. Ei yllättävää, että kun yhtiö arvio verkkosivuilla lasiovi koonnut sen luettelon alkuun työpaikoista perustuu palkka ja etuudet, Google tuli numerossa 1.

Toinen tunnistettava yritys, joka teki luettelo oli Facebook, kolmannella sijalla. Ohjelmiston valmistaja Adobe seurasi neljäntenä. Toinen 14 lähtö alas, Microsoft laskeutui itse paikka luettelossa. Miksi nämä yritykset tehdä lista on, että yritykset tarjoavat antelias etuja. Kun se tulee, miten työntekijät listalla yhtiöt, luettelo tulee ulos hieman eri, LinkedIn ja Twitter rantautumispaikkoja tässä luettelossa.

Vaikka lasiovi ei vapauta menetelmiä tai selvitys siitä, miten asiantuntijoiden koonnut listan, se on melko helppo selvittää, miten nämä yritykset tehdä leikkaus.

Google tarjoaa paikan päällä terveyspalvelut lisäksi terveyshyötyjä, matkavakuutus, joka ulottuu henkilökohtaisen lomat, vanhempainloman ja etuja, opetusta korvausta, ja pääsy oikeudelliset palvelut. Sen hyödyt paketti on melko laaja.

Googlen vanhempi ohjelmistosuunnittelija kirjoitti katsaus yhtiön lasiovi, ylistäen nämä etuisuuksia. "Yritys todella huolehtii meistä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Edut ovat uskomattoman suuri. Oma joukkue on ollut offsites Tahoe, Vegasiin, ja Havaiji viime vuonna. Yritys luo ympäristön, jossa et todellakaan halua lähteä kampuksella ", sanoi arvostelija.

Facebookin edut vaihtelevat alueittain, mutta yhteinen etuja Yhdysvalloissa ovat palkalliseen, sairauskulujen maksanut 100 prosenttia yhtiön, ja vanhempainvapaata.

Ohjelmapäällikkö Facebook oli suurta kiitosta yritykselle. "Erinomainen etuudet ja työntekijän etuisuuksia - paikan päällä terveydenhuolto, kiropraktikko, akupunktio, kuntosali ja monet muut en ole kokeillut vielä. Toinen suuri bonus minulle on tuesta, jota olen täällä nainen teknologian yhteisö, se on aika uskomatonta ", hän kirjoitti.

Adobe tarjoaa paljon samoja etuja muodoista sairauskulujen, aika pois, opetusta korvausta, ja vanhempainrahaa, mutta myös vakuutus etuisuuksia tehdä muita kattavuus mahdollista.

Microsoft on paljon samaa, mutta myös varmistaa mainita sen sähköauton latausasemaa ja sosiaalinen klubeja työntekijöille, joiden kautta ihmiset bond yli selvästi työn ulkopuolisten etuja.

Useimmat lueteltujen yritysten on nimetty tämäntyyppisiä luetteloiden moninkertaisesti. Salary.com versio on myös teknologiateollisuuden-raskas lista. Jopa BuzzFeed on laatinut luettelon yrityksistä, joilla on parhaat työntekijän etuisuuksia. Politiikan teknologiayritys näyttää olevan, että pitää työntekijät onnellinen pitää heidät tuottavia.

Koska tekniikka työpaikkaa ovat erittäin keskittyneet tuotteisiin, tuottavuus on tärkeää pysyä kilpailukykyisinä markkinoilla. Nuoremmille lukijoille kiinnostunut työskentelystä yhtä seuraavista yrityksistä yksi päivä, Wired ojensi infographic osoittaa, josta kouluista nämä ja muut yritykset ovat todennäköisimmin palkata alums.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Kuinka tehdä Prayer Flag
Seuraava artikkeli Koiran lonkkadysplasia
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha