Johnson & Johnson Jaa Drug Data jatkotutkimuksen

Jouko Itkonen Elokuu 24, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yhteistyössä Yalen yliopiston Open Data Access Project, joka tunnetaan myös nimellä YODA hanke, Johnson & Johnson alkaa jakaa tietoja sen kliinisissä tutkimuksissa akateemikkoja liikkua joka tutkijat YODA toivoa kannustaa muita yrityksiä omaksumaan avoimuutta, Bloomberg raportoi.

Johnson & Johnsonin yhdessä yliopiston projekti tarkoittaa, että YODA voi vapauttaa vuoden tiedot J & J: n huumeiden havainnot ulkopuolisten tutkijoiden. YODA Hanke toimii riippumaton kolmas osapuoli "tarkistamaan pyyntöihin tutkijat ja lääkärit hakee pääsyä kliinisten tutkimusten tietojen" mukaan Forbes.

Harlan Krumholz, tutkija takana YODA hanke, kertoo, että ohjelma voisi olla "pelin muuttuvan." "On suuria oivalluksia, jotka asuvat näissä tiedot", hän sanoi puhelinhaastattelussa Bloomberg. Krumholz uskoo tietojen analyysi takana lääkkeen kliinisissä tutkimuksissa voi auttaa tutkijoita ymmärtämään paremmin, miten lääkkeet toimivat, sekä mitä niiden riskit ja hyödyt ovat.

YODA Hanke on osa "avoin tiede" tai "open access" liikkeen alalla. Vuodesta 1997 lähtien kaikki Yhdysvaltain kliiniset kokeet on rekisteröitävä, mutta se ei ole estänyt yrityksiä peittelyyn ja rajauksella kiusallista epäonnistumisia, ja huumeiden päättäjien on vielä paljon valvoa joka testaa ne päättävät julkistettava. Piilossa epäonnistumisia tai pettymyksiä, tukiryhmittymien väittävät, vaikeuttaa potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Krumholz toivoo, että Johnson & Johnsonin siirtyä kohti parempaa avoimuutta voi kannustaa muita yrityksiä tekemään samoin - Johnson & Johnson on tällä hetkellä suurin valmistaja terveydenhuollon tuotteiden maailmassa, ja Krumholz sanoi Bloombergin, että se seisoo, monet yritykset hänellä on lähestyi ovat "haluttomia luopumaan valvonta." Johnson & Johnsonin liikkua voi vain painosta riittävästi vakuuttamaan kilpailija yrityksiä noudattamaan sen jalanjälkiä.

Johnson & Johnsonin ylilääkäri, Joanne Waldstreicher, sanoi uusi yhteistyö lehdistötiedotteessa, "Meillä ei ole mitään salattavaa, ja jos uuden tietämyksen tulla ulos - myönteinen tai kielteinen - kaikki paremmin."

Mutta uusi yhteistyö on kaukana mahdollistaa eräänlainen tietojen vapaa-for-all. Jotta tutkijoiden päästä Johnson & Johnsonin kliinisistä tutkimuksista, tutkijat on ensin sovellettava YODA ohjelman ja sieltä, hallitus koostuu ei-J & J neuvonantajien tarkastelee pyyntöjä ja päättää vapauttaa tiedot.

Toistaiseksi Johnson & Johnson on suurin yritys suostumaan tällaisen järjestelyn. Vaikka muut yhtiöt, kuten GlaxoSmithKline ja Pfizer, ovat myös sopineet jakaa kliinisistä tutkimuksista, ne eivät ole järjestetty riippumaton kolmas osapuoli kuten YODA tarkistaa pyyntöjä tietojen ja laajuus sitoutumisensa avoimuuteen on epäselvä. Johnson & Johnson on tullut ensimmäinen yritys suostumaan tällaiseen huomattavaa sitoumusta, Forbes kertoo.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Vauva syntynyt 29 viikkoa
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha