John Edwards Todennäköiset vastapäätä Indictiment

Oskari Auer Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ei ensimmäinen, ei viimeinen ... :-( Vau

Mukaan useita uutislähteitä, Department of Justice on vihreä-valaistu syytteeseen entinen presidenttiehdokas John Edwards syytettynä rikkomisesta kampanjan rahoituslaki kun yrittää peitellä asia.

Edwards on ollut painopiste pitkä liittovaltion tutkimuksessa keskityttiin satoja tuhansia dollareita, että kaksi varakas kannattajat antoivat jotka funneled Rielle Hunter. Hunter oli kampanja videokuvaaja joka tuli Edwardsin rakastajatar ja lopulta oli hänen tyttärensä.

Edwards tiettävästi harkitsee kaikkia toimia, mukaan lukien hyväksymällä peruste tinkiä verrattuna edessään mahdollisesti kallis oikeudenkäynti.

Jos asiaa mennä oikeudenkäyntiin olisi hallituksen taakka todistaa, että tarkoitus lahjoituksia oli kattaa ylöspäin tapaus jotta Edwards voisi jatkaa harjoittamisesta 2008 demokraattisen nimitysvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Edwards on yrittänyt pitää matalaa profiilia, koska myöntäen isyys- ja hänen julkinen erottamiseen hänen vaimonsa Elizabeth. Koko raportit Edwards on vaatinut, että hän mursi mitään lakeja, vaikka entinen kampanja avustaja aluksi väitti isyys Hunter lapsi ja varmuuskopioidaan Edwards väittää, ettei kampanja rahaa meni pitää Hunter hiljaa.

Koska tiedotusvälineiden voimakasta valvonnan oikeudenkäynti tuo on todennäköistä, että Edwards hyväksyy kanneperusteen, jos tarjotaan. Ja vaikka on tärkeää asettaa syytteeseen kaikki rikokset, rehellisesti, Department of Justice on paljon suurempi korruptiota tutkimusten keskittyä. Mutta tämä tapaus ja Ensign asia on tehnyt kristallinkirkas, vaikutusvaltaisten miesten ole mitään tunnontuskia väärin että valta täytettävä kaikki impulsseja ne voivat olla. Heillä on paljon vaikeampaa aikaa hyväksyä vastuun laskeuma jälkeen kuitenkin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Tammikuu 12, 2018 | 14:11:38 | myöhemmin 1 vuosi
Pinja Hartonen
  Like 2   Dislike 1

No, hän on ilmeisesti ahdisti se, ja se on ollut hyvä oppitunti hänelle toistaiseksi. Olkoon tämä opetus tulevaisuuden poliitikkojen, ottaa suuria suora ja kapea tie, tai päädyt samaan paikkaan. Minulla täytyy ihmetellä, kuinka monet muut ovat tehneet saman asian, ja ovat saaneet veräjästä? Ja miksi ei herra Arnold syytetään sama asia? Tämä tapahtuu aivan liian usein, eikä ihme meidän yhteiskunta on niin korruptoitunut. Meidän johtajat eivät voi osoittaa kunnioitusta omassa elämässään, paljon vähemmän esimerkeiksi paremmin ihmisiä meille muille. Ja jos he huijata niiden rakkaansa, mitä he tekevät meille "Joe veronmaksaja", kun olemme vain # kuka maksaa ne?

Tammikuu 12, 2018 | 18:50:46 | myöhemmin 1 vuosi
Aimo Taipale
  Like 0   Dislike 2

Kuinka monta uros poliitikkojen olisi tutkittava onko ne peitelleet asioista omalla rahallaan tai käytetään valtion varoja laittomasti tätä tarkoitusta varten? Valita useamman naaraat toimisto .....

Tammikuu 13, 2018 | 02:26:04 | myöhemmin 1 vuosi
Arvi Mikkola
  Like 5   Dislike 1

Edwards, Arnold, ja DSK - Ihmettelen todellakin kuinka monta naista poliitikot koskaan tehnyt mitään vastaavaa. Ehkä meidän täytyy valita enemmän naisia!

Tammikuu 13, 2018 | 10:01:39 | myöhemmin 1 vuosi
Saana Koski
  Like 0   Dislike 1

Poliitikkojen pitäisi alkaa saada ajatus nyt: maksaa laittomaan asioiden kanssa omaa rahaa. Sitten kun "kunnon" aikaa voit kokeilla muotiin, kuten Newt. Pidä vain oma huorin erillään julkisen huorin.

Tammikuu 13, 2018 | 17:35:46 | myöhemmin 1 vuosi
Aki Nieminen
  Like 2   Dislike 0

Hän juoksi ympäri hänen vaimonsa ja jäivät kiinni. Tämä tapahtuu liian monta kertaa päivittäin. Hän luultavasti käyttää rahaa äiti hänen illigetiment lapsen että hän kertoi ihmiset oli menossa muuhun tarkoitukseen ... tapahtuu päivittäin. Ainoa ero oli työstä, jota hän toivoi astua. Oliko hän väärässä? Sinä tiedät sen. Aivan kuten kaikki muutkin miehen, joka tekee sen. Aikooko hän ulos maksaa siitä? Luultavasti niin. En tiedä, että hänen pitäisi mennä vankilaan, mutta hänen olisi pitänyt maksaa takaisin kaikkia niitä ahkeria ihmisiä, jotka tukivat hänen likainen tyttöystävä ja heidän "rakkautensa lapsi". Se on hänen vastuullaan.

Tammikuu 13, 2018 | 23:53:16 | myöhemmin 1 vuosi
Mauno Haapala
  Like 3   Dislike 1

Kun hän oli käynnissä nimitys, olin vaikuttunut hänen huolehtiva huonosta ja köyhyys tilanne Amerikassa. Poika, olin huijata. Tuli tapaamaan häntä likainen mies, joka ajattelee hänen "pieni pää", kuten niin monet "iso" miehet. Hunter ei ole mitään parempaa, hänen metkut kanssa naimisissa oleva mies. Mutta en usko, että mitä hän teki oli rikkoa lakia, vain likainen. Nyt näen, että $ 50 I lahjoitti hänen kampanja oli osa Hunterin maksu - En paljon rahaa ahkera henkilö. Tunnen pettänyt.

Tammikuu 14, 2018 | 08:07:21 | myöhemmin 1 vuosi
Seidi Santavuori
  Like 0   Dislike 1

Hän lankaan paljon ihmisiä pitkään. Tunsin niin soorry hänen vaimonsa ja lapset.

Tammikuu 14, 2018 | 16:22:57 | myöhemmin 1 vuosi
Pauli Laine
  Like 0   Dislike 2

Sydämeni sammuu hänen lapsilleen. Jos ei niitä olisin tehdä hänen elää sininen kaulus elämän loppuelämänsä päivää. Mikä valtava pettymys hän on. Tällainen hyvä mieli mennyt hukkaan.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha