Jk läpikotaisin tyhjentäminen sotkua

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos tiedoista. Kiitos Kiitos Sotkua säännöt elämäni smile

Minun ehdotukseni, että kirjat voi olla sotkua syntyy enemmän hysteriaa kuin minun varsin kiistanalainen ajatuksia murhasta Osama bin Ladenin ja minun täytyy kertoa sinulle, että halkeamia minut.

Tiesin, että tulevan ihmisten välillä ja niiden juttuja, tai ainakin toimittaa viestejä, jotka tekivät sen näyttämään halusin, piti olla hankalaa. Tiesin, että olisi taistelua. Olen kerjäsi ja rukoili, että vallanpitäjät näyttää minulle kuinka palvella, mitä voisin tehdä olla "merkittävä toimija rakastava muutosta maailman." Halusin tämän tehtävän. Sitten kun se tuli, minä sekaisin.

Tässä on mitä olen kuullut: valmistaa heitä matkustaa kevyesti läpi mitä on edessä vapauttamalla kiintyä asioihin ja vanhat haavat.

Työskenneltyään ammatillinen järjestäjä pois ja 10 vuotta, olen siirtynyt osaksi elämän valmennus puhtaalla iloksi että minun trash-laukku-holding päivät olivat ohi. Se ei ole niin en rakasta tätä työtä. Olen todella rakasti sitä. Itse asiassa, sotkua selvitys on kuin leikkiä minulle ja se menee aina takaisin lapsuuteen. Mutta tulokset olivat masentavaa, vain noin kolmasosa asiakkaista koskaan tarvitaan minua taas, joka voi olla huono markkinointi mutta todella, halusin ihmiset parantua mistä ne johtuivat houkutella nämä edellytykset. En halunnut heitä jatkamaan täytyy työskennellä kanssani, he ansaitsivat paremman elämän.

Kuten kaloreita ja paino, terveys meidän tilaa riippuu sekä mitä tulee ja menee ulos. Pitää mukava, vakaa, fyysinen ympäristö. Haluamme pyrkiä tasapainoon, on tarpeeksi tilaa seinien sisällä kyseessä-onko se 400 neliön tai 12.000 neliöjalkaa, yhden hengen huone tai useita koteja, pitää meidän omaisuutta ja elää. Tämä on noin elävät meidän tarkoittaa, ei vain varastointia meidän juttuja. Tarvitsemme tilaa elää-tilaa rentoutua ja pelata, tanssia ja oppia, rakkautta ja kasvaa, hengittää ja tuntea-ja jos se on ääriään myöten täynnä tavaraa, minusta tuntuu, että emme elävät hyvin.

Perusasiat ovat yksinkertaisia. Jos tila on tyhjä, niin on tilaa vastaanottaa saapuvia tavaroita. Kun yhtälö on mielipiteiden, mikä tarkoittaa, että on riittävästi tilaa tavaraa ja olohuone, joka tarvitsee tapahtua tuossa tilassa, on tärkeää löytää uusia "juttuja strategia" pitää tämän tasapainon. Todettuaan terve tasapaino vaatteet kaapissa, esimerkiksi, jotkut ihmiset sitoutumaan jopa vaihtaa strategiaa. Tämä tarkoittaa, että jokaista saapuvan vaate, valitsit lähtevä tuote vaihtoon.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Kesäkuu 12, 2017 | 20:30:47 | myöhemmin 10 kuukautta
Raakel Paavolainen
  Like 0   Dislike 1

Jep, en voi täysin liittyvät tämän artikkelin. Kiitos ... sen antanut minulle ajattelemisen aihetta.

Kesäkuu 13, 2017 | 01:34:10 | myöhemmin 10 kuukautta
Siviä Hyppönen
  Like 1   Dislike 2

"Vähentää saapuvan, lisätä lähtevä" ... kyllä, että on oltava minun mantra jonkin aikaa ... niin ehkä voisin elää sotkua kodissa ja joka tuntuu niin hyvältä!

Kesäkuu 13, 2017 | 03:08:33 | myöhemmin 10 kuukautta
Taina Aalto
  Like 2   Dislike 2

Kyllä, sisäänpääsyn vähentämiseksi ja lisätä lähtevän.

Kesäkuu 13, 2017 | 05:32:34 | myöhemmin 10 kuukautta
Hilkka Huhtanen
  Like 0   Dislike 1

Kiitos Christy tämän artikkelin, en nauti kirjoittamista. Ja minä nauttinut lukea kommentteja samoin. Halusin lähettää vihreitä tähtiä kullakin kommentti Bill K., mutta sallittu vain yksi. Haluan lähettää vihreä tähti Kath R. ja Mary B. mutta ilmeisesti lähetti heidät vihreä tähti jo tällä viikolla.

Kesäkuu 13, 2017 | 06:43:16 | myöhemmin 10 kuukautta
Immo Suomalainen
  Like 4   Dislike 2

Saan paremmin noin päästä eroon things.I vain kirjanpitovelvollisuus joko jotka ovat keräilijöiden tai minä kertausta tulevassa date.I itseltäni, minun pitää tätä, se palvelee tarkoitusta vai onko se vain hetkellinen Lisää? Se toimii suurimman osan time.CD n ja DVD: t ovat toinen asia, mutta olen edistymme. smile

Kesäkuu 13, 2017 | 12:07:41 | myöhemmin 10 kuukautta
Eeva Niemi
  Like 5   Dislike 2

Paperi on ikuinen minun olemassaolon. Saan ainakin yksi asia postia sairausvakuutukseni joka päivä! Kirjat ovat minulle vaikeaa päästä eroon, joten käytän kirjasto suurimman osan käsittelyssä. Minulla on myös e-lukija, joka voi tallentaa useita kirjoja kerrallaan ja kun lopetan kirja tuntuu olevan helpompi poistaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha