Jitterbug tanssin askelia

Heta Huhtamo Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 13 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rachel HansonChoreographer

Jos etsit seuratanssi joka on tonnia hauskaa ja lisäävät energiaa joka kerta teet sen, oppiminen Jitterbug tanssin askelia ja saada swing tanssi tapahtuma on loistava vaihtoehto. Jitterbug on eräänlainen swing tanssi, joka nousi suosioon Big Band Era, ja on saavuttanut suosiota jälleen 1990-luvulta lähtien. Vaikka et koskaan tiennyt tai halunnut musiikkia ennen kuin aloitat swing tanssia, musiikkia on varmasti tullut välittömästi suosikki ansiosta Peppy pomppia.

Jitterbug Tanssi

Oppiminen Jitterbug on ehkä hauskempaa jos otat luokka, mutta voit oppia askelta oikealle kotona tietokoneesta. Useita paikkoja verkossa tarjoavat opastavia videoita Jitterbug, sekä monia muita swing tanssia. Jos haluat oppia sitä halvalla, oppiminen kotona on varmasti parempi vaihtoehto. Kun olet oppinut kaikki perusvaihetta, voit etsiä paikallisia swing tansseja osallistua. Swing tanssi on vielä hauskaa huone täynnä ihmisiä, varsinkin jos on livebändi pelissä, kuin se on kotona omassa olohuoneessa.

Basic Jitterbug tanssin askelia

Jitterbug Basic lasketaan kuudessa laskee musiikkia, mutta vain neljä vaihetta. On laskee yksi ja kolme, otat pieniä askelia puolella, ja laskee viisi ja kuusi, et astu taakse. Laskee kaksi ja neljä ovat pidentäminen vaiheet laskee yksi ja kolme. Pohjimmiltaan, mitä sinun päätyä ovat: hidas, hidas, nopea, nopea. Tietenkin Jitterbug musiikkia, jopa "hidas" vaiheet eivät ole kovin hidas!

Jitterbug in Action

Perus Jitterbug edellä kuvattu näkyy tässä YouTube-video opettanut Mary Pinizzotto. Perustutkimuksen jälkeen vaiheen, Maria esitetään perustiedot ja sen ulkopuolella kierrosta että voidaan tehdä perus Jitterbug tanssin askelia. Jos voit hallita perustiedot askel ja nämä kierrosta, olet valmis lyödä tanssilattialle! Tietenkin on paljon enemmän tanssin vaiheita Jitterbug voit poimia ajoissa, mutta perus askel olet jo valmis aloittamaan.

Tarkennettu Jitterbug Vaiheet

Kehittyneempiä Jitterbug tanssin askelia voidaan pitää jitterbug tanssia hauskaa kauan kun olet oppinut perusvaiheet ja kierrosta. Muutamia yleisimpiä kehittynyt jitterbug vaiheet on mainittu alla, ja linkkejä videoihin, jotta voit oppia niitä näkemästä niitä tehnyt.

  • Cuddle Vaihe: Tämä opastusfilmin tarjoaa erinomaiset ohjeet kehittyneempiä Jitterbug vaihe nimeltään Cuddle. Tässä vaiheessa seuraaja tulee useammin kävellä eteenpäin kuin puolelta toiselle on hidas vaiheet, ja tanssi kumppanit vaihtamaan paikalle usein. Vaikka Jitterbug voidaan tanssitaan "avoin" tai "suljettu", Cuddle askel mahdollistaa paljon liikettä lisäksi eräänlainen "sivuttain halata" keskellä askel.
  • Triple Vaihe: Jitterbug Basic voidaan unohtaa melko nopeasti, jos siirtyä kolminkertainen askel. Pohjimmiltaan kolminkertainen askel tarkoittaa, että sen sijaan kaksi ensimmäistä hidasta askelta, teet kaksi kolminkertainen vaihetta niiden tilalle. Tuloksena on, että neljän ensimmäisen lyöntiä, otat kuusi porrasta kahden sijasta.
  • Jitterbug Turns: Kun olet oppinut useita Jitterbug vaiheet, ohjelmisto kierroksia voi lisätä joidenkin flash, puhumattakaan hauskaa, sinun Jitterbug rutiinit. Huomaa, että tämä pari käyttää kolminkertainen askel niiden perus Jitterbug askel.

Olipa kiinni kaikkein perusvaiheet tai tulet hyvin taitavia fanciest kierrosta, Jitterbug tanssi on koko hauskaa oppia, ja vielä hauskempaa tehdä! Jos pidät Jitterbug, kokeilla joitakin muita vauhdissa tanssii liian.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha