JC Penney Pops jälkeen ITG Nostaa myyntiennuste ja 2 raskaammin Kaupankäynti Varastot Seuraa

Lyyli Santavuori Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

J.C. Penney & Co: Nykyinen hinta $ 8.15

Penney n osakkeet ovat noin 8 prosenttia perjantaina iltapäivällä, jälkeen ITG Investment Research nostaa sen myyntiennuste historiallinen tavarataloketju, osoittaen "parantaa myynnin kehitys" viidessä viimeisten seitsemän viikon aikana. Varastossa osuma 32 vuoden pohjalla $ 6.24 juuri viime viikolla. Analyytikko John Tomlinson klo ITG kirjoitti tutkimus huomata, että hän odottaa nyt verrattavissa myynnin laskevan 4 prosenttia kolmannen, eikä alas 6 prosenttia hänen edellisessä ennusteessa.

Dole Food Company Inc.: Nykyinen hinta $ 13.66

Perjantaina Dole ilmoitti, että sen osakkeenomistajat ovat okayed kello erityinen osakkeenomistaja kokous, aiemmin raportoitu yhdistymissopimuksen, joiden kautta sen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan David H. Murdock ostaa noin 60,5 prosenttia sen maksamatta kantaosakkeen, että hän ja hänen tytäryhtiöiden tehdä ei jo omista, on $ 13.50 per osake käteisenä. Äänestykset sulautumaa hyväksyessään oli noin 63,8 miljoonaa osaketta eli 70,6 prosenttia Dole erinomainen kantaosakkeen.

Barrick Gold Corp.: Nykyinen hinta $ 17.98

Barrick osakkeet laskivat perjantaina yli 7 prosenttia, koska yritys keskeytetty työtä Etelä-Amerikan laitos ja ilmoitti suunnitelmista 3 $ billion kaluston myynti auttaa maksaa velka. Yhtiö ilmoitti torstaina, että se keskeyttää rakennustyöt sen Pascua-Lama kaivoksen rajalla Chilessä ja Argentiinassa mutta että hanke voisi jatkaa olisi näkymät metallien hinnat parantaa. Jousitus vähentää Barrick pääoman menojen $ 1 miljardin 2014. Samana päivänä, Barrick sanoi, että se myi 163.500.000 osaketta $ 18.35 kappaleelta.

Älä Miss: Voiko yhdistetyn Office Depot ja OfficeMax Kilpaile Staples?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha