Jakks Tyynenmeren Tulos: Tässä Miksi Stock on Falling Nyt

Titta Huhtanen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jakks Tyynenmeren, Inc. oli tappiollinen ja jäi Wall Streetin odotukset, ja keksi lyhyt pelaajan tulot odotuksia. Tulot neiti on negatiivinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat alas 5,67%.

Nämä varastot lyövät meidän tulostavoitteet. Klikkaa tästä nyt löytää voittaa varastot!

Jakks Tyynenmeren, Inc. Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski $ -1.24 neljänneksellä verrattuna EPS on $ -0.72 vuonna edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Laskua 5,37% to $ 133.5 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Jakks Pacific, Inc. raportoitu oikaistu EPS menetys $ 1.24 per osake. Tällä toimenpiteellä, yhtiö jäi keskiarvon analyytikko arvio $ -0.11. Se jäi keskimäärin tulot arvio $ 148.72 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: Stephen Berman, toimitusjohtaja, Jakks Tyynenmeren, Inc. totesi, "Olemme pettyneitä toimintaamme vuoden viimeisellä neljänneksellä. Vaikea ja haastava lelu ympäristö ei luo myyntiä, joka oli odotettu, ja useat Päätuotteitamme ei saavuttanut liikevaihdon tasoa, että meillä oli suunnitellut, myös mikä Lisenssi vähimmäistakuurahaston puutteita. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 57,55% vuodesta $ 314.49 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. EPS laski $ -1.24 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 1,13 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on menetys $ 0.62 ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt alas voittoa $ 0,62 voittoa $ 0.60 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha