Äiti kaikki Powerlifters

Kalle Huhtanen Elokuu 8, 2016 Urheilu 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Äiti kaikki Powerlifters

"Minun ikä ei ole tekijä", sanoo 51-vuotias Mary Macken.

Korkeus: 155cm
Paino: 47kg
Dead hissi: 180kg, penkkipunnerrus: 70kg
"En aluksi päässyt voimanosto 18 vuotta sitten. Olin juuri oli Xavier ja meni kuntosali, jossa kouluttaja sattui olemaan siihen. Olin aiemmin ollut aerobic narkkari mutta pidin tätä enemmän. Nuorena äiti, se teki muutoksen olla menemättä miesvaltainen tilaa ja käyttämällä painoja. Tein vähän kilpailuja. Kesti noin kahdeksan vuotta saada hyvälle tasolle ja sitten lähdin sitä jonkin aikaa. Lopetin saada mitään parempaa ja ajattelin että koska minun ikäiseni, en ollut omiaan parantamaan enää.

Kiinteyttää vapailla painoilla - osa 1

Kiinteyttää vapailla painoilla - osa 2
"Sitten, noin 18 kuukautta sitten, olen erotettu mieheni. Minun piti ottaa mielestäni pois asioita niin Kirjauduin kahden viikon Boot Camp ja pyysi Xavier pitämässä minulle.
"Yksi kouluttajien oli kaveri nimeltään Sebastian Oreb. Hän on asiantuntija voimanostokilpailussa, joten Boot Camp muuttui intensiivisen voimanoston koulutukseen. Hän oli hyvin osaksi tieteen ja jälkeen hänen boot Camp tajusin, että voisin ehkä vielä parantaa.
"Yllätyksekseni Xavier todella nauttinut se liian ja halusi jatkaa koulutusta, joten aloitimme koulutuksen Sebastian päivittäin.
"Olin siinä vaiheessa elämääni, jossa olin valmis harjoitella kovaa ja omistautua itseni ruokavalion ja elintapojen muutoksia, ja pidin ajatusta työntää että rajan kuinka vahvoja naisia ​​voi olla, kun he vanhenevat.
"Olen nyt saanut useimmat avoimen Voimanostoennätykset Australiassa ja olen ykkönen eteläisellä pallonpuoliskolla saamieni teho-painosuhde.
"Ikä asia on mielenkiintoinen. Ihmiset kertoa saat heikompi ja mielestäni: "Ei, minä aion todistaa olet väärässä." Tunsin myös, että kun olet äiti, varsinkin yhden mum, sinun täytyy tuntea vahvaa.
"Voimanosto yhdessä on tehnyt Xavier ja minua paljon lähempänä. Jos meillä ei olisi tätä en tiedä mitä me juttelimme - 18-vuotiaista johtaa tällaista erilaista elämää.
"Minusta se on ollut hyvä tyttäreni Emmie, 11, too. Näet ne Ironman mainokset televisiossa ja se on aina Äiti seisoo sivussa, hurraavat hänen poikansa ja valmistelee hänen aterioita. Sen sijaan minulla on Xavier hurraavat ja tekee minut illallinen. Emmie kellot näitä mainoksia ja sanoo: "Äiti, ne ovat niin väärässä." Hän haluaa ryhtyä voimanosto kun hän on tarpeeksi vanha samoin.
"Kun me kaksi voimanosto, meidän ruoka lasku on tähtitieteellinen ja elintarvikkeiden Sebastian vaatii - orgaaniset, ruoholla syötettyä punaista lihaa; orgaaninen munat ja voita; ei alkoholia tai sokeria - ajaa minut hulluksi. Meidän pitäisi olla mainoksen punaisen lihan syömme niin paljon. Teurastaja at David Jones tuntee minua nimeltä ja luultavasti luulee minulla on 12 lasta.
"Mitä tapahtuu talossa, jos jotain raskasta tarpeisiin nosto? Saan Xavier tehdä se. Olemme molemmat huolissaan vammoja! "
"Pidän joiden voimanosto äiti", sanoo 18-vuotias Xavier Macken.

Korkeus: 178cm
Paino: 74kg
Dead hissi: 217.5kg, penkkipunnerrus: 97.5kg
"Ystäväni mielestä se on siistiä Minulla voimanosto äiti. Pidän siitä, miten se on erilainen muihin äiti-poika suhteiden, mutta se voi olla ärsyttävää, kun hän yrittää antaa minulle vinkkejä. Mutta hän ei tietää enemmän kuin minä.
"Hän ajattelin luopua Boot Camp ensimmäisen istunnon jälkeen, mutta olen todella nauttinut siitä. Se antoi minulle luottamusta ja sai minut enemmän tietoisia terveenä.
"Kun aloitin, viime vuoden tammikuussa, en voinut nostaa mitä äiti oli nosto lainkaan. Kesti elokuuhun voittamaan häntä. Kun olin kertoa hänelle aioin löi eräänä päivänä hän sanoisi: "Minä uskon, että kun näen sen." Hän ei usko ikinä voittaa hänen kuolleena hissi.
"Olemme molemmat poikkeuksellinen on kuollut nosto. Klo kisat, otan kolme osa-juniori kirjaa. Tein 217,5 kiloa raaka. Olemme molemmat hyviä kyykky ja molemmat taistelu parantaa penkkipunnerrus.
"Olen innoittamana äiti, mutta hän ei parane niin nopeasti kuin minä nyt. Muutaman viikon olimme tasoissa. Hän on vieläkin parempi pelissä leukaa.
"Jaamme paljon kannalta koulutuksen ja syöminen. Syön pääasiassa lampaankyljyksiä ja pihvejä. Syön 15 ja 20 kyljykset päivä. Olen onnekas äiti ymmärtää!
"Minusta hän ei syö tarpeeksi. Jos hän pyytää pihvi, minä kokki hänen kaksi ja varmista, että hän päättyy niitä. Me molemmat taistelu lihoa. Olin alipainoinen minun kategoriassa kisat.
"Olemme matkustaneet kilpailuihin Interstate yhdessä, mutta emme ole hyvä valmennus toisiaan. Kilpailut ovat stressaavaa ja joskus viimeinen henkilö
haluamme on toisiaan. "
Tiesitkö? Voimanosto kilpailut koostuvat kolmesta ryhmästä - kuollut hissit, penkkipunnerrus ja kyykky. Ne voidaan tehdä tai ilman tukea.

Saatat pitää myös Secrets Kehonrakentaja

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha