Äiti Etsii tapa auttaa lapsensa astma ja muut

Irina Ruutu Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos niin paljon jakamista varten. Kiitos artikkeli. Kiitos

Gina Carroll

Rakastan tarinoita ennakoivan Moms jotka, edessä lastensa terveyden haasteisiin, ottaa asiat omiin käsiinsä. Jotkut äidit tehdä kotiläksynsä ja löytää oikea hoitoja ja ammattilaisia ​​auttamaan heitä. Ja muut äidit tullut ammattilaisia. Tällainen on tilanne Sara Chana. Sara on äiti seitsemän. Lopulta hän hankki koulutusta homeopatia ja kasviperäisten lääkeaineiden seurauksena hänen toinen poikansa voimakasta ihottumaa ja astma.

Alussa hänen pyrkiessään, hän meni asiantuntija asiantuntija etsii parannuskeinoa. Jokainen kertoi hänelle, että hänen poikansa olisi oltava lääkkeitä loppuelämänsä. Silloin Sara päätti tutkia vaihtoehtoista lääketiedettä. Kouluttamalla itse ja käyttää homeopaattisia ja rohdosvalmisteet, hän pystyi parantaa hänen poikansa. Nyt hän on erikoistunut auttamaan äitejä koko maassa luontaistuotteet lapsilleen.

Puhuin Sara hänestä matka kuin äiti kroonisesti sairas lapsi, ja keinoista samassa tilanteessa äidit voivat auttaa lapsiaan kanssa astma ja muut hengitysteiden sairaudet ja suuntauksiin. Alla kohokohtia hyvin harjoittaa puhua valistunut nainen lähetystyöhön auttamaan äitejä, perheille ja lapsille.

Sara sanoo:

  • Astma on niin yksilön lapsen ja hänen ympäristönsä. Ei ole yksi äläkä vastaus jokaiselle kärsijä. Jopa diagnoosi voi olla hankalaa, koska allergia testejä ei useinkaan kerro koko kuvaa. Koska vaihtoehto harjoittajat lähestyä uhrin kokonaisvaltaisesti, ehkäisevä näkökulma, Sara viettää paljon aikaa kyseenalaistaa ja haastattelemalla potilasta saada hyvin yksityiskohtainen historia. Että historia on aloitettava lapsen ympäristössä.
  • Astma on vaikea ehto, koska syyt ovat monimutkaisia ​​ja hyökkäykset voivat olla niin hengenvaarallinen. Sara sanoo, että perinteiset lääkkeet ovat tärkeä osa pysäyttämään hyökkäykset ja käsitellään hengitysvaikeuksia. Hän varoittaa, että jos vaihtoehtoinen harjoittaja kertoo lopettamaan perinteinen lääkitys alusta, sinun pitäisi kääntyä kantapäät ja etsiä muita neuvoja.
  • Sara myös varoittaa, että osa hänen tarkennuksen astmaatikko lasten on työskennellä "rakentaa ympäristö, joka ei edistä vinkuna ja hengitysvaikeuksia." Tämä vie aikaa ja sitoutumista. Ja osa tätä työtä on rakentaa lapsen immuunijärjestelmää ja tunnistamaan ja poistamaan astman aiheuttajia, kuten stressi ja emotionaalinen kantoja, työmäärä ja unenpuute. Koska saastuminen on kaikkialla läsnä rikoksentekijä pitkälti ulkopuolella meidän hallinnassamme, on tärkeää poistaa kaikki laukaisee voimme vaikuttaa.

Sara, todellinen aktivisti sydän, sanoo kun hänen nyt-aikuinen poika oli nuori ja kärsivät astmasta, hän liittyi jokainen tukiryhmä ja astmaan liittyvien syy. "Minun postilaatikko oli täynnä uutiskirjeitä, päivitykset ja huippuluokan tiedot. Rakastan mitä äiti Clean Air Force tekee. "MCAF ihailee Moms kuten Sara Chana, ja kaikki äidit, joiden halu auttaa lapsia ja valtuuttaa muut äidit syntyy omasta mothering haasteita. Saran 18 vuotta käytäntö, hän kellotti 500 homeopaattisia tuntia, lisäksi 2500 kliininen tuntia hallituksen sertifioitu imetysohjaaja. Hän on omistettu itsensä levittää sanaa naisten noin ottamaan vastaan ​​heidän perheidensä terveyttä.

Yksi tapa MCAF kannattaa terveyden ja hyvinvoinnin perheiden on pitää lainsäätäjien vastuussa, ja levittää sanaa tärkeydestä seisomaan puhdasta ilmaa. Olipa lapsellasi on astma tai ei, perheesi on syvästi vaikutti saasteille. Ensimmäinen toimenpide on arm itseäsi tiedot.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Kesäkuu 10, 2017 | 17:57:09 | myöhemmin 10 kuukautta
Taija Helminen
  Like 2   Dislike 1

Olen hoitanut monia lapsia, jotka esitetään Astma kanssa Homeopaattiset ja haluaisin kutsua kiinnostuneille vierailla verkkosivuilla: ja lukea usein, että olen käsitelty johon pääsee kirjoittamalla "Astma" Etsi-ikkunassa Kotisivu. Muut tapaukset kohteita ovat ekseema, Vauvan Gerd jotka on kovettunut. Olisin iloinen auttaa ketään minun verkkosivuilla ilmaiseksi, tietenkin. Joe De Livera Colombo Sri Lanka

Kesäkuu 10, 2017 | 21:53:18 | myöhemmin 10 kuukautta
Mattias Auer
  Like 1   Dislike 1

Olen hoitanut monia lapsia, jotka esitetään Astma kanssa Homeopaattiset ja haluaisin kutsua kiinnostuneille vierailla verkkosivuilla: ja lukea usein, että olen käsitelty johon pääsee kirjoittamalla "Astma" Etsi-ikkunassa Kotisivu. Muissa kiinnostusta lasten vaivoja ovat ihottuma, Baby Gerd ja monet muut, jotka kaikki on kovettunut. Olisin iloinen auttaa ketään minun verkkosivuilla ilmaiseksi, tietenkin. Joe De Livera Colombo Sri Lanka

Kesäkuu 11, 2017 | 04:22:23 | myöhemmin 10 kuukautta
Kyösti Koivunen
  Like 0   Dislike 0

Olen iloinen tämän äiti välittänyt tarpeeksi työtä vastauksia.

Kesäkuu 11, 2017 | 07:28:50 | myöhemmin 10 kuukautta
Tenho Suominen
  Like 3   Dislike 2

Estou também contente por esta grande senhora Sara por estar ajudando outras Perheet

Kesäkuu 11, 2017 | 09:30:50 | myöhemmin 10 kuukautta
Samuli Saukkonen
  Like 2   Dislike 2

Emotionaalinen motivaatiot kuten lapsen terveydelle voi johtaa uskomattomia tuloksia tapa enemmän ihmisiä!

Kesäkuu 11, 2017 | 11:12:31 | myöhemmin 10 kuukautta
Taneli Numminen
  Like 0   Dislike 2

Tämä on suuri tarina joku ottamaan vastaan ​​omia. Me jokainen tuntemaan itseämme paremmin kuin terveydenhuollon ammattihenkilöiden siellä jotka käsittelevät niin monet muut ihmiset. Rakastan että hän ei vain auttanut itseään ja poika, mutta myös levittää tietämystään ulos muille - jakaa hyvä. Sitähän me pitäisi tehdä. Pidän myös siitä, että hän käyttää vaihtoehtoisia parantavaa menetelmiä. Kunnia hänen ja muiden hänen kaltaisiaan. Hän tekee maailmasta paremman paikan.

Kesäkuu 11, 2017 | 11:26:34 | myöhemmin 10 kuukautta
Sampo Ronkainen
  Like 5   Dislike 0

Jokainen kiinnostunut auttamaan niiden astma tulisi tarkistaa Sue Dengate n info alas Australiassa, vain etsiä ruoka-intoleranssi verkon ja tulet hänen sivuston, mielestäni hänen lähestymistapa on korkea onnistumisprosentti, mutta ei ole laajalti tunnettu Pohjois Amerikassa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha