Isät-elää pidempään nauttia lapset ja lapsenlapset

Unto Niinistö Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Joten tässä kuussa, kun kunnioitamme isämme - isämme itse täytyy kunnioittaa kehoaan niin he voivat elää pitkään ja terveenä. Aloita tänään! Ottaa monivitamiini kivennäisaineita, joka sisältää kalsiumia, sinkkiä, ja seleeni.

Kun olin lapsi Isänpäivä aina mukana vähän surua kuin Kasvoin yksinhuoltaja perhe äitini kanssa.

En tiennyt isäni. Sitten juuri ennen syntymää ensimmäinen lapsi, hän kuoli harvinaisen sairauden. Kun omat lapseni syntyivät Isänpäivä sai aivan uuden merkityksen. Lapseni rakasti isäänsä ja hän rakasti ja tukee heitä vastineeksi; rakennus linnoituksia alla keittiön pöydän, opettakaa heitä luonnosta aikana monia kävelee puistossa, luotonanto polvi halata kun, ja valmennus niiden Baseball joukkueet. Rakastin katsomassa lapseni isänsä ja halua hänen elää pitkän elämän, jotta he voivat nauttia toistensa kauan kun heillä on omia lapsia.

Tiedämme, että miehet eivät hengissä niin kauan kuin naiset. Tilastokeskuksen mukaan Kanadaan, elinajanodote mies on 75,4 vuotta. Miesten British Columbia elävät pidempään kun taas Nunavutissa kuolevat nuorempina. Mutta miesten disability-free elinikä on paljon lyhyempi, on 66,9 vuotta, mikä tarkoittaa, että viime vuosikymmenen elämän rajoittavat sairaudet, kuten sydänsairaudet, diabetes, ja niveltulehdus.

Miehet ovat myös sairastua sydänsairauksiin on paljon nuorempana - alle 45. Muista ensimmäinen merkki sydänkohtaus on usein kuolema. Miehillä on suurempi riski aivohalvaus kuin naiset, ja ovat todennäköisesti kuolee diabeteksen. Joka kahdeksan miestä on osteoporoosi, ja sama tilastotieto on totta eturauhassyövän. Vuodesta 1988, diagnoosit eturauhassyövän ovat nousseet 30 prosenttia, kun taas kuolleisuus on laskenut 10 prosenttia. Yksi 11 miestä kehittää keuhkosyöpää ja yksi 15 kehittää peräsuolen syöpä. Myönteistä, miehillä on alhaisempi niveltulehdus, Alzheimerin ja Parkinsonin taudin kuin naiset. Vähemmän miehet savua kuin naiset ja keuhkosyöpä kuolleisuus miehillä on vähenemässä. Naimisissa olevat miehet elävät pidempään ja ovat pienempi riski taudin verrattuna naimattomien miesten.

Kääntää huono tilastojen edellä me, äitejä ja vaimoja, voi huolehtia paremmin miesten perheessä. Ja kyllä, miehet täytyy olla vastuussa heidän terveytensä liian, joten toteuttaa terveiden elämäntapojen nyt - älä odota kunnes tauti iskee. Edesmennyt Dr. Emanuel Cheraskin, DMD, MD, Orthomolecular lääkäri, kertoi minulle kerran hänen tutkimus osoitti, että jos olisimme vain varmistaa, että jokainen pieni poika sai monivitamiini on lisätty sinkkiä ja seleeniä, ja nämä ravinteet otettiin aikuisuuteen, eturauhassyöpä hinnat olisi puolitetaan. Uudemmat tutkimus osoittaa, että Osteoporoosin voitaisiin leikata rajusti jos me kaikki, miehet ja naiset, otti kalsiumlisien aikana teinien ja parikymppinen kun meidän luut kehittyvät. Tiedämme, että syöminen hyviä rasvoja, paljon vihanneksia, ja kuitu pienentää paksusuolen syövän riskiä, ​​sydänsairauksia, ja aivohalvaus.

Joten tässä kuussa, kun kunnioitamme isämme - isämme itse täytyy kunnioittaa kehoaan niin he voivat elää pitkään ja terveenä. Aloita tänään! Ottaa monivitamiini kivennäisaineita, joka sisältää kalsiumia, sinkkiä, ja seleeni. Heittää pois kaikki pahat rasvat kaapit ja siirtyä terve öljyt, kuten pellava, kurpitsa, ja extra-virgin oliiviöljyä. Käytä kookospähkinä voin sijasta margariini. Nauraa ja leikkiä lasten kanssa. Tanssi vaimosi kanssa ympäri olohuoneen lattialla. Olet sen velkaa itsellesi elää pitkään, toimintakykyisen elinajan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha