Israelin Perhe Sallittu Freeze Dead Tytär munat

Siviä Seppänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tämä on liian outoa.

Israelin tuomioistuin alkoivat perustaa kiehtova kansainvälinen ennakkotapaus tänä viikonloppuna, kun se totesi, että perhe voi purkaa ja jäädyttää munat sen 17-vuotias tytär, joka kuoli liikenneonnettomuudessa kymmenen päivää sitten. Tytön elimiä on jo korjattu ja pelasti neljä tarvitsevien potilaiden elinsiirtojen.

Munansa myös poistettiin ja pakastettiin sairaalassa, jolloin on mahdollista, että hän voisi saada lapsia kuoleman jälkeen. Perhe pyysi munat lannoittaa toisen ruumiin spermaa, mikä lisää mahdollisuuksia tulevaisuudessa raskaus. Sairaala kieltäytyi mennä eteenpäin ilman lupaa tuomari, ja vaikka tuomioistuin on antanut munat jäädytettävä, ne eivät anna lannoitus tässä vaiheessa.

Harvat maat ovat lakeja noin kuolemanjälkeinen muna sadonkorjuu, vaikka se on melko yleistä, että kuolleen miesten siittiöiden voidaan sallia leski tai kumppani raskaaksi lapsensa. Keskeinen kysymys näissä tapauksissa kuitenkin riippuu siitä mies ilmaisseet haluavansa tulla isä. Se, että tytön perhe haluaa käyttää siittiöiden toisen kuolleen miehen vaikeuttaa asioita entisestään. Tuomioistuinten on tarttua kysymystä suostumuksensa, samoin kuin se, että sperma käytetään tyypillisesti postuumisti vain joku, joka oli lähellä kuolleen.

Kysymys on siitä, tytön perhe pystyy osoittamaan, että hän halusi lapsia. Perhe ei ole tehnyt julkisesti kommentoitaviksi, joten ei ole mitään virallista sanaa siitä, miksi he halusivat munat jäässä. On myös totta, että vaikka munat jäädytettiin toivoa käyttää niitä ajatella lapsia, se on kaukana varmaa, että tällainen menettely olisi onnistunut.

Esiin nostamia kysymyksiä päätös, ovat kuitenkin merkittäviä. Mitä se merkitsee naisen munia voidaan ajatella lapsen hänen kuolemansa jälkeen? Olisiko erilainen kuin menneisyys tapaukset miehet? Ja miten tuomioistuin lopullisesti vahvistetaan, että 17-vuotias tyttö, joka kuoli äkillisesti ja väkivaltaisesti nimenomaisesti haluttu lapsia? Mitä se tarkoittaa lisääntymiselle vapaus jos perheet voivat hallita naisen hedelmällisyys kun hän on kuollut?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Toukokuu 22, 2017 | 20:43:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Pyry Niemi
  Like 4   Dislike 0

Olen samaa mieltä Lynn C. on niin paljon lapsia, jotka tarvitsevat perhe tässä hullussa maailmassa, miksi kukaan haluaisi satoa kuollut naisen munat ..... truely jotain pielessä.

Toukokuu 23, 2017 | 01:15:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Asmo Hirvonen
  Like 4   Dislike 0

Sanoisin ei muniin hän oli liian nuori ja ei päättänyt tästä. Jos hän oli 20 ja oli suunnitelma miehensä olisi erilainen. Minulla ei ole ongelma kuollut miehillä siittiöiden voidaan käyttää, kunhan leskellä on suunnitelma siitä, miten nostetaan lapsi.

Toukokuu 23, 2017 | 06:34:54 | myöhemmin 9 kuukautta
Talvikki Mäkilä
  Like 2   Dislike 2

Okei, katso. Tässä iässä, kun minä voi olla "vanha", kuten äiti, en ole liian vanha olla yksi ... Olen aina tiennyt, että joskus halusin olla yksi. Olen tarpeeksi vanha mukavasti on 22 vuotta vanha, vaikka poikani on 11. Joka tapauksessa, sano jos olisin tytär, joka oli "tarpeeksi vanha" on kypsä munasoluja, ja hän kuoli, jos se on tapa roikkua kiinni hänen muistokseen, olisin mielelläni olla elävä korvike heille. Olisi minun päätökseni jos minun pitäisi saada nämä implantit, tai sanoa, jos joku muu, joka ei voi saada lapsia ottaisi niitä, mikä ihana lahja antaa. Oma liha ja veri voi elää, ja myös antaa karu pari lahja vanhemmuuden. Ei ole mitään vikaa.

Toukokuu 23, 2017 | 12:23:21 | myöhemmin 9 kuukautta
Eelis Auvinen
  Like 1   Dislike 0

En usko, että tämä on oikea. Hän oli vain 17, kun kaikki ja epäilen hän todella halusi olla äiti sitten. Se on ikään kuin pakko raskauden ... tai ei, koska hän ei tiedä sitä ...

Toukokuu 24, 2017 | 19:19:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Iivo Karjalainen
  Like 1   Dislike 1

En todellakaan vain tiedä mitä ajatella tästä. Minun pitäisi kuulla perhe vakuuttaa minulle, että tämä on hyvä ajatus.

Toukokuu 24, 2017 | 22:45:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Armi Heinonen
  Like 4   Dislike 0

He unohtavat, että on olemassa tuhansia lapsia maailmassa jo, jotka tarvitsevat rakkautta ja perheen ja kodin. Jos minun pitäisi välittää, mieluummin minun munat käytetään kantasolututkimuksen tai muun tieteellisin perustein, jotka voivat paremmin ihmiskunta

Toukokuu 25, 2017 | 00:20:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Hannele Itkonen
  Like 5   Dislike 0

tämä on erittäin mielenkiintoinen ... ... Mutta jos minulta kysytään, kai se on okei. Mutta olisi syytä tehdä se, mitään yksinkertaista kuin "Haluan tyttäreni saada lapsia" Ehkä "Minulla ei ole muita perillisiä", "Tyttäreni jätti sen hänen tahtonsa" tai ... no ne ovat ainoat syyt voin ajatella. Mutta lukuun ottamatta syystä, perhe olisi pystyttävä tukemaan lapsen samoin. Sekä perheille kahden kuolleen pitäisi tulla toimeen yhdessä.

Toukokuu 25, 2017 | 02:12:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Asser Toivonen
  Like 1   Dislike 1

Aivan kuten silloin, kun miehen sperma käytettiin hänen kuolemansa jälkeen tuottaa lapsi, mielestäni tämä on väärin! Ei kukaan harkita äiditön, orpoa thats noin tehdään? Isovanhemmat luultavasti huolehtia hänestä / häntä, ja tiedän, että orpo isnt pahinta, mitä voisi koskaan tapahtua henkilö, mutta cmon, he ilmeisesti näin, koska he silti havent tajunnut, miten käsitellä surunsa.

Toukokuu 25, 2017 | 03:00:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Meeri Huovinen
  Like 5   Dislike 0

Olen täysin eri mieltä tästä niin monella tasolla. Tämä nainen ei ole enää elossa, joten hänellä ei ole tarvetta lapsille. Jos ne aikovat antaa tämän lapsen joku, joka voi saada lapsia, on paljon lapsia, jotka ovat jo syntyneet, jotka odottavat hyväksymistä, odottavat rakastettu juuri näitä ihmisiä. Olen vain sitä mieltä tämä on itsekäs perheen taholta. Ei ihme maailma on ylikansoitetuksi

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha