Isompi Pankit ja Richer Lahjoittajat: Tässä on mitä menojen lasku Will Do

Jyri Pitkänen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Molemmat talot kongressin ovat läpäisseet menojen lasku, ja presidentti Barack Obama piti hänen allekirjoituksensa tiistai-iltana, rahoitusta hallituksen kautta ensi kesänä. Kuten lähes aina käy, menojen lasku on joitakin ratsastus säännöksiä, joista monet ovat alle suosittuja kaikkialla vähemmistön puolueen puolella, ja muutamia, jotka ovat jopa kritiikkiä republikaanit. Tietenkin, koska hallitus shutdown sotku 2013, monet kongressissa olivat ymmärrettävästi halukkaita vältetään uusi läheltä piti, ja määritelmä kompromissi tarkoittaa, että pohjimmiltaan kukaan ei ole täysin tyytyväinen. Kannattajat Bill huomauttaa, että se ei vain rahoittaa Yhdysvaltain hallitus syyskuuhun, mutta se auttaa Ebola ponnisteluja, auttaa tukemaan Yhdysvaltain armeijan vastaan ​​Isil, ja suorittaa muut rahoituksen tavoitteita, jotka sisältävät suuria poliittisia sirinä sanat. "Meillä on rahaa siellä kansallisen turvallisuuden. Mutta meillä on myös rahaa siellä veteraanien ... ja me myös lisätä puolustusministeriön rahaa lääketieteelliseen tutkimukseen proteettinen laitteita, upeita saavutuksia ", sanoi senaattori Barbara A. Mikulski, puheenjohtaja senaatin Määrärahat komitea.

Kuitenkin kyse ei ole siitä jotkut demokraattien, tai useimmat republikaanit ovat tyytyväisiä omnibus menojen lasku, mutta onko presidentti Obama on tarpeeksi onnellinen allekirjoittaa se - toistaiseksi näköinen todennäköistä. Jos hän ei halua, hän tulee asettaa paineita demokraattien tänä vuonna, joka on saattanut olla miellyttävämmän siirtää tässä lakiehdotus annettiin shutdown syyttää että kuuluisi heidän harteillaan ollut he ole tehneet niin. Katsokaamme kolme enemmän kiistanalainen ja epäsuosittu näkökohtia laskun ja mitä sanotaan niistä. 1. Asetus politiikan ja senaattori Elizabeth Warren

Senaattori Elizabeth Warren, presidentin mahdollisuudet 2016, oli avoimesti kriittinen haastattelussa NPR. Hänen tavoite oli yksi osa lakiesityksen, joka muuttaa pankkien sääntelyn politiikkaa. Erityisesti se leikkaa pois sääntö hoitojakson, jonka Dodd-Frank laki, joka pakottaa pankit hoitamaan kaupankäynnin välityksellä toiselle osapuolelle. Tämä tarkoittaa sitä, että liittovaltion vakuutettu talletukset olisi vastuulla Yhdysvaltain hallitus jos pankin tehneet huonoja vetoja niiden käytettävissä asiakkaan pääomaa. Kieli Warren käytetty ehdotti, että pankit - tai niitä, jotka työntää tämän säännöksen menojen lasku - "haluavat Yhdysvaltain veronmaksajien bail heidät ulos."

Hänen mielessään, se on paluuta taantumaa edeltäneelle riski ja "too big to fail" ajattelu. "Miltä luulet on oikea vastaus täällä, tiedän varmasti, että tämä ei pidä livahtanut omnibus menojen lasku - lasku, joka on läpäistävä pitääkseen hallitus auki."

2. EPA, Lehmät, ja Jamie Rappaport

Rahoitusta ympäristönsuojeluviraston leikattiin $ 60 miljoonaa tämän uusimman menojen lasku, jotain Jamie Rappaport Clark, toimitusjohtaja Defenders of Wildlife, väittää vaarantaa salvia-teeri estämällä suojaa lajeja. "Tämä on jälleen yksi esimerkki viimeaikaisista poliittisista hyökkäykset maamme luontoa", sanoi Rappaport, "kongressin jälleen sekaantuu mitä pitäisi olla tiedevetoinen päätöksentekoon ja viime kädessä saattaa vaarassa lajeja vakavaan vaaraan."

Bill on myös säännös siitä, että vie joitakin paineita pois alati kamppailee maataloudelle, mutta rajoittaa EPA. "Riippumatta muista lain säännöksen, yksikään varoja tässä tai muussa laissa voidaan toteuttaa säännöksen sääntö, jos tätä säännöstä vaatii pakollista ilmoittamista kasvihuonekaasupäästöjen lannasta hallintajärjestelmät," lukee kohta 420 laskun. Ottaen huomioon, että tämä on todella melko suuri päästölähde, se on tärkeä ja merkittävä lisä.

3. Kampanjan Rajat ja Obama

On myös lisäyksiä menojen lasku, joka löysää sääntely kampanjan rahoitus. Erityisesti se mahdollistaa suuremman erityistä kiinnostusta maksut, ja on sanomattakin selvää se koskee niitä, jotka kannattavat leikkaamalla rahat kaadetaan vaaleihin.

"Se on myös säännös, että hallinto ei tue", sanoi Valkoisen talon lehdistösihteeri Josh Ernest torstaina kampanjan rahoitus ehdotusta. "Presidentti on puhunut laajasti erilaisissa ympäristöissä noin huolta siitä, että hän on meidän kampanja rahoitusjärjestelmää tässä maassa. Hän uskoo, että se on tarpeessa merkittävän uudistuksen, etenkin kun otetaan huomioon maamerkki korkeimman oikeuden päätöstä kolme tai neljä vuotta sitten ", sanoi Ernest," ja uudistuksia että rikki järjestelmä pitäisi olla vain työntää osaksi 1600-sivuinen on- pass lasku. "Vaikka presidentti Obama ei todellakaan ole ainoa osoittamaan vaaleja sotku joka on kampanja rahoitus, hän on yksi niistä harvoista, jotka ei ole tulevaisuutta vaalit ratsastus omasta rahoituksesta. Se sanoi, tämä ongelma ei tarkoita, että hän ei välitä menojen lasku, varsinkin kun Ernest "must-pass" kieli.

Enemmän Politiikka lunttilappu:

  • Kiristystä tai Politiikka as Usual: kongressi lähestyy menojen lasku Deal
  • 2014 Vaalit Guide: Will GOP senaatin enemmistö Let Congress toimii?
  • 5 Naiset Watch New kongressissa

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha