Intuitiivinen Kirurginen Kasvot kritiikkiä, muistuttaa Kirurginen Robotit

Janne Hakulinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

11. marraskuuta, intuitiivinen Kirurginen antoi "kiireellinen lääketieteellinen laite muistaa" sen 1.500.000 dollaria robotti kirurginen järjestelmä, siirto, joka vaikuttaa 1386 järjestelmien maailmassa. Kirurgiset järjestelmät ovat kokeneet kitkaa robottikäsivarsia, joka on aiheuttanut järjestelmien pysähtyvän. Yhdysvaltojen Food and Drug Administration sanoi 3 joulukuu julkilausuma se verkkosivuilla, että pysähtyminen voi johtaa robottikäsivarsi järjestelmän snagging ja "kiinni", jos kirurgi yrittää ajaa läpi vastuksen luoma kitka.

FDA varoitti, että määrä raportoitu haitallisia vaikutuksia ja koska Intuitiivinen tuotteita on yli kaksinkertaistunut tänä vuonna ja marraskuun alussa. Kertomuksiin kuuluu vammat, toimintahäiriöt, ja joitakin kuolemantapauksia.

Edelleen, tämä on myös toinen varoitus Intuitiivinen tuotteita kuukaudessa, FDA ilmoitti viime kuussa, että on johtanut kysymyksiin turvallisuudesta Intuitiivinen tuotteiden sekä eheyden markkinoinnin strategiat, jotka ovat erittäin aggressiivisia, sekä koulutuksen puute menettelyjen lääkäreitä. FDA on etsinyt osaksi robotti kirurgiset järjestelmät helmikuusta lähtien; laitteet ensin kirkastettiin viraston vuonna 2000.

Siellä on ollut dramaattinen lisääntyminen robottijärjestelmien kirurgisten käytettävien järjestelmien Yhdysvaltain sairaaloissa viime vuoden aikana, mutta jotkut ihmiset linkki nousu osittain Intuitiivinen n laajaa ja harhaanjohtavan mainonnan tekniikoita, jotka nostivat edut ja kyvyt robottijärjestelmien yli ihmisen kirurgit. Yhtiön väitteet vähemmän komplikaatioita leikkauksen aikana, esimerkiksi seurauksena käyttäen da Vinci robotteja, puuttui merkittäviä todisteita.

On ollut kolme tapauksia yli 55,00 leikkauksia suoritetaan järjestelmien on raportoitu; kaksi ilmoitetut ongelmat koetaan vastus ja yksi johti epätarkka leikkaus potilaan. Ei ollut potilaan komplikaatioita johtuen tahansa kolmesta tapauksista kuitenkin raportoitu Intuitiivinen lausunnossaan. Yhtiö on myös tällä hetkellä 50 vastuu oikeusjuttuja koskien robottijärjestelmät.

Yllättävää, Intuitiivinen n osakkeet ovat laskeneet tänä vuonna, kuten on myynti. Itse asiassa yhtiö menetti yli 24 prosenttia arvostaan ​​tänä vuonna. Varastossa on tällä hetkellä 2-kuukauden alhainen, kaaduimme $ 370.68, alle yhden prosentin, lähietäisyydeltä Keskiviikkona New Yorkissa.

Älä missaa: Onko Obamacare Ilmoittautuminen Lopuksi ylösajon kuten luvattiin?

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Nude kengät
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha