Innovatiivisin Maat Creativen Ihmiset

Aleksi Aarnio Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Me kaikki puhumme innovaatioiden merkitys, ja miten tämä hullu nykymaailmassa meidän pitää vaihtopäivä-to-day, mutta paljon eri puolilla maailmaa asioilla on tapana liikkua uskomattoman hitaasti. Se kestää ikuisuuden sopeutua uusiin teknologioihin ja ajattelutapoja, ei paljon on tehty sulkea kuilu rikkaiden ja köyhien, ja vähän on investoitu koulutukseen ja hankkeita, jotka voivat tehdä suuri muutos.

Tietyt maat jatkavat ponnistelujaan parantaa useita rintamilla, ja tekevät hyvää työtä se. Olen perustuu minun top 5 innovatiivinen maiden uusimmat INSEAD Global Innovation Index raportti, jossa otetaan huomioon useita tekijöitä, ja tulemme tutkimaan, miksi nämä maat ovat niin hyvä paikka erittäin luovia ihmisiä.

1. Sveitsi

Sveitsi on joitakin vanhimmista yliopistoista maailmassa, Swiss Federal Institute of Technology tai ETH Zürich on tästä paras esimerkki kaukonäköistä ja innovatiivinen lähestymistapa opetuksen. Se on yli 20 Noble-palkinnon voittajat liittyy siihen, ja ne tarjoavat mestarikursseja Englanti. Kuitenkin, Sveitsin myös komission Teknologian ja innovaatioiden, tai CTI, joka voimakkaasti investoi useissa hankkeissa ja edistää teknisen kehityksen. Sveitsin viettää noin 16 miljardia frangia tutkimukseen ja kehitykseen vuosittain ja ovat erittäin kilpailukykyisiä, kun se tulee teknologisia läpimurtoja.

2. Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistynyt kuningaskunta on ottanut suuria harppauksia parantaa elämänlaatua ja käyttöön uusinta teknologiaa. Vaikka henkilökohtainen velka on nousussa tällä hetkellä, maa ei ole hidastanut investointeja teknologian kehittämiseen. Itse asiassa, tietotekniikkaan liittyvien työpaikkojen aukot ovat nousussa, ja paljon työtä on menossa ihmisiä muista Euroopan maista. Tämä tekee siitä ihanteellisen paikan kunnianhimoisia ja luovia ihmisiä IT-alan, jotka haluavat rakentaa menestyksekkään uran.

3. Ruotsi

Ruotsi on kylmä maa, mutta sen kansalaiset ovat erittäin vilkas ja hyvin liberaali heidän näkemyksensä. On olemassa useita teknologisia edistysaskeleita, että ei paljon ihmiset tietävät todella johtuvan Ruotsiin, joten voidaan sanoa, että ne ovat melko kekseliäs ja luova joukko. He varmasti valtakirjojen todistaa se. Spotify, Ericsson ja Skype ovat erinomaisia ​​esimerkkejä yrityksistä, jotka arvostavat luovia ajattelijoita ja eivät pelkää antaa lahjakkaita ja kunnianhimoisia nuorten ammattilaisten mahdollisuus loistaa.

4. Alankomaat

Tämä sisukas alanko kansakunta on aina ollut eturintamassa teknologisen kehityksen, ja jatkaa erityisesti innovointiin tähän päivään. Vaikka monet ihmiset liittävät sen pääomaa huumeita ja juhlimista, on paljon ainutlaatuisia, luova ja korkeasti palkattuja työpaikkoja on ollut täällä. Vain kävellä pitkin Dam-aukiolta ja saat heti saada tunteen Amsterdamin monipuolinen kulttuuri, jossa keskimääräinen henkilö puhuu 3.6 kieliä. Ei ole yllätys, että niiden hallitus priorisoi High Tech ja Luova teollisuus aloilla, muun muassa, ja omistautuu suuren osan budjetista parantaa näiden ja luoda uusia avoimia työpaikkoja.

5. Yhdysvallat

Yhdysvallat on jo pitkään ollut IT huippuosaamisen, viisi sen yliopistojen tehdä se top 10 Tekniikan ja yliopistot maailmassa - MIT, Stanford, Berkeley, Caltech ja Georgian teknologiainstituutti. Yhdysvaltain tunnetusti edelläkävijä useita hankkeita, jotka muuttuvat niin teknologiset maailman. Internetistä valtava maailmanlaajuinen tietokonealan yrityksiä, Microsoft ja Apple, aina miehittämättömien torjua ilma ja kaikenlaisia ​​robotiikan edistysaskeleista, Amerikka on aina panostanut voimakkaasti näiden valmiina rajojaan mitä oli mahdollista nykytekniikalla.

Nämä maat ovat enemmän kuin vain nimet satunnainen lista - he ovat kaikki ansainneet maineensa alkuun innovaattoreita läpi vuoden kovan työn, ja jatkuvaan parantamiseen. He arvostavat luovuutta ja nuorten mielissä, ja investoida paljon on ideoita, joilla on potentiaalia tehdä valtava positiivinen muutos maailmanlaajuisesti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha