Independent Film Voices: Jennifer Newsom ja Robert Redford - Lisää Sundance

Vilhelmiina Mäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
huomattava Kuin tähän virkaan smile Kiitos artikkeli. rakasti lukea tämä, kiitos!

Toimittajan huomautus: Featuring Progressive Tyttöjen Äänet lähetykset vuoden 2011 Sundance Film Festival, Naisten Media Centerin tyttö toimittajia osallistumaan feministi elokuvaesityksiä ja haastattelu merkittäviä johtajia ja johtajat. Tässä Mimi Clayton huomioon niiden toinen päivä. Tämä artikkeli on alun perin ilmestynyt naisten Media Center.

Tänä iltana, kun päivän järjettömän ahtaa-täynnä jännittäviä haastatteluja, tulin kotiin ja kaatui. Tällä tarkoitan sitä, että olen itse nukahdin lattialle minun makuuhuone, yrittää kirjoittaa blogi. Se näyttää erittäin sopiva, todella, koska päivä meillä on ollut. Olemme menossa nonstop vuodesta 9 tänä aamuna, ja päivä on ollut uskomaton.

Aloitimme päiväsi haastattelu erittäin ystävällinen ja kaunis Jennifer Newsom, johtaja Miss edustuston. Jennifer on yksi monet lahjakkaat naiset olemme vuorovaikutuksessa, ja hän oli loistava henkilö aloittaa päivänsä. Olemme tyttö toimittajat aio nähdä Miss Representatiton sunnuntaihin, mutta jo tunnen suurta ylpeyttä elokuva. WMC osallistuminen kanssa elokuva on mitä sai meidät kaikki Sundance ensinnäkin, ja kaikki olemme kuulleet tähän mennessä, elokuva tulee olemaan mahtavaa! Meidän haastattelu tapahtui kirkas, rehevä osa Mariott Festival HQ Park Cityssä, ja en voinut kuvitella mukavampaa paikalla. Sijainti todella täsmäsi Jen Newsom persoonallisuutta täydellisesti.

Olen hävettää sanoa se, mutta pelkkä arvostusta meidän seuraavassa haastattelussa aihe oli mitä alunperin sai minut innostumaan hänestä. En tiedä paljoakaan Robert Redford menossa hankkeeseen, mutta hän todella on tuttu nimi. Työmme tähän asti, olen oppinut paljon Redford, ja kun puhuu hänen kanssaan Olen ymmärtänyt, kuinka keskeinen hän on Sundance- hän IS Sundance. Lähes 80 vuotta vanha, "Bob" Redford huokuu energiaa rinnakkain omani, ja olin niin iloinen häntä saada aidosti kiinnostunut mitä teemme.

Indie-elokuvia, tietenkin, eivät ole vailla sukupuolten eriarvoisuus ongelmia, jotka kohtaavat muun median maailmaa, mutta ne ovat yleensä paljon lähempänä tasa kuin suuren budjetin films- 26% verrattuna 7% johtajien on naisia. Sundance Film Festival on hyvä paikka olla nainen ohjaaja, ja Robert todella ajoi että kohta kotiin tänään. Kaikissa aistit, hän on uskomaton mies, joka on luonut uskomaton tapahtuma.

Päivä ei ollut yli, kun Robert Redford; vielä edessä olivat haastatteluja Danny Glover ja Alexandra Chowaniec. Kuten olen jo maininnut minun viime romahtaa kuitenkin on parasta minun mennä nukkumaan. Minä lisäperusteluja aamulla, kun mitä toivon hyvin ansaittua lepoa. Hyvää yötä.

-

Mimi on lukion vanhempi Salt Lake Cityssä ja on ollut mukana Planned Parenthood kolme vuotta. Hän on intohimoinen noin homojen oikeuksia ja teini koulutukseen.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Säteilyteho Homes Hazard
Kommentit (3)
Kesäkuu 6, 2017 | 22:00:50 | myöhemmin 9 kuukautta
Eerikki Mäkilä
  Like 1   Dislike 1

Mennä Mimi tyttö .... pysyäkseen vahvoina ... jäädä työstä olet tekemässä!

Kesäkuu 7, 2017 | 01:12:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Sanni Aho
  Like 3   Dislike 0

Jatkakaa hyvää työtä Mimi! Teette hienoa työtä kanssa Progressive Tytön Voices.

Kesäkuu 8, 2017 | 09:42:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Mette Mäkäräinen
  Like 3   Dislike 1

Onnittelut, Mimi Erickson-Clayton! Olet oikotie täyttää uran, jos haluat jatkaa sitä; ja olet vahva ääni useita tärkeitä asioita.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha