Iän mukaan grooming kaverit

Tuomo Karjalainen Tammikuu 25, 2017 Kauneus 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Iän mukaan grooming kaverit

Koska mies osuu hänen kaksikymppisenä, kolmekymppinen, nelikymppisiä ja sen jälkeen, hänen grooming tarpeiden muuttuessa. Täällä paljastaa ratkaiseva tuotteita, jotka hänet näköinen ja haisi hänen paras kullakin näistä kehitysvaiheista pienellä vaivalla tai kustannuksella.

Hänen 20s

Myöhään teens ja kaksikymppisenä ovat aikana, jolloin monet miehet omaksua matala-sitoumus, ranta-koko päivän, puolue-aina kun-mahdollista elämäntapa. Torjumaan auringon vaurioita, on tärkeää panostaa aurinkovoidetta, korkea SPF, kuten maito Michael Klim Dry Touch Aurinkovoidetta, $ 12.95, 9427 9410, joka tarjoaa paitsi 30+ suojakerroin vaan kaksinkertaistuu kosteusvoidetta. Koska monet kaverit tässä ikäryhmässä eivät kykene käyttäen kohtuullisesti hiukset tuotteen, se on myös hyvä idea tuoda shampoo kuvaan että pesee pois geeli, vaha ja jopa mukavan pehmeiksi. Pantene kirkastava shampoo, $ 7.99, 1800 028 280, on tämän tavoitteen saavuttamiseksi nopeasti ja siististi.
Tuoksu ehdotus: CK One Shock hänelle $ 49 50ml - tuoreita, energinen ja sitrushedelmien piristys.

Hänen 30s

Kunnes Australian yritysten alalla rentouttaa sen asenne "manscaping", päivittäinen ajella jatkossakin osa monia karrieerityyppinen miehen hoito. Jotta tämä prosessi olisi mahdollisimman sujuvaa, se on hyvä tavoitella hangata ennen tarttumalla partavaahtoa. Clinique Skin Supplies For Men Face Scrub, $ 40 on täynnä mikroskooppisen exfoliants joka irrottaa ingrown karvat ja rids ihon likaa ja öljyä, varmistaa nick-todiste parranajon. On aikana kolmekymppinen että jotkut miehet myös huomata, että heidän hiukset alkaa ohut liian. Goldwell For Men tuuheuttava shampoo, $ 21, valaa laihtunut lukot kaikki proteiinit tarvitaan ylläpitämään paksuus ja estää "suihku lattia karvainen" rikkoutuminen.
Tuoksu ehdotus: Marc Jacobs Bang, $ 95 100ml, 1800 812 663 - vain eri tarpeeksi erotu puu ja Spice Mix, joka sisältää pippurit.

Hänen 40s

Hän ei ole ihminen, että hän oli ennen. Ei ainakaan fyysisesti. Ihon solujen liikevaihto vähenee iän myötä ja kosteuttavia täytyy tieltä voimakkaampi seerumit jos hän haluaa hänen iho säilyttää kiinteyttä ja kimmoisuutta. Kiehl kasvojen Polttoaine muuntaja, $ 48 käyttää E-vitamiinia ja kasvien johdannainen skvaleenin torjumaan ikääntymisen merkkejä ja piristää ihonväri. Hairwise, asiat myös on kampi ylös lovi t-sana alkaa korvataan b-sana. Kolmivaiheinen järjestelmän Nioxin, $ 57 1300 889 886, on todistettu auttavan jopa 70 prosenttia käyttäjille harvennus hiukset taas toiset saattavat haluta kokeilla Schwarzkopf 3DMension aktivoiva seerumi Shot, $ 21.95, 1800, joka stimuloi hiusten kasvua toimittamalla ravinteita suoraan karvatupet.
Tuoksu ehdotus: Tom Ford Grey vetiveriaöljyn, $ 150 50ml, käytettävissä David Jones myymälöissä - ydin aliarvioitu eleganssia muskotti, salvia ja greippi.

Hänen 50s ja jälkeen

Tämä on aika miehen elämässä, kun hänen viimeisen saaliiden kanssa häntä - on vähiten kannalta auringon vaurioita, tupakointi, epäterveellinen ruokavalio ja alkoholin. "Arvoisat" Katse voi vain tulla "vanha" hyvin nopeasti ja hieman enemmän huomiota - puhumattakaan käteistä - on outlayed. Aramis, brändi, jota monet vanhemmat Gent ovat tuttuja, on parlayed sen tuoksu imperiumi osaksi Lab Series ihonhoito linja, 1800 061 326. Pick of alue on Max LS Age-Less kasvovoide, $ 98. Kehitetty korjata ikääntymisen merkkejä ja hidastaa nopeutta, jolla iho näyttää ikään, se sisältää riisiä otteen ja heran proteiinien pitkäaikaisia ​​nesteytyksestä. Kuten hänen hiukset, mitään shampoo sanalla "linnoitti" suositellaan. Tärkeämpää kuitenkin on tietää, kun taistelu on ohi ja hyväksyttävä, että kalju voi olla rohkea. Katsokaapa Bruce Willis, mies, joka on selvästi koskaan pitänyt kampa-over.
Tuoksu ehdotus: Christian Dior Eau Sauvage, $ 98 02 9695 4800, - tyylikäs sitrushedelmiä piikki partavesi joka on sekä klassinen mutta ikuisesti tuore.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha