Immuunijärjestelmä

Vieno Helminen Elokuu 14, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Immuunijärjestelmä on erittäin monimutkainen järjestelmä erikoistuneita soluja joka puolustaa elimistöä tartuntatauti-aiheuttavia organismeja. Luuytimessä, imunestejärjestelmän, kateenkorva vuonna rintalastan, maksa ja perna kaikki jakavat suuri vastuu vastustavat tauti.

Luuytimen on joko punainen tai keltainen. Punainen luuydin tuottaa punasoluja, valkosoluja ja verihiutaleita. Tallennettu soluissa keltainen luuytimen ovat lipidejä, jotka tarjoavat tärkeän kemiallista energiavarasto. Perna auttaa immuunijärjestelmää nopeuttamalla tuotanto punasolujen ja aktivoimalla veren hyytymistä tapauksessa vahingon. Lisäksi hajottaa glykogeenin antaa energiaa, maksa voi lisätä kehon lämpötilaa ja aiheuttaa hikoilua; jotka molemmat ovat välttämättömiä taistelemaan infektioita. Kateenkorvassa tuottaa B-solujen ja T-solujen.

Valkosolujen, lymfosyyttien, ajokieltoon bakteereita kemiallisilla aseilla. Immuunijärjestelmä muistaa valloittaja, joka aiheuttaa tauti. Kun immuunijärjestelmä on tunnistanut alkio ja rakennettu vastaavia ase, keho pystyy torjua tunkeilija nopeammin ja helpommin seuraavalla kerralla. Monet lastentauteihin arvellaan olevan eräänlainen harjoittelumaasto immuunijärjestelmää, auttaa se oppia puolustautua asianmukaisesti ja saada voimaa.

Immuunijärjestelmä voi heikentää leikkauksen, pitkän sairauden, äärimmäinen fyysinen tai henkinen stressi, huono ruokailutottumuksiin, unen puute tai altistuminen myrkyllisille kemikaaleille. Kun immuunijärjestelmä on heikko, laitoksen tulee alttiimpia eri bakteereita, jolloin jopa yksinkertainen sairauksia toistua helpommin ja pysyä pidempään. Iän, immuunijärjestelmän toimintoja vähemmän tehokkaasti; lymfosyyttien määrä vähenee ja vasta-aineiden tuotantoa vastaan ​​itse-proteiineja kasvaa.

Immuunijärjestelmä on myös opittava tunnistamaan omaa kudosta ja erottavat sen vieraita soluja. Kun tunnustaminen ei tapahdu, perusta on rakennettu autoimmuunisairauksien, kuten niveltulehdus, aidsin ja lupus.

Immunisaatio

Rokottaminen on tullut yhä kiistanalainen kanssa oivallus, että rokotteet voivat itse aiheuttaa sivuvaikutuksia ja jopa sairaus ne on suunniteltu suojaamaan. Vaikka ne ovat poistaneet joitakin sairauksia, kuten isorokko, rutiininomaista käyttöä rokotteiden on myös luonut lukemattomia ongelmia.

Vastuullinen terveydenhuolto kuuluu tutkia sairauksista, joiden rokotteita on suunniteltu ja vaikutukset rokotteiden kehoon. Vanhempien tulisi harkita tarkkaan vai ei ole lapsiaan rokotettu. Tutustu koulu vaatimukset ja esittää kysymyksiä. Monissa tapauksissa, puolet rokoteannosta laukausta ovat osoittautuneet aivan yhtä tehokas, ilman tällaisten vakavia sivuvaikutuksia. Lopulta vanhemmat on päätettävä, rokotus on oikea valinta lapsilleen.

Miten Rokotteet

Ruumis on omat sisäiset puolustusjärjestelmä taistelemaan infektioita. Terveessä ruumiissa sallii muutaman vieraita aineita todella tehdä sen kehossa, ja ne, jotka eivät hyökätä eliminoi nopeasti immuunijärjestelmää. Kun ulko-aine hyökkäyksiä elin, elin saa myös kestävä vapautus tietyn antigeenin kerran elin oppii tunnistamaan ja vastustaa sitä. Immuunijärjestelmä kehittää erityisiä aseita, nimeltään vasta, suunniteltu vastaamaan ja tuhota vieraita hyökkääjiä.

Rokotukset yritä toimimaan kuten immuunijärjestelmää. Rokotteet sisältävät pieniä määriä virusta he yrittävät estää. Jotkut sisältävät kuolleet bakteerit tai virukset, ja toiset ovat eläviä ja heikentynyt niin, että ne eivät tuota oireita, mutta ovat silti tunnistettavissa vieraita aineita. Tuomalla tämän viruksen kehoon, immuunijärjestelmä pystyy tunnistamaan viruksen ja tuhota sen aina, kun se ilmestyy. Toisin kehon luonnollinen puolustusjärjestelmä kuitenkin rokotus ruiskuttaa verrattain suuria määriä virusta suoraan verenkiertoon. Näin immuunijärjestelmä ei anneta aikaa arvioida hyökkääjiä ja asenna sopiva puolustus. Rokote tulee kuin yllätys hyökkäys, jättäen immuunijärjestelmä altis tartunnalle ja näin ollen aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Rokotteet annetaan suun kautta tai ruiskutetaan ihon tai lihaksen tuottaa vähemmän vakavia oireita, koska ne antavat kehon aikaa kehittää vastaavia vasta-aineita.

Sivuvaikutukset

Hinkuyskärokote, annetaan hinkuyskä, on yksi kiistanalainen, koska sillä on potentiaalia saada vakavia sivuvaikutuksia, kuten korkea kuume, hallitsematon itku sopii, kohtauksia ja paikallinen tulehdus. Hinkuyskärokote annetaan usein kurkkumätä ja jäykkäkouristus rokotteiden, tunnetaan DPT laukaus. Muut rokotteet aiheuttaa samanlaisia ​​oireita, sekä neurologiset häiriöt ja jopa kuoleman.

Kuten kaikki lääkkeet, varovaisuutta tulee noudattaa rokotteiden koska pitkän aikavälin vaikutuksia rokotuksen ovat suurelta osin tuntemattomia. Jokainen ihminen reagoi eri tavoin jokaisen rokote. Monissa tapauksissa lapsen luontaista vastustuskykyä on tilapäisesti heikentynyt, jolloin muiden infektioiden, kuten vilustuminen ja flunssa, kehittää helpommin. Pitkällä aikavälillä, rokotteet kouluttaa immuunijärjestelmää taistelemaan tiettyjä sairauksia, mutta jotta se voi edelleen alttiina muiden bakteerien ja virusten. Joissakin tapauksissa tutkimusten mukaan rokotteita voi lopulta johtaa kehityshäiriöitä ongelmia, oppimisvaikeuksia, autismi, ylivilkkaus ja hidas viruksia, jotka elävät huomaamatta kehon kunnes ne kehittävät ajan mittaan ja aiheuttaa oireita.

Tehokkuuden Rokotteet

Jotkut vakavia sairauksia on eliminoitu jälkeen massarokotusta kuitenkin, viisi vaille kymmenen prosenttia niistä rokotettu viruksia sairastua muutenkin. Tuhkarokko kukoistamaan jatkossakin koululaisten huolimatta yleispalvelun immunisaatio. Monet ihmiset viittaavat siihen, että tautien hävittämiseksi kuten isorokko voi johtua parantuneesta yleisestä ravintotottumusten ja puhtaanapito, pikemminkin kuin rokotukseen. Todisteet osoittavat, että jotkin sairaudet, kuten polio ja kurkkumätä, olivat laskussa omasta ennen rokotusta, viittaa siihen, että tauti seuraa omaa kasvumallin ja jättämistä, riippumatta lääkkeiden väliintuloa.

Virukset Fight Back

Rokotuksen jälkeen, kun virus on tullut verenkiertoon ja kehon yrittää tunnistaa ja tuhota hyökkääjiä, virus voi muuttua. Vaikka keho pystyy tunnistamaan vieraita aineita, virus pystyy muuttamaan luonteeltaan, joten on mahdotonta havaita immuunijärjestelmän. Ajan, virukset sopeutua ympäristöönsä ja oppia tunnistamaan kehon Defense Systems, aivan kuten puolustuksemme tunnistaa viruksen. Yksi virusten aiheuttaa flunssan näyttää esimerkiksi yli 100 eri muodoissa, jotka kaikki voivat aiheuttaa sairauksia. Samoin influenssavirus on kahdeksantoista kokoonpanoissa, jotka vaihtelevat vuodesta toiseen seuraavaan. Monet eri bakteerit voivat tuottaa saman tartunnan, joten on mahdotonta rokotetta jokainen.

Luontaista vastustuskykyä

Paras tapa suojautua infektioita ja sairauksia on tukea elimistön luonnollista immuunijärjestelmää. Imetys tarvikkeet vauvojen vasta-aineita, jotka on siirretty kautta äidin maitoa. Kunnes lapsi täyttää kaksi vuotta ikää, kehon hermoston ja immuunijärjestelmän eivät ole täysin kypsynyt ja huonosti varustettu hoitamaan valloitusten viruksia muodossa rokotteita. Jäykkäkouristus rokote voidaan turvallisesti vasta lapsi on kävely ulkona, koska bakteerit tämä rokote on tarkoitettu elämään vain maaperässä ja ei ole olemassa sisätiloissa. Rokottavan vauvat voivat estää niiden immuunijärjestelmä luonnollisesti kehittää vasta-aineita tarvitaan torjumaan infektioita.

Vahvistaa immuunijärjestelmää edelleen ylläpitämällä hyvän ravitsemuksen päivittäin. Syöminen raaka hedelmät ja vihannekset tarjoaa entsyymejä, jotka auttavat elimistöä ottamaan vitamiineja ja kivennäisaineita, ja lisätä immuniteetti luonnollisesti. Onnellinen, vaaliminen, stressitön koti mahdollistaa myös kehon käyttämään energiaa varausten taistelussa infektioita. Riippumatta päätös teet, tutkia vaihtoehtoja ja kouluttaa itse mahdollisista seurauksista rokotuksesta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha