Ilmainen lapsiasi maailmanlaajuinen köyhyys koulutuksen kautta

Lyyli Santavuori Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

sivuston ystäviä yksi kampanja ovat työskennelleet ainutlaatuinen tapa tuoda viestin, että koulutus on tie pois maailmanlaajuisen köyhyyden presidentti Obama. Yhteistyössä Global Campaign for Education, yksi kysyi jäsenilleen ympäri maailmaa esittämään tarinoita tukemaan koulutusta, joista näyttäisi kirjan he antaneet presidentti Obama. Tämä kirja, nimeltään Big Read, on määrä tarinoita tarkoituksena on edistää lukutaitoa ja innostaa toiminnan puolesta 75 miljoonaa lasta, jotka eivät tällä hetkellä ole koulussa.

Tarinoita Big Lue kuvaavat henkilökohtaisia ​​ja usein sydän-wrenching kamppailut saavuttamiseksi koulutusta itselleen, opiskelijat ja heidän läheisilleen. Nämä inspiroivia tarinoita paljastaa lannistumaton toivoa ja päättäväisyytemme auttaa muita saavuttamaan perusvalmiudet, ilmainen ja laadukas koulutus.

ONE valittu yksi tarina näkyvän Big Read, joka ne toimittaa presidentti Obama kesäkuussa ja pyytää, että hän varmistaa reitin ulos köyhyydestä jokaiselle lapselle. Valittu yksi jäsen Chirstina haltija, joka työskentelee Uriel ja Caroline Bauer ihmisoikeudet Fellow Lusakassa, Sambiassa, jossa hän edistää ihmisoikeuksia perustuvia lähestymistapoja kehitykseen, kirjoittaa:

Olen viettänyt kahdeksan kuukautta Sambiassa, ja ovat ymmärtäneet, että laadukkaan koulutuksen on avain nostamiseen, ja kansa, pois köyhyydestä. Kun oppia lukemaan itse, naiset Työskentelen Lusakasta Garden yhdiste yhdistivät voimavaransa avata "yhteisö koulu", niin heidän lapsensa voisivat oppia lukemaan ja kirjoittamaan, liian. Klo Äiti Teresa Saattohoito ja yhteisön School, jossa olen vapaaehtoistyötä joka perjantai iltapäivä, jotkut aikuisten asukkaiden vapaaehtoinen opettaa lapsille lukemista ja matematiikka.

Ilman mahdollisuutta käydä koulua, näitä lapsia uhkaavat yleistyä lapsityöläisten paikallisessa teollisuudessa kuten kivi-murskaus - jytinä iso kiviä sora myytävänä rakentajille. Mutta hitaasti, säännöllinen Sambialaiset on luoda perusta jokaiselle lapselle nauttia oikeus laadukkaaseen koulutukseen, edellytys köyhyyden lopettamista.

Lisää nimesi Big Lue allekirjoittamalla vetoomuksen tänään!

Voit lukea lisää tarinoita, tutustu yksi blogi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Kesäkuu 12, 2017 | 22:45:50 | myöhemmin 10 kuukautta
Marjukka Nurmela
  Like 3   Dislike 0

Luin edellisen add ihmisoikeusjulistuksen tulla kansallinen edistäminen, passeja. Mikä loistava add ja hyvä idea. Tutustu ja jos se ei sekoita sielusi maailmanrauhaa kaikkien maiden välillä, niin sinulla ei ole sielua. Kannatan tätä, koska se kattaa kaiken kaikkialla ja olisi universaali laki.

Kesäkuu 13, 2017 | 06:38:20 | myöhemmin 10 kuukautta
Marja-Liisa Mäkinen
  Like 5   Dislike 2

Ihmisoikeudet lähes aina ristiriidassa Security. Olisi kiva nähdä ihmisiä, jotka puolustavat ihmisoikeuksia Zimbabwessa ei viitataan olevan Rasistit. Tämä on toinen maa, jossa taistelussa ihmisoikeuksien on puututtava.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha