Ihmelapsi

Irina Ruutu Tammikuu 25, 2017 Koulutus 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Luettelo Modern ihmelapsi

Koska ihmelapsi tarkoittaa, valtava lahjakkuus, joka on yksinkertaisesti olemassa, ja ei ota vuosikymmeniä hallita. Ihmelapsi voisi herättää kunnioitusta, hämmästys ja ihme - miten he tekevät mitä he tekevät? He saattavat jopa olla lähde kateutta, koska ne voivat niin helposti tehdä asioita, joita muut pyrkiä eliniän saavuttamiseksi.

Nämä modernit lapsi prodigies voi tehdä sinusta tuntuu riittämätön - mutta pitää muistaa, että he voivat myös antaa sinulle toivoa kanssa hämmästyttävä, ihmeellisiä asioita he voivat tehdä.

Luettelo Modern ihmelapsi

Aelita Andre - Painter

Tämä pikkuruinen Picasso alkoi maalausta kaksivuotiaana, ja hänen taiteensa oli esillä gallerioissa - mutta kuraattorit ei ollut aavistustakaan hän oli niin nuori. Tänään hän on verrattuna Picasso tai Pollock, ja hänen kuvamateriaali on suuri kysyntä kaikkialla maailmassa joidenkin alkuun keräilijöiden ja museoita.

Fabiano Luigi Caruana - Chess Champion

Syntynyt vuonna 1992, tämä Florida kotoisin tuli nuorin Shakin suurmestari klo iässä 14 Hän alkoi pelata, kun hän oli viisi, ja alkoi voittaa kaikki hänen turnauksissa. Mukaan 12-vuotiaana hän oli matkalla kansainvälisesti kilpailla turnauksissa. Tänään hän vielä pelaa shakkia ja jakaa aikansa koteihin Euroopassa ja Floridassa.

Cleopatra Stratan - Singer

Syntynyt vuonna 2002, tämä nuori tyttö on tytär laulaja Pavel Stratan. Nauhoituksen aikana yksi päivä, nuori tyttö otti mikrofonin ja alkoi laulaa, aiheuttivat yllätys ja hämmästyneenä äidiltään. Tänään hänen tallenteet on käännetty muille kielille, hän on voittanut useita palkintoja ja suorittaa edessä elävien yleisöjen, kuten hän on tehnyt vuodesta kolme vuotta.

Gregory Smith - Nobelin Hallintarekisteröidyt

Mukaan 10-vuotiaana, tämä pikkuvanha nuori mies oli kirjoilla yliopistolla. Mukaan 12-vuotiaana, hän oli ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon ensimmäistä kertaa, kiitos työstään International Youth kannattaa, jonka hän perusti. Nyt 23, hän on ehdolla neljä kertaa palkinnon.

Akrit Jaswal - Surgeon

Syntynyt vuonna 1993, tämä nuori mies puhui yhdeksän kuukautta ja käsittelyssä Shakespeare mukaan viisivuotiaana. Hän oppi kaiken mahdollisen leikkauksia, ja kun nuori tyttö tarvitaan yksi mutta hänen perheensä ei ollut varaa sitä, Jaswal astui sisään ja käytti taitojaan auttaa häntä. Leikkaus oli menestys, ja siitä lähtien hän on saanut kiitosta hänen lääketieteen kyvykkyys.

Jacob Barnett- Fysiikka Prodigy

Diagnosoitu keskivaikea tai vaikea autismi kun hän oli kaksi, lääkärit kertoi hänen vanhempansa, hän ei voisi tehdä paljon. Mutta kolmen iästä, hän voisi lausua aakkoset eteen- ja taaksepäin. Hän kirjoilla Indiana University iässä 10, ja parhaillaan kohti tohtorin fysiikan.

Maaliskuuta Tian Boedihardjo- Matematiikka Prodigy

Syntynyt Hongkongissa, hän kirjoittautui Hongkongin yliopiston iässä yhdeksän. Hänen ainoa "B" oli tilastoissa. Hän valmistui kaksinkertaisen ohjelma kandidaatin ja maisterin tutkinto matematiikassa, viimeistely yksi vuosi aikaisemmin kuin hänen ikäisensä. Nykyään hän harjoittaa tohtorin matematiikan Yhdysvallat yliopisto.

Michael Kevin Kearney - Nuorin Teacher

Tämä ihmelapsi on niin loistava, se on melkein pelottavaa. Hän alkoi puhua neljän kuukauden iässä ja käsittelyn, kun hän oli vain kymmenen kuukauden ikäinen. Neljä vuotta hän teki täydet pisteet testi Johns Hopkins varhaiskypsä matematiikka ohjelma. Mukaan kuusivuotiaana hän valmistui lukiosta, ja kymmenen hän oli Ylioppilas. Kun hän oli 17, hän alkoi opetus. Hän myös voitti hän myös voitti 1.000.000 vuonna "Kuka haluaa miljonääriksi?"

Akim Camara- Genius Viulisti

Hän tuntui normaali lapsi - ei kuitenkaan voinut kuulla musiikkia tavalla kukaan muu voisi. Mukaan kaksivuotiaana hän oli taitava viulisti. Hän debytoi iässä kolme aikana joulukonsertti. Hän on nyt opetus päällikön viulisti Andre Rieu.

Kim Ung-Yong - Man with Korkein IQ

Kuka voisi voittaa tämä ihmelapsi kannalta IQ? Syntynyt vuonna 1963, hän on IQ 210 - laittaa että näkökulmasta, Einsteinin älykkyysosamäärä oli vaivaiset 160. Vain kolme hänet vieraana opiskelija fysiikan yliopistossa, ja neljä hän voisi lukea neljää kieltä. Kymmenen, hän luki kahdeksaa kieltä. Hän ansaitsi hänen tohtorin fysiikan 15-vuotiaana, ja sen jälkeen on ansainnut tohtorin tekniikan samoin. Nykyään hän on opettaja joitakin erittäin onnekas opiskelijat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha