Ihmeellinen kookosöljy

Ismael Isotalo Tammikuu 27, 2017 Terveys 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ihmeellinen kookosöljy

Terve katkottua perinteinen ruokavalion trooppisten saarelaisten tuhansia vuosia, kookosöljy on aiemmin valoon niin hyvä ruokaöljy Pohjois-Amerikan keittiöissä.

Tämä johtuu 50 vuotta sitten kookosöljy myytiin kiinteässä muodossa, baareissa kuten leipurin suklaa kääritty paperiin. Öljy oli hydrata ylläpitämiseksi. Hydraus tai osittain hydraamalla lisätä vedyn ruokaöljy paitsi nostaa sulamispiste vaan myös lisäämään säilyvyyttä.

Valitettavasti hydraus luotu pelätty transrasvahappojen, joka on luonnotonta kokoonpanot ja ovat yhtä huono, ellei pahempi, sydän ja verisuonet kuin tyydyttyneitä rasvoja. Transrasvat lisäävät kokonaiskolesteroli, nostaa tasoa LDL-kolesterolin ja sydänsairauksien riskiä, ​​ja alhaisempi korkean lipoproteiinien kolesteroli.

Sekavuus Öljyt

Toinen syy kookosöljy oli valoon on, että hydrattu kookosöljy pidettiin trooppinen öljy, jossa terveysvaikutukset samanlainen palmu- ja palmunydinöljy. Vuonna 1984 Yhdysvaltain National Cholesterol Education Program suosittelee, että kookosöljy, palmuöljy, ja palmunydinöljy olisi vältettävä säilyttämiseksi terveitä kolesterolitasoa.

Hydrogenoitu palmuöljy ja palmunydinöljy käytetään laajalti jalostettujen elintarvikkeiden kuten evästeitä, keksejä, leviää, ja baarit koska ne ovat puolikiinteitä huoneenlämpötilassa. Ne kuitenkin aiheuttavat sydänsairauksia ja liittyy sademetsien metsäkadon tieltä öljypalmuviljelmien.

Tänään meillä on terve trooppinen öljy vaihtoehto. Luontaistuotekaupoista nyt tarjota luonnollinen, kylmä-painetaan kookos öljyt.

Aineenvaihdunta Booster

Kylmäpuristettu kookosöljy ei sisällä rasvahappojen ja koostuu keskipitkäketjuisia triglyseridejä jonka viimeaikainen tutkimus osoittaa, antaa energiaa mutta eivät säilytä rasvaa kehossa. Tutkijat School of ravitsemusoppi ja ravitsemustutkimuskeskuksen McGill University on tehnyt laajan tutkimuksen kanssa MCT. Yksi heidän viimeaikaisista tutkimuksista, julkaistiin lehdessä Liikalihavuus Research vuonna 2003, havaittiin 24 tervettä mutta ylipainoisilla miehillä ja totesi, että kookosöljy käytetään yhdessä muiden keskipitkän ketjun triglyseridi öljyt lisäsi energiankulutusta ja rasvan hapettumista. Tutkijat havaitsivat, että keskipitkän ketjun rasvahappojen matkustaa suoraan maksaan, jossa ne hapetetaan, kun taas pitkäketjuisia rasvahappoja kuljetetaan perifeerisiin kudoksiin, missä ne ovat enimmäkseen talletetaan rasvakudokseen.

Keittiö Vinkkejä

Luonnollinen, hydraamaton kookosöljy on hyötyä koko elintarvikkeet keittiö kun ruoanlaitto, leipoo, ja paistamiseen. Useat laatu laatuja saatavilla luontaistuotekaupoista, aina paras makuista, raaka extra-virgin kookosöljy, joka on ensisijainen valinta raaka elintarvikevalmisteet, Virgin kookosöljy. Käytä sitä tuoretta vihreät salaateissa. Se voidaan myös lämmittää sekoitetaan-Fries ja helposti käytetään piecrusts, muffinsseja, keksejä, leivät, tai kakkuja. Kookosöljy on lämpöstabiili, jossa savu pisteen 450 ° F, korkein kaikista kasvirasvaa, verrattuna oliiviöljyä 375 ° F ja pellavaöljy 225 ° F.

Unohda ennakkokäsityksiä kookosöljy. On aika antaa luonnollisen, hydraamaton kookosöljy kokeilla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha